Τι λένε τα άστρα σήμερα, 20/2;

Η μέρα είναι ευνοϊκή για να ασχοληθείτε με οτιδήποτε σχετίζεται με το σπίτι, τα μέλη της οικογένειάς σας και ζητήματα ακίνητης περιουσίας.

~Η Σελήνη στους Διδύμους και τον Καρκίνο~

Δημόσιες σχέσεις κάνει η Σελήνη στους Διδύμους τις πρωινές ώρες, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να κάνετε γνωριμίες, να προβάλλετε τις απόψεις σας και να ανταλλάξετε πληροφορίες. Γύρω στις δώδεκα παρά τέταρτο το μεσημέρι περνάει στον Καρκίνο και δίνει ένα πιο συναισθηματικό τόνο στη διάθεση. Θα ζήσετε ή θα μοιραστείτε στιγμές συγκίνησης και νοσταλγίας, ενώ πιθανόν σε κάποιες από αυτές να αισθανθείτε σιωπηρά

«θέλω τη μαμά μου».
Η μέρα είναι ευνοϊκή για να ασχοληθείτε με οτιδήποτε σχετίζεται με το σπίτι, τα μέλη της οικογένειάς σας και ζητήματα ακίνητης περιουσίας. Με τη Σελήνη στον υδάτινο Καρκίνο, οι υδρατμοί από το μαγείρεμα ή το μπάνιο, αλλά και το στέγνωμα των ρούχων εντός του σπιτιού ίσως αποτελέσουν αίτια για αύξηση της υγρασίας στο εσωτερικό του σπιτιού.

~Σελήνη τρίγωνο με Ήλιο και Ποσειδώνα~

Η συνάντηση της Σελήνης με τον Ήλιο γύρω στις πέντε τα απόγευμα ευνοεί σχέσεις στοργής και θαλπωρής, ενώ το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα περίπου στις έξι και μισή το απόγευμα είναι εξαιρετικό για να χουχουλιάσετε στο σπίτι, να δημιουργήσετε ρομαντική ατμόσφαιρα και να αξιοποιήσετε τη διαισθητική σας γνώση.

~Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα~

Η μέρα χρωματίζεται έντονα από την αυριανή σύνοδο Ήλιου – Ποσειδώνα στους Ιχθύες, δημιουργώντας την επιθυμία να ασχοληθείτε με θέματα που σας ξεκουράζουν και σας χαλαρώνουν και συνδέονται με την τέχνη, θρησκευτικά (ή μη) έθιμα, ψυχαγωγικές δραστηριότητες και ερωτικά ειδύλλια.Κρύβει όμως και μια πλάνη και πιθανόν να ωραιοποιήσετε πρόσωπα και καταστάσεις.

Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες θα στρώσετε το τραπέζι για ρομαντικά γεύματα και οικογενειακά συμβούλια.

Ιχθύες, Παρθένοι, Τοξότες και Δίδυμοι των πρώτων ημερών μεγάλη μπουκιά φάτε μεγάλη κουβέντα μην πείτε!

Να έχετε μια όμορφη και ευχάριστη μέρα!

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

*Θέλετε να μάθετε τι λένε τα ταρό για τα αισθηματικά σας;

Στείλτε ΤΑΡΑ στο 54911

*Αναρωτιέστε για επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας;

Στείλτε ΤΑΡΕ στο 54911

2S A.E. Χρέωση: 1,23€/SMS (Με ΦΠΑ)

Γραμμή υποστήριξης SMS: 2117700020

Keywords
Τυχαία Θέματα