Ζώδια και αστέρια: Ελεονώρα Μελέτη - «Τυχαία δεν θα γκαστρωθώ εγώ»

Η Ελεονώρα Μελέτη ήταν η καλεσμένη στο «Πρωινό mou» και μίλησε στον Πέτρο Κωστόπουλο και την Τζένη Μπαλατσινού, μεταξύ άλλων, για τον γάμο και το ενδεχόμενο να γίνει μητέρα!

«Δεν με νοιάζει να παντρευτώ, με νοιάζει να βρω τον άνθρωπό μου. Να έχουμε ένα κοινό αυτονόητο, ένα κοινό συναίσθημα. [...] Τυχαία δεν θα γκαστρωθώ εγώ. Μιλάμε για παιδί τώρα, όχι για ένα σεξ που μας τη βάρεσε και το κάναμε. Το παιδί δεν τυχαίνει, το παιδί μόνο πετυχαίνει! Αν δε θέλεις, ενήλικας

άνθρωπος, μπορείς να μη μείνεις. Εγώ δε θέλω, αν ήθελα θα το είχα. Δεν έχω τις συνθήκες και δεν έχω λύσει σπουδαία θέματα που έχω στην ψυχή μου. Αν φέρω ένα παιδί στον κόσμο, σίγουρα θα το "δυσκολέψω" και αν φέρω ένα παιδί στον κόσμο, σημαίνει ότι τα έχω βρει πρώτα με τον εαυτό μου» τόνισε η Ελεονώρα Μελέτη.

Η παρουσιάστρια με τον Ήλιο στην Παρθένο, που υποδεικνύει ότι της αρέσει να εξετάζει το κάθε τι σχολαστικά, και τον Ερμή σε σύνοδο με τον Κρόνο στο ίδιο ζώδιο, όψη που δείχνει τάση να αναλύει τα πράγματα και να αναλογίζεται τις συνέπειες των αποφάσεών της, προτιμά να σχεδιάζει τι σκοπεύει να κάνει ιδιαίτερα σε θέματα που εκείνη τα θεωρεί πολύ σημαντικά, όπως την απόκτηση ενός παιδιού. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι μπορεί να το πετυχαίνει πάντα αφού ο Άρης στον παρορμητικό Ζυγό την ωθεί πολλές φορές πρώτα να ενεργεί και μετά να σκέφτεται γιατί το έκανε ή καλύτερα να αναλύει τι, πως και γιατί!

Keywords
Αναζητήσεις
ηθελα να γαστροθο
Τυχαία Θέματα