Τι λένε τα άστρα σήμερα, 4/10;

Συμβουλή για την όψη Σελήνης - Πλούτωνα: Αποφύγετε εκφράσεις όπως «ξέχνα το», «σε καμία περίπτωση», «ποτέ» και δείξτε διάθεση για διάλογο.

~Σελήνη στο Ζυγό~

Κρατώντας ισορροπίες! Με τη Σελήνη στο ζώδιο που εκπροσωπεί τόσο την αρμονία όσο και τη συμμετρία, θα υπάρχει έντονη ανάγκη για ισορροπία, ειρήνη και αγάπη. Το αέρινο στοιχείο τονίζει την ανάγκη για επαφές και σχέσεις, ενώ η συμβιβαστική φύση του ζωδίου δείχνει ότι στις περισσότερες περιπτώσεις η λύση θα έρθει δια της διπλωματικής οδού.

~Αφροδίτη

στο Σκορπιό~

Μέχρι τις 7 Οκτωβρίου η Αφροδίτη που είναι κυβερνήτης του Ζυγού θα βρίσκεται στο Σκορπιό. Η ερωτική επιθυμία είναι πιο σφοδρή, με το σεξ να αποκτά άλλη μορφή, ενώ στον οικονομικό τομέα χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια μπορείτε να δανειστείτε χρήματα, να λάβετε κάποιο δώρο ή μέσω του συντρόφου ή σημαντικού άλλου να έχετε μεγαλύτερη οικονομική ευχέρεια.

~Σελήνη τετράγωνο με Πλούτωνα~

Φίλοι ή εχθροί; Αργά το βράδυ το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα δείχνει ότι η έλλειψη διαλλακτικότητας και η συναισθηματική προσκόλληση ή φόρτιση ίσως να είναι η αιτία που θα αδυνατείτε να συμβαδίσετε με τους άλλους.

Οι απόλυτες θέσεις και η απόρριψη κάθε άλλης πρότασης θα δημιουργήσουν εμπάθειες και αντιπαλότητες. Αποφύγετε εκφράσεις όπως «ξέχνα το», «σε καμία περίπτωση», «ποτέ» και δείξτε διάθεση για διάλογο.

Οι τυχεροί της ημέρας είστε Ζυγοί, Δίδυμοι και Υδροχόοι που ακόμα και σε μια άκρως συναισθηματική ατμόσφαιρα θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε τη δύναμη του πνεύματος σας.

Να έχετε μια όμορφη μέρα δημιουργώντας κάτι ωραίο, βιώνοντας τον έρωτα και εκτιμώντας πάντα την αξία της αγάπης, που όπως ο χρυσός δεν σκουριάζει ποτέ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

Keywords
Τυχαία Θέματα