Euro 2012: Νικηφόρο ντεμπούτο για Χόντγκσον (photos+video)

Αρκετά καλή εμφάνιση έκανε η Αγγλία στο Όσλο και το «Ούλεβι» απέναντι στη Νορβηγία επικρατώντας 1-0 στο ντεμπούτο του Ρόι Χόντγκσον στον πάγκο της.

Χαμηλούς τόνους διατηρεί η Αγγλία ενόψει της έναρξης της διοργάνωσης του καλοκαιριού και στο στρατόπεδό της κανείς δεν λέει μεγάλα λόγια. Η προετοιμασία των «τριών λιονταριών» ξεκίνησε από το μακρινό Όσλο, όπου αντιμετώπισε τη Νορβηγία στο πρώτο της δυνατό τεστ για τα τελικά του Euro 2012.

Η

ομάδα του Ρόι Χόντγκσον παρουσίασε ένα αρκετά καλό σύνολο, παίρνοντας τη νίκη με 1-0 ξεκινώντας ιδανικά την προετοιμασία της. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, σημειώθηκε αρκετά νωρίς. Στο 9’ ο Άσλεϊ Γιάνγκ έκανε πολύ ωραία ατομική ενέργεια και με ωραίο σουτ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα του παιχνιδιού. Έτσι, ο Ρόι Χόντγκσον έκανε το καλύτερο δυνατό ντεμπούτο σε έναν απαιτητικό πάγκο, όπως είναι αυτός της Αγγλίας.

ΝΟΡΒΗΓΙΑ: Γιάρσταϊν, Χόγκλι (40’ Ρούουντ), Ντεμίντοφ, Χάνγκελαντ, Ρίισε, Ελιουνούσι, Πέντερσεν (62’ Γκρίντχαϊμ), Τετέι (91’ Γιένσεν), Χένρικσεν (84’ Μπερίσα), Μπράατεν (74’ Χάσελκαπ), Αμπντελάουε.
ΑΓΓΛΙΑ: Γκριν, Τζόουνς (88’ Κέλι), Γιαγκέλκα, Λέσκοτ, Μπέινς, Γιάνγκ (73’ Οξλέιντ – Τσάμπερλεϊν), Μίλνερ, Τζέραρντ (46’ Μπάρι (73’ Χέντερσον)), Πάρκερ (56’ Γουόλκοτ), Ντάουνινγκ (85’ Τζόνσον), Κάρολ.

Keywords
Τυχαία Θέματα