Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 12/11

Το πλανητικό σύστημα σας κλείνει το μάτι κι εσείς πρέπει να πάτε προς το μέρος του για να ακούσετε τον ψίθυρο που σας στέλνει…

Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις με τη ματιά της Μπέλλας Κυδωνάκη!


ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, θα προσπαθήσετε να κερδίσετε την εύνοια και την εξουσία μέσω τρίτων. Η προσωπικότητά σας θα είναι μαγνητική και θα υπόσχεται πολλά. Για αυτό θα κυριαρχήσετε στις συμφωνίες και στις επαγγελματικές συναντήσεις. Όταν δείχνετε ένα πρόσωπο πιο συναισθηματικό, έχετε την επιτυχία στο τσεπάκι. Μπορεί και να αρέσετε, όταν δείχνετε και κάπως ευάλωτοι ή εξαρτημένοι. Εσείς

το σιχαίνεστε γιατί νομίζετε ότι αν εκφράσετε τις συναισθηματικές σας ανάγκες θα σας πουν αδύναμους, είναι όμως λάθος. Αντίθετα, μάλλον θεωρείται δύναμη. Θα γίνετε πιο προσεκτικοί στα οικονομικά θέματα και αυτό θα σας προφυλάξει από πιθανά λάθη.

ΤΑΥΡΟΣ

Υπερβολική δουλειά και υποχρεώσεις θα σας κουράσουν αλλά αναγκαστικά, μέσα από την πίεση, θα δοκιμάσετε τις αντοχές και τα όριά σας, τα οποία που και που χρειάζεται να τα σπάτε για να βλέπετε ότι έχετε μεγάλη αξία. Από την άλλη, επειδή μπορεί να παραμένετε σε παλιές πεποιθήσεις οι οποίες δεν σας προχωράνε πουθενά, θα το διαπιστώσετε και για άλλη μια φορά. Να είστε προσεκτικοί με θέματα διατροφής και γενικά να μην καταναλώσετε τουλάχιστον για σήμερα πολλά γλυκά και ψωμιά γιατί θα αδρανήσετε και αυτό δεν σας κάνει καλό. Το άγχος σίγουρα δεν θα σας βοηθήσει και δεν είσαστε διατεθειμένοι, τουλάχιστον για σήμερα, να γίνετε πιο ελαστικοί, κυρίως μέσα στον χώρο της δουλειάς σας ή του σπιτιού.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα κολλήσετε σε κάποιες αναμνήσεις που σίγουρα δεν θα σας κάνουν καλό και μάλλον θα σας στεναχωρήσουν. Αναβολές και καθυστερήσεις θα σας εκνευρίσουν και μερικούς μπορεί να τους βγάλουν έξω από τα όρια. Χρειάζεται όμως να είστε πιο προσεκτικοί με θέματα συνεργατών αλλά και πρακτικών θεμάτων. Ακόμα και σε αυτά που γράφετε, μπορεί να γίνουν λάθη. Ένα οικονομικό θέμα ίσως σας δημιουργήσει την εντύπωση ότι θα σας πάει πολύ πίσω, αν το αντιμετωπίσετε εξ ολοκλήρου. Εφορία, κληρονομιές και γενικά λογαριασμοί και υποχρεώσεις που σας κουράζουν. Να είστε συντηρητικοί με τα χρήματά σας για να επιβιώνετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα σας απασχολήσει αρκετά η οικογένεια και τα παιδιά σας ή η δημιουργία τους. Έχετε ανάγκη από σταθερότητα και από συνθήκες που μπορείτε να εκφράσετε πιο εύκολα τα συναισθήματά σας. Για αυτό μπορεί να αντιμετωπίσετε με επιφύλαξη μια νέα γνωριμία με ένα πρόσωπο πιο ώριμο σε απόψεις ή συγκρατημένο ή ακόμα και μεγαλύτερο. Συνήθως, σας αρέσουν τα άτομα που μέσα τους υπάρχει η φιλοδοξία της επιτυχίας για αυτό οι Αιγόκεροι σας πηγαίνουν πάρα πολύ. Γενικά, θέλετε να ρισκάρετε πάνω σε μια δουλειά αλλά φοβάστε μη γίνουν λάθη. Ακολουθείστε την δική σας διαίσθηση. Καλό είναι να αποφύγετε αποφάσεις μετά από εξωτερικές πληροφορίες και κυρίως σε οικονομικά θέματα.

ΛΕΩΝ

Είστε κάτω από το κλίμα γενικής ευφορίας αλλά και αισιο

Keywords
Τυχαία Θέματα