Euro 2012: Η… γερμανική πειθαρχία του Λεβ

11:02 6/6/2012 - Πηγή: OnSports

Τα… θέλω και τα… πρέπει του ανακοίνωσε στους παίκτες της Γερμανίας ο Γιόακιμ Λεβ, για όσο καιρό η αποστολή θα βρίσκεται στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας για το Euro 2012.

Τρεις ημέρες πριν την έναρξη των υποχρεώσεων των «πάντσερ» στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και την πρεμιέρα τους απέναντι στην Πορτογαλία ο ομοσπονδιακός τεχνικός ανακοίνωσε στους 23 διεθνείς τι επιτρέπεται και τι απαγορεύεται να κάνουν κατά την διάρκεια της διοργάνωσης...

Γυναίκες
Είναι ξεκάθαρο: Την

ημέρα που θα ακολουθεί τα παιχνίδια, οι παίκτες της Γερμανίας θα μπορούν να συναντήσουν τις γυναίκες, τις φιλενάδες και τα παιδιά τους στο ξενοδοχείο. «Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα αν θα μπορούν να μείνουν και τη νύχτα», ξεκαθάρισε ο τιμ μάνατζερ της «νασιονάλμανσαφτ», Όλιβερ Μπίρχοφ.

Αλκοόλ
Ο Λεβ έχει εγκρίνει την μπύρα και το κρασί συγκεκριμένα αλλά μόνο με… ρέγουλα! Άλλωστε, μια μπύρα πριν τον ύπνο επιτρέπεται και από πλευράς ιατρικού ελέγχου. Συνεπώς, βασίζεται στην εμπιστοσύνη, ενώ ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί αν θα επιτρέψει τα μίνιμπαρ στ δωμάτια.

Κάπνισμα
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός υπήρξε μανιώδης καπνιστής και ο ίδιος, έχει κόψει το τσιγάρο… μαχαίρι όμως εδώ και έναν χρόνο. Πάντως, θα αφήνει τους παίκτες του να καπνίσουν! «Θα απαγορεύεται μόνο όταν τρώμε ή είμαστε σε μίτινγκ», ξεκαθάρισε ο Λεβ. Ωστόσο, από τα μέλη του ρόστερ, μόνο οΤιμ Βίζε καπνίζει κι αυτός περιστασιακά.

Twitter και Facebook
Οι παίκτες θα μπορούν να χρησιμοποιούν σελίδες κοινωνικής δικτύωσης για να εκφράσουν τις απόψεις τους, ποτέ όμως εις βάρος της Εθνικής, ή αρνητικά εναντίον αντιπάλων, διαιτητών ή συμπαικτών. Δούλεψε κιόλας, καθώς ο Τόμας Μίλερ έγραψε στο προφίλ του: «Καλησπέρα από την Πολωνία. Φτάσαμε στο Ντάντσιγκ, μένουμε σε ένα ωραίο ξενοδοχείο και οι προπονητικές εγκαταστάσεις είναι πολύ καλές». Σαν ταξιδιωτικός οδηγός…

Έξοδοι
Όλοι οι διεθνείς μπορούν να φύγουν από το ξενοδοχείο. Κανείς όμως δεν επιτρέπεται να επιστρέψει μετά τις 11 το βράδυ ούτε να λείψει για περισσότερο από μια ώρα!

Ρουχισμός
Κάθε πρωί, οι ποδοσφαιριστές της Γερμανίας θα λαμβάνουν ειδοποίηση μέσω… mail για το ποια φόρμα θα βάζουν! Επίσης, στις επίσημες εξόδους ο Λεβ απαιτεί να υπάρχει ομοιόμορφος ρουχισμός.

Keywords
Τυχαία Θέματα