Τα SOS της εβδομάδας

«Οι πλανήτες κάνουν την δουλειά τους κι εμείς την δική μας»


Όλοι γνωρίζουμε πως στην φύση ακόμη και ένα εξαιρετικά ανθυγιεινό περιβάλλον για κάποιο είδος, μπορεί να είναι γόνιμο για ένα άλλο. Το ίδιο συμβαίνει και με τις κοσμικές επιρροές, που ενώ μπορεί να ευνοούν συγκεκριμένες δραστηριότητες, την ίδια στιγμή να είναι ασύμβατες με κάποιες άλλες.

Γι’ αυτό είναι σκόπιμο να προσαρμοζόμαστε στο εκάστοτε κλίμα των ημερών, αποκομίζοντας τα περισσότερα δυνατά οφέλη, στην λογική πάντα του «συν Αθηνά και χείρα κίνει».

Μια αναγκαία υποσημείωση είναι πως οι μεν «συμβατικές»

πλανητικές όψεις μπορεί να επιδρούν μία και δύο ημέρες πριν «κλείσουν» με ακρίβεια, οι δε «κρυφές» έχουν την τάση να επιδρούν είτε την ίδια ημέρα που σχηματίζονται, είτε την επόμενη.

7 έως 23 Νοεμβρίου

Ο Άρης είναι ο αδιαμφισβήτητος πρωταγωνιστής των επόμενων ημερών, κάτι που βέβαια σημαίνει πως θα πρέπει να φρεσκάρουμε τα αντανακλαστικά μας, να ανασκουμπωθούμε ή αν χρειαστεί να... ταμπουρωθούμε υπέρ βωμών και εστιών!

Οι διαδοχικές όψεις του με την Αφροδίτη, τον Ποσειδώνα, τη Δήμητρα, τον Ουρανό και λίγο αργότερα με τον Χείρωνα, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, θυμίζουν ολίγον από... Ειδικές Δυνάμεις σε ριψοκίνδυνη αποστολή, με την σωστή εκπαίδευση και την ετοιμότητα να είναι τα κλειδιά της επιτυχίας. Για τον καθένα μας αυτή η «αποστολή» μπορεί να αναφέρεται σε διαφορετικό τομέα, κρατώντας όμως τον ίδιο κοινό παρονομαστή: Την ικανότητα μας να διεκδικούμε το καλύτερο, βασισμένοι στα όποια αγωνιστικά προσόντα μας. Κι αν δεν διαθέτουμε τέτοια, το μόνο που μας μένει είναι η είτε η άμυνα απέναντι σε αιφνιδιασμούς και απρόοπτα που μπορεί να ταράξουν την ηρεμία μας, είτε η φυγή.

Εδώ θα πρέπει να συνυπολογίσουμε ως αντίπαλο και τις δυνάμεις της φύσης, που δεν θέλουν και πολύ για να μας δείξουν το ακραίο τους πρόσωπο.

Σε γενικές γραμμές πρόκειται για μια πολύ ιδιαίτερη και δύσκολη εβδομάδα, εξ αιτίας κυρίως της δραστικής συμμετοχής του Ουρανού, ο οποίος ειδικεύεται στις απρόβλεπτες καταστάσεις και τις «ασύμμετρες απειλές». Και κάτω από αυτές τις συνθήκες θα ήταν εξαιρετικά άστοχο να ξεκινήσουμε κάτι σημαντικό. Αντίθετα όμως μπορούμε... άνετα να κάνουμε την επανάσταση μας!

Φυσικά ο Άρης σχετίζεται άμεσα και με το σεξ, ένα πεδίο δράσης που μας αφήνει πολλά περιθώρια, ώστε να τον αξιοποιήσουμε... καταλλήλως!

Το Σάββατο, ο Άρης σχηματίζει ένα «κρυφό» τετράγωνο με την αστρική Αφροδίτη, ανοίγοντας τον ασκό του έρωτα και όσων τον συνοδεύουν...

Main stream: Φλερτ, διεκδίκηση, έρωτας. Μια συναρπαστική γνωριμία. Αισθησιασμός, πάθος. Κίνητρα που μας κάνουν να ξεπερνάμε τον εαυτό μας. Διασκέδαση μέχρις εσχάτων. «Ροκ» καταστάσεις.

SOS: Ζήλεια, ανταγωνισμός, χωρισμός. Βίαιη διεκδίκηση, αρπαγή, σεξουαλική παρενόχληση. Φανατισμός, έκρηξη απωθημένων.

Την ίδια ημέρα, ο Άρης σχηματίζει ένα εξάγωνο με τον Ποσειδώνα.

Main stream: Απόκρυψη, παραλλαγή, καμουφλάζ. Οφέλη από παρασκηνιακές δραστηριότητες.

Keywords
Τυχαία Θέματα