500.000 Opel Insignia

Το Opel Insignia είναι ένα success story για την Opel, οπότε και το ότι το υπ’ αριθμόν 500.000 Opel Insignia πέρασε από τη γραμμή παραγωγής του εργοστασίου του Rüsselsheim της Γερμανίας.

το Insignia

ήταν αληθινός νικητής. Χαίρομαι που το 500,000ό Insignia εφοδιάζεται με τον τελευταίο δίλιτρο BiTurbodiesel. Ο νέος κινητήρας λανσαρίστηκε πρόσφατα και απολαμβάνει θετική αποδοχή από τα μέσα ενημέρωσης και τους πελάτες». Από το 2008 που έκανε το ντεμπούτο του, το Insignia έχει κερδίσει περισσότερα από 50 εθνικά και διεθνή βραβεία, ανάμεσα στα οποία και ο κορυφαίος τίτλος “Car of The Year Award 2009”.

Αναφορικά με την αξιοπιστία του, το Insignia αναδείχτηκε το καλύτερο μεταχειρισμένο αυτοκίνητο της μεσαίας κατηγορίας (Σεπτέμβριος 2011) από το Γερμανικό οργανισμό τεχνικού ελέγχου μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, “GTÜ”. Επιπλέον, το Insignia σημείωσε μεγάλη επιτυχία στην αναφορά μεταχειρισμένων αυτοκινήτων 2012 DEKRA, για δεύτερη συνεχόμενη φορά.

Το όχημα ήταν πρώτο στην κατηγορία λόγω του μικρότερου αριθμού βλαβών. Η θετική εικόνα που έχει ο ειδικός Τύπος για το αυτοκίνητο φαίνεται και στη ζήτηση μεταξύ των πελατών με τη Ρωσία αυτή τη στιγμή να πρωτοστατεί στην αύξηση πωλήσεων. Το 2011, περίπου 150.000 Insignia πουλήθηκαν στην Ευρώπη με τη Βρετανία και τη Γερμανία να παραμένουν οι μεγαλύτερες αγορές με 46.000 και 26.000 μονάδες αντίστοιχα. Στο προηγμένο εργοστάσιο του Rüsselsheim, που ξεκίνησε να λειτουργεί τον Ιανουάριο του 2002 κατασκευάζονται 60 οχήματα την ώρα ή 860 την ημέρα, ανάμεσα στα οποία μοντέλα hatchback, notchback και Sports Tourer του Insignia και του 5θ Astra. Αυτό σημαίνει ότι η γραμμή συναρμολόγησης απαιτεί υψηλό επίπεδο ευελιξίας. Τα 770 πλήρως αυτοματοποιημένα ρομπότ έχουν προγραμματιστεί για να αναγνωρίζουν τις διαφορές μεταξύ των μοντέλων και να μπορούν να διαχειρίζονται περίπου 9.000 διαφορετικά εξαρτήματα για την παραγωγή του Insignia. Σχεδόν 3.000 άτομα εργάζονται σε δύο βάρδιες σε ένα εργοστάσιο που θεωρείται από τις πιο σύγχρονες μονάδες παραγωγής αυτοκινήτων παγκοσμίως.

Keywords
Τυχαία Θέματα