Complete game για τον P.J. Walters των Μινεσότα Τουίνς

Ο P.J. Walters οδήγησε τους Μινεσότα Τουίνς στο ευρύ 9-2 επί των Σικάγο Ουάιτ Σοξ, με το πρώτο complete game της καριέρας του.

Ο Walters (2-1) παραχώρησε home run στον Gordon Beckham, αλλά το ξεπέρασε και έφτασε εύκολα στη νίκη. Άλλωστε ο Justin Morneau

πέτυχε τριπλό home run και συμπλήρωσε έξι αντίστοιχα χτυπήματα στο φετινό πρωτάθλημα. Ακόμα, οι Josh Willingham και Alexi Casilla είχαν από δύο RBIs.

Πάντως ο Adam Wainwright (3-5) έκανε complete shutout στο 4-0 των Σέιντ Λούις Κάρντιναλς επί των Σαν Ντιέγκο Πάντρες. Πρόκειται για το τρίτο της καριέρας του, ενώ ο pitcher σημείωσε και εννέα strikeouts. Ακόμα, ο Carlos Beltran πέτυχε δύο RBIs.

Ένα hit και ένα run είχε ο Τζορτζ Κοτταράς, αλλά οι Μιλγουόκι Μπρούερς ηττήθηκαν με 6-4 από τους Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς. Άλλωστε οι Buster Posey και Joaquin Arias σημείωσαν home runs σε βάρος του Shaun Marcum (2-3). Ο δεύτερος, μάλιστα, «έγραψε» για πρώτη φορά στην καριέρα του. Έτσι ο Matt Cain (4-2) χρεώθηκε τη νίκη, αφού ο o Santiago Casilla συμπλήρωσε 11 saves.

Ένα από τα τρία home runs της ομάδας του πέτυχε ο Carlos Pena στο 8-5 των Τάμπα Μπέι Ρέις με τους Τορόντο Μπλου Τζέις και ήταν πολύ... μακρινό. Επίσης, οι Luke Scott και B.J. Upton σημείωσαν αντίστοιχα χτυπήματα, ενώ ο Fernando Rodney συμπλήρωσε 14 saves δίνοντας τη νίκη στον reliever, Wade Davis (1-0).

Ξεπέρασε τα τρία runs του πρώτου inning και ο Ricky Nolasco (5-2) οδήγησε τους Μαϊάμι Μάρλινς στο 7-6 σε βάρος των Κολοράντο Ρόκις. Ο Nolasco είχε και RBI στο τρίτο inning και πλέον έχει ρεκόρ νικών-ηττών 69-53 με τη φανέλα των Μάρλινς, επίδοση ρεκόρ για τον σύλλογο! Πάντως απαιτήθηκε το έβδομο φετινό save του Heath Bell, για να «κλείσει» το ματς.

O J.D. Martinez σημείωσε το νικητήριο RBI και ο Jose Altuve είχε home run στο 2-1 των Χιούστον Άστρος με τους Σικάγο Καμπς. Έτσι ο J.A. Happ (4-3) πήρε τη νίκη, αν και δέχθηκε home run από τον Alfsonso Soriano στο τέταρτο inning. Ακόμα,ο Brett Myers συμπλήρωσε εύκολα 11 saves.

Σε εξέλιξη είναι τα τρία τελευταία παιχνίδια της βραδιάς, Όκλαντ Αθλέτικς-Λος Άντζελες Έιντζελς, Σιάτλ Μάρινερς-Τέξας Ρέιντζερς και Αριζόνα Ντάιμοντμπακς-Λος Άντζελες Ντότζερς. Νωρίτερα είχαν ολοκληρωθεί τα πρώτα έξι του σημερινού προγράμματος του MLB.

Keywords
Τυχαία Θέματα