Ζώδια και αστέρια: Ζέτα Μακρυπούλια - Κυριολεκτικά… κατουρήθηκε στα γέλια!

Οι ζωντανές εμφανίσεις μπορούν να έχουν ατυχήματα και σε κάποιες περιπτώσεις ιδιαίτερα... ντροπιαστικά! Τι ακριβώς συνέβη στην περίπτωση της Ζέτας Μακρυπούλια;


Η ηθοποιός και παρουσιάστρια του #J2US, Ζέτα Μακρυπούλια, στην επιρροή της συνόδου Αφροδίτης (γυναίκα) – Ποσειδώνα (ηθοποιός) στους Ιχθύες (δυσάρεστα συναισθήματα)

σε κοσμικό επίπεδο και με τον διελαύνοντα Ήλιο σε τετράγωνο με τον γενέθλιο Δία της, που σχετίζεται με γεγονότα που από υπερβολική χαρά μπορεί κάποιος να εξοκείλει, σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για το πιο ντροπιαστικό ατύχημα που θα μπορούσε να της συμβεί επί σκηνής.

«Μια σκηνή που δεν θα ξεχάσω ποτέ ήταν στην παράσταση «Σ'αγαπώ. Σε λατρεύω. Χωρίζουμε.» στο θέατρο «Εμπορικόν», με τη Βίκυ Σταυροπούλου. Εκεί λοιπόν, κάναμε ένα ντουέτο σε ένα τραγούδι και η Βίκυ ξέχασε τα λόγια και αποφάσισε να βάλει δικά της. Τα οποία, όμως, δεν έκαναν ούτε ρίμα! Και στη συνέχεια έπρεπε να την κοιτάξω και να τη συνοδέψω στο τραγούδι... Διαλυθήκαμε από τα γέλια. Και όχι μόνο αυτό, αλλά να... πώς να το πω τώρα... όταν μερικές φορές γελάς πολύ, συμβαίνουν διάφορα ατυχήματα...».

«Κατουρηθήκατε;» ρωτήθηκε, με την παρουσιάστρια κομπιάζοντας να απαντά ««Ε, χμμ... ναι. Καλά, μη φανταστείς ότι έγινε και καμιά λίμνη. Δεν ξέρω τι κατάλαβε ο κόσμος, πάντως χασκογελούσαμε όση ώρα προσπαθούσαμε να «βγάλουμε» τη σκηνή».

Keywords
Τυχαία Θέματα