BMW Group Olympics 2012

Το BMW Group, Επίσημος Αυτοκινητιστικός Εταίρος των Ολυμπιακών & Παραολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου 2012, παρέδωσε τα πρώτα 40 οχήματα που θα χρησιμοποιηθούν στη φετινή διοργάνωση.

To BMW Group, επίσημος χορηγός των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, άρχισε την έμπρακτη υποστήριξη της διοργάνωσης με την παράδοση των πρώτων 40 αυτοκινήτων που θα χρησιμοποιηθούν για τους

σκοπούς των Αγώνων. Ο στόλος των οχημάτων στο σύνολό του περιλαμβάνει ηλεκτρικά, υβριδικά και diesel αυτοκίνητα, καθώς επίσης και μια σειρά από μοτοσικλέτες και ποδήλατα του BMW Group. Ο Τιμ Άμποτ,

Διευθύνων Σύμβουλος της BMW στη Βρετανία, δήλωσε: «Ο Ολυμπιακός στόλος της BMW πρέπει να μεταβάλλεται ώστε να μπορεί να ανταπεξέρχεται στις πολύπλοκες επιχειρησιακές ανάγκες της διοργανώτριας αρχής κατά τη διάρκεια των Αγώνων. Η επιλογή μας έγινε με κριτήριο την ικανότητά μας να παρέχουμε ένα ποικιλόμορφο στόλο οχημάτων, ο οποίος θα μπορούσε να πετύχει το δύσκολο μέσο όρο σε επίπεδο εκπομπών ρύπων και ιδιαίτερα CO2, έτσι όπως ορίζεται από το LOCOG (London Organising Committee of the Olympic Games and Paralympic Games). Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι για τη συμμετοχή των αυτοκινήτων μας στους Αγώνες του Λονδίνου 2012 και εγώ προσωπικά είμαι ενθουσιασμένος που θα τα βλέπουμε συχνά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού να συμμετέχουν σε αυτά τα εντυπωσιακά σχέδια».

Μεταξύ των πρώτων αυτοκίνητα που έχουν παραδοθεί, είναι κάποιες 520d EfficientDynamics, καθώς και 320d EfficientDynamics.

Keywords
Τυχαία Θέματα