Euro 2012: Απογοητευμένος ο Φαν Μάαρβικ

23:12 9/6/2012 - Πηγή: OnSports

Στην κακή του τύχη τα έβαλε ο τεχνικός της Ολλανδίας, Μπερτ φαν Μάαρβικ για την ήττα της ομάδας του με 1-0 από τη Δανία.

Τη μεγάλη έκπληξη για την πρώτη αγωνιστική του 2ου ομίλου έκανε η Δανία η οποία επικράτησε 1-0 της Ολλανδίας. Ο τεχνικός των «οράνιε», εμφανίστηκε απογοητευμένος από την ήττα της ομάδας του τονίζοντας πως άξιζε το κάτι παραπάνω: «Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά η μπάλα δεν έμπαινε στα δίχτυα με τίποτα», είπε αρχικά για να συνεχίσει:

«Όταν έχεις τόσες φάσεις, πρέπει να σκοράρεις τουλάχιστον μία φορά. Δοκιμάσαμε τα πάντα,

αλλά δεν μπορούσαμε να βάλουμε γκολ. Ο αντίπαλος έπαιζε πολύ κλειστά κι έπρεπε να αναζητήσουμε διάφορους τρόπους να διασπάσουμε την άμυνα της Δανίας. Συν τοις άλλοις, ο διαιτητής δεν μας έδωσε ένα καθαρό πέναλτι. Στη φάση με τον Χούντελααρ υπήρχε πεντακάθαρο χέρι».

Σε ό,τι αφορά την εμφάνιση του Ρόμπιν φαν Πέρσι είπε: «Ο Φαν Πέρσι έπαιξε καλά, ήταν μέσα στις φάσεις κι έχασε κι αυτός πολλές ευκαιρίες. Δεν ήταν ο μόνος».

Τέλος, υποστήριξε πως μοναδικός στόχος της ομάδας του είναι η νίκη με τη Γερμανία: «Πλέον είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίσουμε τη Γερμανία. Είμαστε σε δύσκολη θέση, αλλά έχουμε αποδείξει πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Δεν θέλω να σκέφτομαι αρνητικά».

Keywords
Τυχαία Θέματα