Euro 2012: Μαραντόνα: «Αν μπορεί η Ελλάδα…»

Ως… μέτρο σύγκρισης έθεσε ο Ντιέγκο Μαραντόνα την Ελλάδα, με αφορμή την σημερινή αναμέτρηση της Ιταλίας με την Γερμανία στα ημιτελικά του Euro 2012, επισημαίνοντας πως από την στιγμή που η Εθνική μας σκόραρε απέναντι στα «πάντσερ» τότε μπορεί και η «σκουάντρα ατζούρα»!

Δεν έχει και την καλύτερη… άποψη ο Ντιέγκο Μαραντόνα για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει

από τα λεγόμενα του Αργεντινού θρύλου, με αφορμή το παιχνίδι της Γερμανίας με την Ιταλία, καθώς τόνισε πως από την στιγμή που μπόρεσε και σκόραρε η Ελλάδα κόντρα στα «πάντσερ», σίγουρα μπορεί να το κάνει και η «σκουάντρα τζούρα»!

«Ο Λεβ προτιμά μια πιο επιθετική ομάδα και περιμένει από τους παίκτες του να ασκήσουν πίεση, να παίξουν γρήγορα και να εκμεταλλευτούν τα κενά των αντιπάλων. Υπάρχει, όμως, μια αδυναμία στη Γερμανία και αυτή είναι η άμυνα της! Ενάντια στην Ελλάδα, μια ταχύτατη αντεπίθεση των Σαλπιγγίδη και Σαμαρά εξέθεσε τους Μπόατενγκ, Λαμ και Μπαντστούμπερ, αφήνοντας απροστάτευτο τον Νόιερ στην εστία. Αν η Ελλάδα μπορεί να σκοράρει κόντρα στους Γερμανούς, τότε μπορεί και η Ιταλία», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Για να προσθέσει στη συνέχεια: «Οι Μπαλοτέλι και Κασάνο έχουν σκοράρει από ένα γκολ στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Απέναντι στην Αγγλία, οι επιθετικοί είχαν οκτώ ευκαιρίες, δυο δοκάρια, αλλά κανένα τέρμα! Θεωρώ ότι οι Ιταλοί θα προσπαθήσουν να επιβάλλουν το δικό τους τρόπο παιχνιδιού, θα αμυνθούν σωστά και περιμένω από τον Μπαλοτέλι να "εκραγεί" επιθετικά».

Keywords
Τυχαία Θέματα