Euro 2012: Λαμ: «Θα κερδίσουμε»

Ο αρχηγός της Γερμανίας, Φίλιπ Λαμ υποστήριξε πως η ομάδα του θα επικρατήσει της Δανίας για την τελευταία αγωνιστική.

Τουλάχιστον την ισοπαλία θέλει η Γερμανία απέναντι στη Δανία για να κατακτήσει την πρώτη θέση του 2ου ομίλου που θα τη φέρει αντιμέτωπη με την Ελλάδα. Ο αρχηγός των «πάντσερ», Φίλιπ Λαμ με δηλώσεις του στη γερμανική Bild εμφανίστηκε αισιόδοξος για την αναμέτρηση.

«Επικράτησαν της Ολλανδίας και έπαιξαν πολύ καλά

με την Πορτογαλία όπου κρατούσαν την ισοπαλία μέχρι τέλους. Η Δανία είναι μία δύσκολη ομάδα και είναι πολύ οργανωμένη στην άμυνα. Στην επίθεση έχουν τον Μπέντνερ που είναι πολύ επικίνδυνος ποδοσφαιριστής με μεγάλη εμπειρία», είπε αρχικά ο Λαμ για να συνεχίσει:

«Είμαι πεπεισμένος ότι θα επικρατήσουμε και θα είμαστε η πρώτη ομάδα που θα προκριθεί με εννέα βαθμούς στην επόμενη φάση», συνέχισε ο ποδοσφαιριστής της Μπάγερν Μονάχου.

Για τον αποκλεισμό της ομάδας του στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2010, είπε: «Τότε είχαμε μία διαφορετική ομάδα. Πλέον είμαστε περισσότερο έμπειροι και ώριμοι και ξέρουμε ότι είμαστε το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου», πρόσθεσε ο 28χρονος αμυντικός.

«Έχουμε δείξει με τις νίκες μας επί των Πορτογαλία και Ολλανδία ότι είμαστε το φαβορί. Αλλά τα παιχνίδια είναι πολύ κλειστά», κατέληξε ο Φίλιπ Λαμ.

Keywords
Τυχαία Θέματα