Το μήνυμα της 28ης Οκτωβρίου

Οι Έλληνες είναι γεννημένοι να μάχονται ή για να το γράψω πιο ολοκληρωμένα, αν δεν έχουν έναν εξωτερικό κίνδυνο για να τους ενώσει, τότε αρχίζουν οι εσωτερικές φαγωμάρες

Η Ιστορία είναι αδιάψευστος μάρτυρας. Μετά την Επανάσταση του 1821, προέκυψε ένας εμφύλιος σπαραγμός, που λίγο έλειψε να τα τινάξει όλα στον αέρα.

Μετά την εποποιία του ΟΧΙ και την Εθνική αντίσταση, ακολούθησε η τραγωδία του Εμφυλίου.

Τι σόι «κατάρα» είναι αυτή;

Οι Έλληνες είναι γεννημένοι να μάχονται ή για να το γράψω πιο ολοκληρωμένα, αν δεν έχουν έναν εξωτερικό κίνδυνο για να τους ενώσει, τότε αρχίζουν

οι εσωτερικές φαγωμάρες. Αυτό είναι... περίπου γνωστό ιστορικά αλλά αποτυπώνεται και στον γενέθλιο χάρτη της Ελλάδας, όπου οι πιέσεις της αντίθεσης Ήλιου-Κρόνου, βρίσκουν διέξοδο στον Άρη στον Τοξότη, που είναι τοποθετημένος στον 7ο οίκο και σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο και εξάγωνο με τον Ήλιο.

Ένας Άρης στον οίκο των σχέσεων και των συνεργασιών τονίζει από μόνος του αυτή τη διάσταση, κατ' επέκταση το «δεν διεκδικώ τίποτα και θέλω την ησυχία μου» είναι μάλλον εκτός τόπου και χρόνου Η Ελλάδα δυστυχώς ανήκει στην κατηγορία των κρατών που «αν θέλουν την ειρήνη, πρέπει να προετοιμάζονται για πόλεμο».

Στην περίπτωση μας όμως έχουμε... κάτι παραπάνω να μας βασανίζει.

Το συγκεκριμένο σχήμα ορίζεται αστρολογικά ως διευκολυνόμενη αντίθεση και πρακτικά με την προσθήκη της Σελήνης στους Διδύμους (σε αντίθεση με τον Άρη) γίνεται «χαρταετός».

Η αντίθεση Ήλιου-Κρόνου είναι στον άξονα 10ου-4ου οίκου (κράτος-λαός) και ουσιαστικά «ευθύνεται» για την οικογενειοκρατία (που κάποτε ήταν Βασιλεία) η οποία μαστίζει το πολιτικό σύστημα της χώρας αλλά και για την αρχική προθυμία-δουλικότητα με την οποία γίνονται δεκτοί επισκέπτες στον οίκο μας (η πατροπαράδοτη φιλοξενία), είτε πρόκειται για τουρίστες, είτε για μετανάστες.

Αυτό είναι κάτι που γνωρίζουν πολύ καλά οι έχοντες έναν αντίστοιχο Κρόνο (στον 4ο οίκο) στον γενέθλιο χάρτη τους. Έχοντας μια αυστηρή αίσθηση καθήκοντος, πάντα πασχίζουν να ικανοποιήσουν τους φιλοξενούμενους τους, παραχωρώντας «έδαφος», για να το μετανιώσουν πικρά αργότερα.

Έτσι και οι εκάστοτε οικοδεσπότες Έλληνες αρχίζουν με... επικύψεις και τελειώνουν με μια άρον-άρον επαναδιεκδίκηση των απολεσθέντων, αφού οι ίδιοι έδωσαν πρώτα το δικαίωμα να τους «καβαλήσουν».

Αυτό όμως δεν εμπίπτει στην νοοτροπία ενός «εξελιγμένου» Κρόνου, ο οποίος έχοντας κατακτημένη μια εμπειρία λανθασμένων χειρισμών υπαγορευμένων από την ανασφάλεια, ξέρει να επιβάλλει τους δικούς του νόμους από την αρχή και... σ' όποιον αρέσει! Καλύτερα να δίνεις «στίγμα» από την αρχή, παρά να τρέχεις και να μη φτάνεις.

Εδώ προσεγγίζουμε το πώς θα έπρεπε να λειτουργούν τα πράγματα στην Ελλάδα και το σημαντικό είναι πως μπορούν να λειτουργούν έτσι, ανεξάρτητα με το πόσο θα περιμένουμε ώστε να συμβεί.

Έχουμε αποκτήσει μια τεράστια εμπειρία ως οικοδεσπότες των... 12 φυλών του Ισραήλ και είναι κρίμα να πάει χαμένη.

Τις ελάχιστες φορές που ο Κρ

Keywords
Τυχαία Θέματα