Ζώδια και αστέρια: 13ο live και «φαρμακερό» για τη Μαίρη Συνατσάκη!

Γκαντέμικο το 13ο live του Dancing with the stars 4 για την Αιγόκερω Μαίρη Συνατσάκη


Ο αριθμός 13 συχνά θεωρείται γρουσούζικoς! Στην αστρολογία η κακοδαιμονία και η κακή τύχη είναι άμεσα συνυφασμένες με τον Κρόνο, τον κυβερνήτη του Αιγόκερου. Από όλους τους διαγωνιζόμενους o Κρόνος στο 13ο live «έφαγε» το δικό του παιδί,

την Μαίρη Συνατσάκη.


Η γνωστή παρουσιάστρια είναι Αιγόκερως και κυβερνήτης της είναι ο Κρόνος, ο οποίος σύμφωνα με την μυθολογία κατάπινε τα παιδιά του. Από το Δεκέμβριο ο διελαύνων Κρόνος (περιορισμός) είχε ήδη αρχίζει να σχηματίζει δυσμενή όψη με την γενέθλια Αφροδίτη (δημοτικότητα, γυναικείο κοινό) της Μαίρης Συνατσάκη φέρνοντάς τη συχνά προτεινόμενη για αποχώρηση!


Η «κακή τύχη» είχε ξεκινήσει από το 9ο live που ήταν προτεινόμενη για αποχώρηση μαζί με την Ευαγγελία Αραβανή (1η φορά). Στο 10ο live δεν αποχώρησε κανείς. Στο 11ο live είχε τον Ερμή (είδηση) σε σύνοδο με το Δία (τυχερή) και τη γλίτωσε. Στο 12ο live ήταν ξανά προτεινόμενη μαζί με τον Λάκη Γαβαλά (2η φορά). Η «κακή τύχη» την ακολούθησε για τρίτη φορά στο 13ο live, που αποδείχθηκε τελευταίο και φαρμακερό!


Αν και ο Κρόνος «εγκλώβισε» την ενέργεια και επιδοκιμασία του κοινού, η Αιγόκερως Μαίρη Συνατσάκη έφτασε ως τον προημιτερλικό και αποχώρησε έχοντας κερδίσει... γνώση. Όχι λίγο πράγμα για μια Αιγόκερω που ξέρει πορευμένη σταθερά στο χρόνο να την αξιοποιεί και να καταξιώνεται!

Keywords
Τυχαία Θέματα