Euro 2012: Ισπανικοί διθύραμβοι (photos)

01:32 2/7/2012 - Πηγή: OnSports

Έγραψε ιστορία η Εθνική Ισπανίας με την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2012, που έγινε σε Πολωνία - Ουκρανία.

Οι παίκτες του Βιθέντε Ντελ Μπόσκε συνέτριψαν στον τελικό την Ιταλία κι έγιναν η πρώτη ομάδα που κατέκτησε για τρίτη φορά τον τίτλο, αλλά και η πρώτη που έχει τρεις διαδοχικές κατακτήσεις σε ισάριθμους τελικούς μεγάλης διεθνούς διοργάνωσης (δύο Euro, ένα Μουντιάλ). Αναλυτικά…

Marca.com: «Ευχαριστούμε, ευχαριστούμε, ευχαριστούμε»
Μέσα στο κείμενο αναφέρεται πως η Εθνική Ισπανίας δεν συνάντησε δυσκολίες να κάμψει

την αντίσταση της Ιταλίας, κατακτώντας πάλι το τρόπαιο, με το οποίο έφθασε τις τρεις διαδοχικές κατακτήσεις σε ισάριθμες μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις.

As.com: «Τρισπρωταθλητές»
Η Εθνική Ισπανίας κέρδισε το τρίτο Euro στην ιστορία της κι έγινε η πρώτη ομάδα με τρεις διαδοχικούς τίτλους, περνώντας πλέον στην κατηγορία του θρύλου. Στον τελικό ισοπέδωσε την Ιταλία, στην καλύτερη εμφάνισή της στο τουρνουά.

Sport.es: «Η Ισπανία, πρωταθλήτρια Ευρώπης»
Οι Ισπανοί, έχοντας συντριπτική υπεροχή, κέρδισαν την αδύναμη Ιταλία στον τελικό του Euro και πέρασαν στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Elmundo.es: «Θρυλικοί πρωταθλητές»
Η Ισπανία, που άλλαξε τον κόσμο. Οι επιτυχίες της Εθνικής έχουν κάνει πολλές ομάδες να μιμούνται το ποδόσφαιρο επαφής και κατοχής.

El Pais.com: «Η Ισπανία, πρωταθλήτρια Ευρώπης»
Ύστερα από ένα αξέχαστο πάρτι, από τα καλύτερα του είδος, η Εθνική Ισπανίας συνέτριψε την Ιταλία και συμπλήρωσε το «triple crown».

Keywords
Τυχαία Θέματα