Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 13/9

Το πλανητικό σύστημα σας κλείνει το μάτι κι εσείς πρέπει να πάτε προς το μέρος του για να ακούσετε τον ψίθυρο που σας στέλνει…

Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις με τη ματιά της Μπέλλας Κυδωνάκη!

ΚΡΙΟΣ

Είστε στα καλύτερά σας γιατί έχετε ανοίγματα που δεν τα είχατε φανταστεί. Όσοι θέλετε να ρισκάρετε αλλά να είστε σίγουροι ότι δεν θα κάνετε λάθος, είναι καλή η ημέρα για τέτοια πράγματα. Το ρίσκο μπορεί να είναι σε ερωτικά θέματα, σε θέμα ενός παιδιού ή σε κάτι που μπορεί να σας φέρει κέρδος. Έχετε γίνει περισσότερο απαιτητικοί μέσα στην σχέση σας και το σεξουαλικό σας

ενδιαφέρον έχει μεγαλώσει πολύ για ένα πρόσωπο. Μπορεί να βγαίνουν και οι κρυμμένοι σας πόθοι για συγκεκριμένα πράγματα και αυτό να σας ξελαφρώσει παραπάνω γιατί δεν θα έχετε απωθημένα.

ΤΑΥΡΟΣ

Θέλετε να εντυπωσιάσετε ή να κερδίσετε την παράσταση γι' αυτό οι κινήσεις σας μπορεί να είναι κάπως άτσαλες και να γίνουν λάθη. Τα νεύρα σας είναι κάπως τεντωμένα και σε ιδιαίτερη φάση αλλά εσείς είστε σίγουροι ότι φταίνε οι άλλοι. Ίσως να μην είναι έτσι και καλό είναι να γίνετε αντικειμενικοί και ελεύθεροι. Επειδή θέλετε να αυξήσετε τα οικονομικά σας, αναζητάτε συνέχεια ευκαιρίες και ευτυχώς είστε πιο ανοικτοί σε αυτό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ανανεώνεται γενικά ο αέρας σας και νοιώθετε περισσότερο επιθυμητοί. Από μια συμφωνία ή μια επικοινωνία θα σας δοθούν φόντα που πολύ θα εκτιμήσετε. Σας τρώνε διάφορα πρακτικά πράγματα αλλά μην πτοείστε γιατί, όταν παίρνετε κάτι καλό, δεν πρέπει να το χάνετε. Οικονομικά έχετε σήμερα τουλάχιστον ευκαιρίες να αναπτύξετε αυτά που θέλετε και να κλείσετε μια καλή δουλειά ακόμα και από το τηλέφωνο ή το email. Τα θέματα διατροφής σας χρειάζονται προσοχή για ένα διάστημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένα επίμονο άτομο που είναι κάπως κυριαρχικό θέλει να σχετιστείτε, αλλά εσείς έχετε ακόμα στο μυαλό σας την άρνηση γιατί νοιώθετε την ανάγκη να βάζετε συνέχεια όρια. Αυτό θα σταματήσει μετά από λίγο καιρό και ίσως ξεκινήσετε -κυρίως οι ελεύθεροι- δειλά - δειλά να εκδηλώνεστε παραπάνω για να κάνετε μια καλή σχέση. Υποθέσεις οικονομικές θα σας απασχολήσουν αλλά να προσέξετε τα «εγωιστικά έξοδα» γιατί έχετε ανάγκη να φανείτε για να κερδίσετε τις εντυπώσεις.

ΛΕΩΝ

Είναι η ημέρα σας σήμερα, αφού θα νοιώσετε δυνατοί γιατί ένα συγκεκριμένο πρόσωπο είναι πολύ αφοσιωμένο σε εσάς. Η ένταση όμως ή η εμπάθεια που μπορεί να βιώσετε από ένα άτομο της οικογενείας σας ή μέσα στην δουλειά σας, θα σας γεμίσει με θυμό και χρειάζεται να περιμένετε λίγο να τελειώσει η κρίση για να καλυτερεύσουν τα πράγματα. Μόνο αν στρέψετε την ενέργεια σας για να κερδίσετε χρήματα, τότε θα σας βγει σε καλό όλη αυτή η ένταση. Εκμεταλλευτείτε καλά ακόμα και την υπόθεση ενός οικογενειακού ακινήτου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αναγνωρίζετε την ανάγκη σας να φανείτε και να είστε το επίκεντρο της προσοχής μέσα στους φίλους σας και στους χώρους που κινείστε. Είστε πολύ ενεργητικοί αυτή την περίοδο και γεμάτο

Keywords
Τυχαία Θέματα