Ζώδια και αστέρια: Πόσα κοστίζει μια φωτογραφία της Μενεγάκη;

Σαν τρελοί κυνηγούν οι παπαράτσι την Ελένη Μενεγέκη δεδομένου ότι μια και μόνο φωτογραφία της κοστίζει... πολλά Ευρώ! Το πόσα ακριβώς αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας στο «Πρωινό»!


Η Ελένη Μενεγάκη έχει γεννηθεί με τον Άρη, τον πλανήτη της δύναμης και της δράσης σε έξαρση, υπερυψωμένο στο ωροσκόπιό της και σε συνδυασμό με τη θετική όψη που κάνει με τον πολύ ισχυρό Πλούτωνα, που συμβολίζει τόσο την επιρροή

στις μάζες όσο και οικονομικά θέματα, γεγονός που μαρτυρά ότι ακόμη και εν καιρώ κρίσης οι μετοχές της στο χρηματιστήριο της showbiz θα παραμένουν σταθερά... υψηλές.

Έτσι, κάθε εβδομάδα τα περιοδικά θέλουν πως και πως να έχουν στο εξώφυλλό τους την παρουσιάστρια και ο λόγος είναι το ότι -πολύ απλά- η Ελένη Μενεγάκη είναι γεννημένη να τα... φέρνει. Οι παπαράτσι την κυνηγούν όπου βρεθεί και όπου σταθεί, ακόμη και στις πιο προσωπικές της στιγμές. Το γεγονός ότι η παρουσιάστρια έχει πια εξοργιστεί από το «παιχνιδάκι» με τους φωτογράφους, οδήγησε τον Γιώργο Λιάγκα να αποκαλύψει ότι μια φωτογραφία της μπορεί να φτάσει και τα 5.000 ευρώ.

Δείτε το video στο gossip-tv.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα