Σε ποιό τομέα της ζωής σας έχετε κάρμα; Β. Δεσμός στον 8ο Οίκο

Βόρειος Δεσμός στον 8ο οίκο – Νότιος Δεσμός στον 2ο οίκο

Για να αντιληφθείτε σε ποιό τομέα της ζωής σας έχετε κάρμα και πως πρέπει να το ξεπεράσετε καλό είναι να μάθετε πράγματα μέσα από το προσωπικό σας ωροσκόπιο. Με αυτόν τον τρόπο θα διευρυνθείτε περισσότερο και θα είσαστε πιο σίγουροι για τον προσωπικό σας σκοπό και στόχο. Για αυτό θα αναλύσουμε παρακάτω τους Δεσμούς μέσα στους οίκους του ωροσκοπίου πώς λειτουργούν και με ποιό τρόπο θα γίνει

η αναγνώριση των δικών μας λαθών με στόχο να εξελιχτούμε.

Τα άτομα που έχουν γεννηθεί κάτω από αυτούς τους δεσμούς θα αντιληφτούν γρήγορα ότι έχουν να δώσουν μεγάλες μάχες μέσα τους γιατί θα πρέπει να παλέψουν με τους δράκους του παρελθόντος. Οι οποίοι τον επηρεάζουν υπερβολικά και κυρίως ότι κουβαλάνε από το παρελθόν τους βασανίζει γιατί δεν τους αφήνει να ξεκόψουν από τις υπερβολικές επιθυμίες και τα θέλω τους. Οτιδήποτε δεν είναι δικό τους και δεν μπορούν να το κατακτήσουν με ευκολία το βαριούνται και δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον για αυτό. Με αυτόν τον τρόπο απορρίπτουν κατά κάποιο τρόπο το δημιουργικό κομμάτι στην ζωή τους και δεν είναι καθόλου συνεργατικοί.

Πολλές φορές η ζήλεια τους παιδεύει την ψυχή γιατί οτιδήποτε βλέπουν θέλουν να το κατέχουν. Η επιθυμία της κατάκτησης σε όλα τα επίπεδα είναι ο μοναδικός τους στόχος. Σε έμψυχα η άψυχα είναι το ίδιο για αυτούς αρκεί να γίνουν όλα δικά τους. Η ζωή τους είναι βασισμένη στην σεξουαλική δύναμή τους και για αυτό πάντα προσπαθούν να κερδίσουν με αυτόν τον τρόπο. Σε παλιές ζωές το άτομο πιθανόν να μην έδινε μεγάλη σημασία στους άλλους ανθρώπους και κατ επέκταση στις ανθρώπινες αξίες. Πιστεύει ότι οι γύρω του είναι πάντα υποχρεωμένοι να του προσφέρουν το οτιδήποτε χωρίς αυτοί να κουνήσουν το χεράκι τους.

Επειδή το άτομο κουβαλάει από παλιά ένα φθαρμένο σύστημα πεποιθήσεων για αυτό τον λόγο χρειάζεται αναβάθμιση των συστημάτων γιατί χρειάζεται να καταλάβει και το σύστημα αξιών των άλλων. Η εξομοίωση με τους άλλους είναι αναγκαία για να προχωρήσουν σε αυτή την εξελικτική κατάσταση. Αν δεν κινούνται με στόχο την κατανόηση των αξιών και αναγκών των άλλων τότε θα ζοριστούν υπερβολικά. Τα κατάλοιπα της τεμπελιάς, της ξεροκεφαλιάς και της αδράνειας μπορεί να υπάρχουν σαν εμπόδια στην εξέλιξη. Ο εντυπωσιασμός και ο αισθησιασμός είναι στοιχεία που χρειάζεται το άτομο να τα μεταλλάξει για να βρει την ευτυχία και την εσωτερική αρμονία.

Το θέμα του θανάτου τίθεται αρκετές φορές από τον ίδιον τον άνθρωπο είτε σαν μεταφυσικό δίδαγμα είτε σαν προσωπική εμπειρία μέσω των δικών του ατόμων με στόχο την πιο βαθιά κατανόηση του αόρατου κόσμου. Το μεγάλο μάθημα που θα πάρει είναι ότι θα πρέπει να χρησιμοποιεί οτιδήποτε έχει κερδίσει από χρήματα μέχρι και άλλες υλικές κατακτήσεις με τους γύρω του και να μάθει να μοιράζετε με μεγαλύτερη ευκολία και άνεση.

Το ζώδιο του Νότιου Δεσμού δείχνει το σύστημα αξιών που θα πρέπει να διαγράψει το άτομο για να προχωρήσει στην ζωή του. Το ζώδιο του Βόρειου Δεσμού δείχνει τον τρόπο που τελικά θα υλοποιήσει τον στόχο του.

*Αναρωτιέστε ποιά είναι η καρμική προέλευση και ο προορισμός σας; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Keywords
Αναζητήσεις
δεσμοι της σεληνης στους οικους, βορειος δεσμός στον ένατο οικο
Τυχαία Θέματα