DTM 2ος αγώνας: Λάουζιτς

19:08 7/5/2012 - Πηγή: OnSports

Ονειρεμένη επιστροφή για την BMW. Με νίκη μόλις στο δεύτερο αγώνα της χρονιάς, η BMW σφραγίζει με τον καλύτερο τρόπο τις προθέσεις της αναφορικά με την επάνοδό της στο DTM.

Ο Καναδός Μπρούνο Σπέγκλερ με την BMW M3 DTM, κατάφερε και πήρε πρώτος την καρό σημαία στο δεύτερο αγώνα του DTM,

στην πίστα του Λάουζιτς. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη για την BMW μετά από 20 ολόκληρα χρόνια.

Ο Σπένγκλερ, είχε ξεκινήσει από την pole position καθώς έκανε τον καλύτερο χρόνο και στις κατατακτήριες δοκιμές του Σαββάτου.

«Έχω ανατριχιάσει. Δε θα ξεχάσω ποτέ αυτό το Σαββατοκύριακο. Πέτυχα την 50η νίκη της BMW στο DTM, ενώ το Σάββατο πήρα και την pole position για τη μάρκα μετά από 20 χρόνια» δήλωσε ο 28χρονος οδηγός.

Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Γκάρι Πάφετ με Mercedes AMG DTM C-Coupé, ο οποίος είχε κερδίσει τον πρώτο αγώνα της σεζόν στο Χόκενχαϊμ. Στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Ογκούστο Φάρφους και πάλι με BMW.

Για τον Μπρούνο Σπέγκλερ, αυτή ήταν η 10 νίκη στην καριέρα του στο DTM και κατά τη διάρκεια του αγώνα κλήθηκε να επιστρετεύσει όλη του την εμπειρία, καθώς η πίεση σε ορισμένα σημεία από τον Πάφετ, ήταν εξαντλητική.

«Δοκίμασα τα πάντα σήμερα αλλά δεν κατάφερα να περάσω το Μπρούνο» δήλωσε ο Πάφετ μετά το τέλος του αγώνα που παρακολούθησαν ζωντανά 72.000 θεατές.

Keywords
Τυχαία Θέματα