Euro 2012: Άνετα η Πολωνία (photos)

20:16 2/6/2012 - Πηγή: OnSports

Τη νίκη με 4-0 απέναντι στην Ανδόρα πήρε η Πολωνία στο τελευταίο της φιλικό προετοιμασίας ενόψει της πρεμιέρας της με την Ελλάδα.

Χαρακτήρα προπόνησης είχε η φιλική αναμέτρηση της Πολωνίας με την Ανδόρα στο «Πέπσι Αρένα» όπου η αντίπαλος της Ελλάδας στην πρεμιέρα του Euro 2012 φιλοξένησε την αδύναμη ομάδα της Ιβηρίας. Η ομάδα του Φράντσισεκ

Σμούντα επικράτησε με χαρακτηριστική άνεση 4-0, ωστόσο δεν μπορούν να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ο Ομπράνιακ στο 13’ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, με τον Λεβαντόφσκι, να πετυχαίνει το πρώτο του τέρμα στα φιλικά στο 37’ κάνοντας το 2-0. Ένα λεπτό αργότερα, ο άλλος ποδοσφαιριστής της Ντόρτμουντ, Μπλατζικόφσκι ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0.

Το τελικό αποτέλεσμα για τους Πολωνούς, διαμορφώθηκε στο 77’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βασιλέφσκι ο οποίος έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.

ΠΟΛΩΝΙΑ: Σέζνι, Πίστσεκ (46’ Βοτκόβιακ), Βασιλέφσκι, Περκίς, Μπένις, Μπλατζικόφσκι, Πολάνσκι (79’ Γκροσίτσκι), Μουράφσκι, Ρίμπους (46’ Βόλσκι), Ομπράνιακ, Λεβαντόφσκι.
ΑΝΔΟΡΑ: Γκόμεζ, Μαρτίνεζ (55’ Ροντρίγκεζ), Λίμα, Γκαρσία, Μπερνέ (62’ Γκαρσία), Μαρτίνεζ (74’ Μορέιρα), Βιεϊρά, Αγιάλα, Γκόμεζ (55’ Σίλβα), Πέπε, Μαρίν (84’ Χιμένεθ).

Keywords
Τυχαία Θέματα