Τι λένε τα άστρα σήμερα, 22/8;

Σήμερα ευνοείται να ταξιδέψεις σε γαλήνιο προορισμό και να απολαύσεις ωραίες στιγμές είτε με την οικογένεια σου είτε σε ερωτικές ακρογιαλιές...

~Σελήνη στον Καρκίνο κενή πορείας~

Στιγμές καλοκαιρινής ραστώνης! Σήμερα με τη συναισθηματική Σελήνη σε μακρά κενή πορεία που κρατά σχεδόν ως τα μεσάνυχτα, σε ό,τι κι αν κάνεις θα βουτάς για ώρα στο συναίσθημα και θα αργείς να βγεις στου παρόντος της στεριά. Ευνοείται να διαβάσεις ένα αγαπημένο μυθιστόρημα που θα σε μεταφέρει σε ένα φανταστικό κόσμο, να ταξιδέψεις με το πλοίο σε έναν γαλήνιο προορισμό και να απολαύσεις ωραίες στιγμές είτε

με την οικογένεια σου είτε σε ερωτικές ακρογιαλιές. Μη ξεχάσεις να δείξεις σημασία στα συναισθήματα των άλλων και να σεβαστείς τον προσωπικό τους χώρο.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς ή Παρθένος, Ταύρος του γ' δεκαημέρου.

Αν είσαι Αιγόκερως, Ζυγός ή Κριός σήμερα δες την καθημερινότητα σου σαν ένα ποτάμι με τον εαυτό σου να βρίσκεσαι μέσα σε αυτό. Αν κολυμπήσεις με τη ροή τότε θα ρέει εύκολα, αν κολυμπήσεις αντίθετα τότε θα κουραστείς.

Ανεξαρτήτως ζωδίου, φίλε του astrology.gr, μπορείς να έχεις μια υπέροχη Παρασκευή αν απολαύσεις λίγα λεπτά στην απέραντη θάλασσα της σιωπής και της ηρεμίας ή αφήσεις τόσο το συναίσθημα όσο και τη φαντασία σου να περιπλανηθούν... στους ήχους μιας ωραίας μελωδίας, στα χρώματα του ηλιοβασιλέματος, στην αγκαλιά ενός τρυφερού ή ρομαντικού σκηνικού.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα