Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 31/5

Το πλανητικό σύστημα σας κλείνει το μάτι κι εσείς πρέπει να πάτε προς το μέρος του για να ακούσετε τον ψίθυρο που σας στέλνει…

Μπορείτε να φανταστείτε το πλανητικό τοπίο σαν ένα κήπο με δώρα, τα οποία για να τα πάρουμε χρειάζεται να είμαστε καταρχάς υποψιασμένοι ότι υπάρχει κάτι καλό εκεί έξω. Από την άλλη, πρέπει να είμαστε έτοιμοι ψυχικά (δηλαδή καθαροί από αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα) για να μπορούμε να δεχτούμε αλλά και να αναγνωρίσουμε οτιδήποτε καλό μας έρχεται.

Από απόψε το βράδυ η Σελήνη -που είναι ο κύριος μεταφορέας των ενεργειών των άλλων πλανητών- θα κάνει πολύ

καλές όψεις με τον Ήλιο, τον Ερμή και την Αφροδίτη, που σημαίνει ότι ειδικά για το ζώδιο του Κριού, των Δίδυμων, του Λιονταριού, του Ζυγού, του Τοξότη και του Υδροχόου θα είναι μια καλή ευκαιρία σε κάποιο τομέα ξεχωριστά να βιώσετε την καλή ενέργεια και να πράξετε καταλλήλως.

Όχι ότι τα υπόλοιπα ζώδια δεν θα αντιληφθείτε την καλή ενέργεια που θα υπάρχει στο περιβάλλον σας, αφού θα την εισπράξετε μέσω των γύρω σας. Απλά τα άλλα ζώδια χρειάζεται να ανοίξετε περισσότερο τις κεραίες σας για να το αντιληφθείτε ή μπορεί να κρίνετε ότι είναι αναγκαίο και κάτω από πίεση να την εισπράξετε.

Από σήμερα το βράδυ, ενεργοποιείται το στοιχείο του αέρα περισσότερο από τα άλλα στοιχεία, και αυτό σημαίνει επικοινωνία, άνεση στις σκέψεις, ευελιξία αλλά και θεραπεία του αιθερικού μας σώματος, οπότε καλό είναι όσοι θέλετε να τονώσετε την ενέργεια σας και να αποκτήσετε υγεία και ευρωστία να επικαλεστείτε και τον Αρχάγγελο Ραφαήλ που είναι ο άρχοντας του στοιχείου του Αέρα για να ενεργοποιηθεί η ενέργειά σας περισσότερο (ανατρέξτε στη στήλη «Πορεία προς το φως» για να διαβάσετε τι ακριβώς κάνει ο Αρχάγγελος Ραφαήλ).


ΚΡΙΟΣ

Σίγουρα θα ασχοληθείτε με τα θέματα του συντρόφου σας ή των πολύ στενών σας σχέσεων αφού θα έχετε την ανάγκη να μοιραστείτε αλλά και να τα «βρείτε» σε όλα τα επίπεδα. Μπορεί να νοιώσετε ότι ένας Ζυγός είναι το άλλο σας μισό και να πάρετε απόφαση ακόμα και για συμβίωση. Έχετε μεγαλύτερη ευκολία να διαχειριστείτε τις επαγγελματικές δυσκολίες και κυρίως, αν σχετίζονται με έναν Αιγόκερω ή μια μεγάλη θέση που περιμένετε εδώ και καιρό.

ΤΑΥΡΟΣ

Ασχολείστε με τις οικονομικές σας υποθέσεις και προσπαθείτε να βρείτε την άκρη, κάνοντας ευέλικτες προτάσεις και έξυπνες κινήσεις. Η δυσκολία που μπορεί να προκύψει με έναν Παρθένο ή με το θέμα ενός παιδιού δεν θα σας δημιουργήσει φόβο, γιατί έχετε όλα τα φόντα να λύσετε το πρόβλημα άμεσα και γρήγορα, αρκεί να βασιστείτε στην λογική και τη συνεργασία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σίγουρα είναι μια καλή ημέρα που θα σας δώσει πολλά, αρκεί να ξέρετε να ρισκάρετε και να γίνετε και πάλι για λίγο μικρά παιδιά. Φέρνοντας τη χαρά στην ζωή σας, θα ενεργοποιηθούν πολλές δυνάμεις για τον απεγκλωβισμό σας από πολλά θέματα. Ένα ερωτικό σας θέμα θα λυθεί με τον καλύτερο τρόπο και σίγουρα μια δουλειά θα σας «κάτσει» ποιο εύκολα από παλιά. Μην διστάσετ

Keywords
Τυχαία Θέματα