Σήμερα η πιο κρίσιμη στιγμή της ιστορίας για το μέλλον μας - Τι λένε τα άστρα;

Η ώρα 0 για την Ελλάδα πλησιάζει

Ο Αλέξης Τσίπρας από το βράδυ της Κυριακής βρίσκεται στις Βρυξέλλες, προκειμένου να συναντηθεί εκ νέου με τους Θεσμούς έχοντας στις βαλίτσες του τη νέα πρόταση που καταθέτει η ελληνική κυβέρνηση για την εξεύρεση λύσης.

Συγκεκριμένα,

ο πρωθυπουργός καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας θα βρίσκεται σε πυρετώδεις διαβουλεύσεις με ξένους ηγέτες με στόχο την επίτευξη συμφωνίας.
Οι Θεσμοί έχουν λάβει την νέα βελτιωμένη πρόταση της κυβέρνησης και ο Μάρτιν Σελμάγερ, ο επικεφαλής του γραφείου του Προέδρου της Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, μέσω Twitter ανέφερε ότι αποτελεί «μια καλή βάση» για τις συνομιλίες που θα ακολουθήσουν σήμερα στη Σύνοδο Κορυφής της ευρωζώνης.

Από αστρολογικής πλευράς, ο Αλέξης Τσίπρας έχει μεταβεί στις Βρυξέλλες με τον διελαύνοντα Ποσειδώνα σε θετική όψη με την Αφροδίτη του, δείχνοντας ότι είναι πρόθυμος για μια έντιμη συμφωνία. Ακόμη, η διελαύνουσα Αφροδίτη κάνει όψη τριγώνου με τον γενέθλιο Βόρειο Δεσμό, προεικονίζοντας υποστήριξη από κάποιους συμμάχους. Από την άλλη, το προοδευμένο ευαίσθητο σημείο των διαπραγματεύσεων με βάση την Uranian Astrology Ωροσκόπος / Ερμής = Απόλλων στο ωροσκόπιο της Ελλάδας συναντά τα γενέθλια μεσοδιάστηματα Σελήνης / Άδμητου και Πλούτωνα / Άδμητου ενώ παράλληλα με το εν λόγω σημείο βρίσκονται σε επαφή οι διελαύνοντες Κρόνος και Άδμητος. Οι παραπάνω αστρολογικές εξισώσεις δείχνουν κωλύματα της τελευταίας στιγμής πάνω σε ζητήματα ενέργειας ή σχετικά με τις «κόκκινες» γραμμές της κυβέρνησης.

Αλέξης Τσίπρας είναι γεννημένος στις 28/7/1974

*Ο αστρολογικός χάρτης της Ελλάδος είναι υπολογισμένος για 24/7/1974

Keywords
Τυχαία Θέματα