24ο Αττικό Ράλλυ Σπριντ

Με σύμμαχο τον πολύ καλό καιρό διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία το 24ο Αττικό Rally Sprint.

Οι πολλοί θεατές που βρέθηκαν στην Ειδική Διαδρομή της «Μαυροσουβάλας», ευχαριστήθηκαν πλούσιο θέαμα από τον έντονο συναγωνισμό μεταξύ των πληρωμάτων,παρά τα κάποια κενά που δημιουργήθηκαν εξαιτίας μηχανικών προβλημάτων και εξόδων. Στον χώρο του Service Park από πολύ νωρίς το πρωί ο πυρετός της προετοιμασίας είχε χτυπήσει «κόκκινο».

Οργανωτικά, ο αγώνας ήταν άρτιος κατά γενική ομολογία.

Το 1ο σκέλος είχε αρκετές διακοπές από τις ατυχίες κάποιων πληρωμάτων που ευτυχώς περιορίστηκαν στις υλικές ζημιές. Ακολούθησε το 2ο σκέλος και η πρώτη διαπίστωση όλων, ήταν ότι οι χρόνοι έπεσαν αισθητά. Ενώ στο 1ο σκέλος ο Ζάχος με το Citroen C2 είχε τα σκήπτρα, στο 2ο σκέλος ο Άκρατος με EVO ΙΧ, με έναν εκπληκτικό χρόνο, πήρε την 1η θέση. Το 3ο σκέλος κύλησε σχετικά ομαλά με λίγα προβλήματα. Τα τελικά αποτελέσματα είναι και η πραγματική απεικόνιση του Αγώνα.

Μετά από 30 χλμ. ειδικών διαδρομών η νίκη πήγε στον Άκρατο για μόλις 1,5 δλ. Ο συναγωνισμός δεν ήταν μόνον σε επίπεδο γενικής κατάταξης. Πιο έντονος αυτός της κλάσης έως 2.000 κυβικά, όπου η νίκη κρίθηκε στα 3 δέκατα, μεταξύ των Ιερεμία και Κοπανάκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα