Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 11/7

Το πλανητικό σύστημα σας κλείνει το μάτι κι εσείς πρέπει να πάτε προς το μέρος του για να ακούσετε τον ψίθυρο που σας στέλνει…

Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις με τη ματιά της Μπέλλας Κυδωνάκη!

ΚΡΙΟΣ

Έχετε ανάγκη να κάνετε ένα άνοιγμα προς όλους και όλα και από εκεί θα αναμετρηθείτε και με τις δικές σας τις δυνάμεις. Σίγουρα θα τα καταφέρετε και κυρίως οικονομικά γιατί είσαστε έτοιμοι να κάνετε το μεγάλο άλμα και να ρισκάρετε πολλά πράγματα για την επιτυχία. Η σχέση με έναν Καρκίνο μπορεί να σας δυσκολεύει γιατί υπάρχει μεγάλη ευαισθησία από πλευρά του και πιάνει αλλιώς

τα μηνύματά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αναγκάζεστε για λίγο να υποχωρήσετε και να απομονωθείτε. Νοιώθετε την ανάγκη να γίνετε για λίγο ονειροπόλοι και ρομαντικοί αλλά τελικά βλέπετε ότι αυτό είναι δύσκολο να το κάνετε γιατί από την άλλη θέλετε και τον ρεαλισμό για να επιβιώσετε. Η σχέση με έναν Ζυγό στο εργασιακό επίπεδο θα σας ζορίσει γιατί θα προβάλει τις δικές του απαιτήσεις. Καλό είναι να ξεκαθαρίσετε τι θα κάνει ο καθένας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά, περνάτε καλά και θέλετε να αναρριχηθείτε πλέον στα ψηλά κλιμάκια της επαγγελματικής καταξίωσης. Κάνετε πολλά σχέδια και είστε δυναμικοί και πρωτοποριακοί σε πολλούς τομείς. Ιδιαίτερα οι γεννημένοι το πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο, είστε σε μια ευνοϊκή φάση την οποία χρειάζεται να την εκμεταλλευτείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είσαστε σε μια αντίφαση γιατί προσπαθείτε από την μια να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα και από την άλλη νοιώθετε συναισθηματικά ευάλωτοι. Μην κολλάτε πάρα πολύ. Πάρτε αποφάσεις και ξεκολλήστε. Ακολουθείστε το ένστικτό σας και μην αφήνετε κανέναν να σας παρασύρει. Το έχετε καταλάβει ότι χρειάζεται να κάνετε τομές σε όλα τα επίπεδα. Μπορεί να είναι επίπονες αλλά είναι αναγκαίες. Μια βοήθεια σε επίπεδο οικονομικό θα σας σπρώξει.

ΛΕΩΝ

Έχετε υπερβολική δύναμη για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα και πρέπει να μην χάνετε χρόνο. Η τύχη και οι συνθήκες είναι με το μέρος σας για αυτό μην ασχολείστε καθόλου με άσχετα πράγματα. Το ενδιαφέρον ενός Διδύμου σας κολακεύει, αλλά δεν είναι σίγουρα ότι τελικά θα καταλήξετε σε μια οριστική απόφαση. Μάλλον φοβάστε -προς το παρόν- την δέσμευση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ανοικτή εξήγηση ενός Κριού από την μια σας ενοχλεί γιατί μπορεί να είναι πολύ ωμή αλλά από την άλλη σας προβληματίζει γιατί σας δείχνει τι πρέπει να κάνετε και αυτό δεν σας αρέσει. Είστε πάντως έτοιμοι να δεχτείτε την απολογία ενός Δίδυμου και τελικά να καταλήξετε μαζί του. Ένας Καρκίνος σας βοηθάει στα σχέδια σας.

ΖΥΓΟΣ

Έχετε ανάγκη να δυναμώσετε αλλά δεν πρέπει να εξαρτάστε από άλλα άτομα γιατί τελικά αυτό δεν θα γίνει ποτέ. Οι δυσκολίες με έναν Καρκίνο σας κάνουν πολύ ευάλωτους. Μάλλον δεν πρέπει να τα παίρνετε τόσο κατάκαρδα τα θέματά σας. Η ζωή είναι καλή για σας αυτή την περίοδο, μην την χαλάτε με υπερβολικούς συναισθηματισμούς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένας Κριός σας δίνε

Keywords
Τυχαία Θέματα