Ζώδια και αστέρια: Το τελεσίγραφο του Λάτσιου και ο κίνδυνος του πλειστηριασμού

Νέες και πιο άγριες διαστάσεις παίρνει η δικαστική διαμάχη μεταξύ της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου.


Ο Διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 Γιάννης Λάτσιος ζητά από την πρώην σύζυγό του, Ελένη Μενεγάκη, να του δώσει τα χρήματα που εδώ και καιρό διεκδικεί για το

25% του μεριδίου του από τη βίλα στα Μελίσσια, διαφορετικά, σύμφωνα με την αγωγή που κατέθεσε εναντίον της, θα τα απαιτήσει μέσω πλειστηριασμού!

Η Σκορπιός Ελένη Μενεγάκη που βρίσκεται σε δύσκολη θέση με τον διελαύνοντα Κρόνο (χασούρα) στον 8ο ηλιακό οίκο (περιουσιακών στοιχείων) και τον διελαύνοντα Πλούτωνα (απώλειες) σε δυσμενή όψη με την Αφροδίτη (χρηματικές) κυβερνήτη του 7ου (από σύζυγο, δίκες) του αντιπρότεινε να γράψουν την υπερπολυτελή βίλα στα Μελίσσια στα τρία τους παιδιά, όμως ο Γιάννης Λάτσιος με τον διευλάνοντα Ουρανό να τον ευνοεί να κάνει «αιφνίδια και σαρωτικά χτυπήματα» είναι ανένδοτος! «Να βγει στον πλειστηριασμό να πάρω τα λεφτά μου» φέρεται πως λέει ο Γιάννης Λάτσιος που, ως Κριός, η οπισθοχώρηση δεν είναι του χαρακτήρα του!

Ο συμβιβασμός, αν και οικονομικά και συναισθηματικά θα πονέσει όπως δείχνει το τετράγωνο του διελαύνοντα Πλούτωνα με την Αφροδίτη της στο Ζυγό, είναι η μόνη ενδεδειγμένη λύση για την παρουσιάστρια για να μην αναγκαστεί να αφήσει την υπερπολυτελή βίλα στα Μελίσσια που διαμένει με τα τρία της παιδιά, διαφορετικά, επειδή η γενέθλια Σελήνη (σπίτι – οικία) στο γενέθλιο αστρολογικό της χάρτη κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα (πλειστηριασμός, απώλεια), ο κίνδυνος να το χάσει είναι μεγάλος! Όταν έχεις την προδιάθεση καλό είναι να μην παίζεις με τη φωτιά!

Πάντως κατά σατανική σύμπτωση ο Γιάννης Λάτσιος δεν έκανε τις οικονομικές διεκδικήσεις του την περίοδο του διαζυγίου που οι αστρολογικές συγκυρίες ήταν καλύτερες για την Ελένη Μενεγάκη αλλά δύο χρόνια μετά που δείχνουν ότι λαθεμένες χειρισμοί μπορεί να την τσακίσουν!

Keywords
Τυχαία Θέματα