Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 15/5

Πώς θα είναι σήμερα η μέρα σας;

Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις με τη ματιά της Μπέλλας Κυδωνάκη!

Το πλανητικό σύστημα σας κλείνει το μάτι κι εσείς πρέπει να πάτε προς το μέρος του για να ακούσετε τον ψίθυρο που σας στέλνει…



ΚΡΙΟΣ

Είστε λίγο μπερδεμένοι και αναποφάσιστοι και αυτό σας κάνει να χάνετε τον προσανατολισμό σας σε διάφορα πράγματα τα οποία μπορεί και να μην σας αφορούν. Το ζητούμενο είναι να μην χάνετε τον στόχο σας και να εστιάζεστε με μεθοδικότητα εκεί που θέλετε. Η δυσκολία εξομαλύνεται με έναν Ζυγό και η συνεργασία σας γίνεται

ποιο ήρεμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε στο επίκεντρο της δύναμής σας και αυτό σας κάνει καλό γιατί την δείχνετε επιτέλους. Το ποιοι είσαστε δεν χρειάζεται να το αποδείξετε σε κανένα, αρκεί να το καταλάβετε εσείς και να ενδυναμώσετε. Η ζωή είναι ωραία θα πείτε και για αυτό φροντίστε να είστε θετικοί και με τους γύρω σας.. Η επικοινωνία με ένα Δίδυμο θα σας ενθουσιάσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχετε αφήσει τον έλεγχο της ζωής σας σε τρίτους και αυτό μπορεί να σας αποπροσανατολίσει και να σας δείχνει διαφορετικό δρόμο από αυτό θέλετε να πάτε. Δεν είστε τόσο μοιραίοι όσο θέλετε να πιστεύετε. Μπορεί να είστε λίγο αργοκίνητοι αλλά σας βγαίνει και το δημιουργικό ταλέντο με το οποίο μπορείτε να κάνετε θαύματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νοιώθετε πολύ καλά συναισθηματικά και αυτό σας βοηθάει να κάνετε σωστές κινήσεις στην καριέρα σας. Μην αδρανείτε σε κάποια θέματα που είναι αναγκαία για την επιβίωσή σας. Η ζωή σας χαρίζεται απλόχερα και κυρίως για τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο. Εντοπίστε γιατί μπλοκάρετε την σχέση σας με έναν Ζυγό και κυρίως μεγαλύτερο σας.

ΛΕΩΝ

Κάνετε κάποιες υπερβολές αλλά είναι αναγκαίες για να αναπτύξετε την δουλειά σας. Ένας Ιχθύς μπορεί να σας μπερδέψει μέσα σε μια συνεργασία και εσείς να νομίζετε ότι πρέπει να τον εμπιστεύεστε. Μείνετε με την δύναμή σας και μην αποπροσανατολίζετε ακόμα και στις πιο υποτιθέμενες εξωτερικές δύσκολες υποθέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το αξίζετε και θα σας δοθεί ένα δώρο. Έχετε δουλέψει κάποια πράγματα σκληρά και τώρα ανταμείβεστε. Μην επηρεάζεστε από το περιβάλλον σας γιατί θα βρεθείτε εκτός παιχνιδιού, όταν θα είστε αναγκαίοι. Το σημαντικότερο για σας είναι να πιστέψετε ότι αξίζετε για να εισπράξετε την ενέργεια Ήλιου- Δία, κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο.

ΖΥΓΟΣ

Στα πλαίσια ενός ανοίγματος και υπερβολής μπορεί μέσω ενός συνεργάτη να βρεθείτε στο εξωτερικό ή να διαπραγματευτείτε πράγματα και καταστάσεις τα οποία δεν είχατε σκεφτεί ότι υπάρχουν. Η αντικειμενικότητά σας μπορεί να χαθεί για λίγο. Οι συναισθηματικές σας αντιδράσεις ίσως κάνουν έναν Ιχθύ να πιστέψει ότι έχετε βαθειά συναισθήματα για αυτόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Νοιώθετε όμορφα, αφού το μεγαλείο και το άνοιγμα είναι εντός σας. Σίγουρα παίζει ρόλο το

Keywords
Τυχαία Θέματα