Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 23/10

Το πλανητικό σύστημα σας κλείνει το μάτι κι εσείς πρέπει να πάτε προς το μέρος του για να ακούσετε τον ψίθυρο που σας στέλνει…

Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις με τη ματιά της Μπέλλας Κυδωνάκη!

ΚΡΙΟΣ

Αναγνωρίζοντας την αξία των φίλων και της ομάδας θα δικαιώσετε κάποια άτομα γύρω σας, άλλα όμως θα τα απομακρύνετε. Η φόρα που έχετε πάρει θα σας βοηθήσει να στηρίξετε κάποιες extreme αποφάσεις σας και κυρίως όσο αφορά σε μια σχέση ή μια συνεργασία. Αναζητάτε διακαώς την αλήθεια για σας και δεν πρόκειται να την

βρείτε, αν οπισθοχωρήσετε. Αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες που θα σας κάνουν να βρεθείτε πολύ μπροστά στις επαγγελματικές εξελίξεις. Ελέγξτε τις οικονομικές συνεργασίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Όσοι είστε γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα στριμωχτείτε από κάποιες καταστάσεις και ίσως φορτιστείτε συναισθηματικά από θέματα καριέρας ή από μια συνεργασία που σας ζορίζει και κυρίως ένας Σκορπιός ή Υδροχόος. Αναζητώντας να βρείτε ένα κομμάτι από το παρελθόν και να το συνδέσετε με το παρόν σας μπορεί να πέσετε σε λάθη που θα σας κάνουν να απομακρυνθείτε ακόμα και από ένα αγαπημένο άτομο λόγω αμφισβήτησης. Σταθείτε στο ύψος των καταστάσεων και σκεφτείτε πρακτικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε αρκετά ζορισμένοι, ακόμα και από τις υποθέσεις τρίτων ατόμων. Τα επαγγελματικά σας είναι κάπως περίεργα αυτή την εποχή για αυτό χρειάζεται να βάλετε τα δυνατά σας και να εκμεταλλευτείτε μια νέα συνεργασία με Τοξότη. Κυρίως μέσα στον εργασιακό σας χώρο χρειάζεται να εμβαθύνετε και να γίνετε περισσότερο ερευνητικοί και βαθύς. Καλό είναι να μην αφήνετε την τύχη σας σε χέρια άλλων γιατί μπορεί οι άλλοι να μην δρουν με τον τρόπο που νομίζετε εσείς. Η γνωριμία με ένα Καρκίνο ή Αιγόκερω που μπορεί να έγινε πρόσφατα τελικά μπορεί να καταλήξει σε μια πολύ καλή σχέση. Για αυτό μην αφήνετε τίποτε στην τύχη του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε κάπως φευγάτοι γιατί όταν απομακρύνεστε από την συναισθηματική σας ταυτότητα και γίνεστε πιο ανοικτοί στην επικοινωνία, χάνετε το μέτρο και το όριο αλλά τουλάχιστον θα κερδίσετε κάποιους φίλους, αφού θα σας βρουν πιο εύκολους και ευέλικτους. Αυτή την περίοδο πάντως ψάχνετε την ερωτική σας ταυτότητα. Και ενώ είσαστε άνθρωποι του συναισθήματος μπορεί να μην δείξετε τις αληθινές σας ανάγκες και ένας Σκορπιός να σας παρεξηγήσει. Αυτός που θα σας νιώσει δικό του άτομο θα είναι ένας Τοξότης ή Υδροχόος. Επειδή καίγεστε να πάρετε μια απόφαση, καλό είναι να ακολουθήσετε το ένστικτό σας.

ΛΕΩΝ

Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο έχετε ανάγκη να πείτε τα πράγματα με τον όνομά τους. Γενικά αναλαμβάνετε ευθύνες που μπορεί να χρειαστεί και ρίσκο και να σχετίζεστε με ένα Τοξότη. Υπάρχουν κάποια οικονομικά θέματα τα οποία σας προβληματίζουν και χρειάζονται την άμεση λύση τους. Το παρελθόν πρέπει να το βάλετε στη σωστή του θέση και να μην αναμασάτε πράγματα τα οποία σας ενοχλούν, κυρίως αν σχετίζεστε με έναν Σκορπιό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχετε μεγάλη φιλικότητ

Keywords
Τυχαία Θέματα