Πώς θα περάσετε αυτό το τριήμερο;

Τι προβλέπουν τα άστρα για το τριήμερο 14/12 έως και 16/12;

Με τη ματιά της Μπέλλας Κυδωνάκη!

ΚΡΙΟΣ

Προσγειώνεστε αναγκαστικά από κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις. Μπορεί να κουραστείτε περισσότερο το Σαββατοκύριακο και αναγκαστικά να οργανωθείτε παραπάνω. Όσο πλησιάζουν τα Χριστούγεννα τόσο περισσότερο θα ζορίζεστε από διάφορες υποχρεώσεις, όμως από την Κυριακή και μετά θα δείτε με μεγαλύτερη αισιοδοξία όλα τα θέματά σας. Ένας Υδροχόος είναι κοντά

σας με ένα φιλικό τρόπο και μπορεί να μην σας δείχνει ανοικτά το ενδιαφέρον του αλλά θα προσπαθήσει με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο να σας προσεγγίσει. Μια συνεργασία οικονομική θα σας δώσει καλή μελλοντική προοπτική.


ΤΑΥΡΟΣ

Νιώθετε ότι τα καταφέρνετε σε όλες τις υποθέσεις που ήδη χειρίζεστε, ειδικά σε ένα επαγγελματικό θέμα ή σε ένα οικογενειακό. Μέσα από τα λόγια σας και κυρίως στην επικοινωνία σας με έναν Τοξότη μπορεί να υπερβάλετε σε κάποιες υποσχέσεις σας γιατί θα νιώθετε πολύ αισιόδοξοι. Από την Κυριακή μπορεί να νιώσετε μοναξιά η δυσκολία από κάποια οικογενειακά σας θέματα και κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο. Ο Υδροχόος μπορεί να σας ζορίσει με την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Την Παρασκευή θα είστε κάπως συγκρατημένοι εξαιτίας μιας υπευθυνότητας που έχετε αναλάβει σε κάποια θέματα και κυρίως από υποχρεώσεις οικογενειακές ή κοινωνικές. Ο Αιγόκερως μπορεί να σας τα υπενθυμίζει όλα αυτά και μερικές φορές να σας ζορίζει με το στυλ του αλλά μαθαίνετε πολλά πράγματα. Από την Κυριακή και μετά θα χαλαρώσετε πολύ περισσότερο και μερικοί από εσάς θα βρεθείτε εν μέσω πολλών κοινωνικών υποχρεώσεων αλλά θα περάσετε καλά γιατί θα κάνετε νέες γνωριμίες και επαφές. Ίσως έρθετε πιο κοντά με έναν Τοξότη και Υδροχόο.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα έρθετε πολύ κοντά με τα δικά σας άτομα. Γενικά θα ασχοληθείτε περισσότερο με επαγγελματικά ή κοινωνικά θέματα τα οποία θα σας βγάλουν στην επιφάνεια κρυμμένες φιλοδοξίες ή κάποιο απωθημένο. Ένας Αιγόκερως θα σας δώσει πολλές αφορμές για να είστε μαζί αλλά μπορεί να υπάρχει και μια μικρή ένταση μεταξύ σας, κυρίως αν έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Από την Κυριακή και μετά θα γίνετε πιο φιλικοί και περισσότερο ανοικτοί και ίσως έρθετε πιο κοντά με έναν Υδροχόο.


ΛΕΩΝ

Γενικά νιώθετε δυνατοί αλλά υπάρχουν κάποιες υποθέσεις που σας ρίχνουν συναισθηματικά και σας κάνουν μερικές φορές και νιώθετε ενοχές. Αλλά έχετε αντοχές λόγω της μεγάλης εσωτερικής σταθερότητας που έχετε μέσα σας. Από την Παρασκευή, θα ασχοληθείτε περισσότερο στο να οργανώσετε κάποια πράγματα μέσα στην δουλειά σας που σας έχουν κουράσει ή θα βοηθήσετε άτομα που έχουν την ανάγκη σας. Η Κυριακή θα σας κάνει περισσότερο δεκτικούς αλλά και συντροφικούς και κυρίως αν είσαστε με έναν Υδροχόο θα προσπαθήσετε να τον αποδεχτείτε περισσότερο.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρόλο που έχετε επανακτήσει τις δυνάμεις σας, είστε ακόμα προβληματισμένοι και διχασμένοι για κάποια πράγματα. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο έχετε μια ευκολία στα ερωτικά και κοινωνικά θέματα. Μια συμφωνία που είναι να κλείσετε θα γίνει εύκολα τουλάχιστον την Παρασκευή. Για αυτό χαλαρώστε και μην αφήνετε κανέναν να σας χαλάει την διάθεση και την ενέργεια. Ο Αιγόκερως είναι κοντά σας και, αν είχατε μαζί του κάποια δυσκολία, τώρα θα την εξομαλύνετε με έναν πιο εύκολο τρόπο. Πάντως θα συνεχίσετε για λίγες ημέρες ακόμα να είστε σφίγγα και να μην ανοίγετε τα χαρτιά σας.


*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.


ΖΥΓΟΣ

Θα αναλάβετε μεγαλύτερη υπευθυνότητα σε κάποια θέματα αλλά χρειάζεται να είστε ψύχραιμοι και κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα έχετε την τάση να ξεφύγετε από τα τετριμμένα και να δημιουργήσετε ένα ρήγμα με κάποια άτομα. Ίσως να σας πιάσει μια μικρή μελαγχολία για τις Χριστουγεννιάτικες γιορτές, αν σας λείπει η οικογένειά σας ή αν νιώθετε ότι υπάρχουν πολλές υπευθυνότητες που σας κουράζουν. Αλλά από την Κυριακή, θα ξεκουραστείτε και θα είσαστε περισσότερο επικοινωνιακοί και γενικά πιο τυχεροί σε όλες σας τις υποθέσεις.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάποιες οικονομικές υποθέσεις σας αναγκάζουν να βάλετε τα πράγματα και τις υποχρεώσεις σας σε μια τάξη. Παρόλο που είχατε ξεσηκωθεί από έναν Κριό, τώρα μέσα σας νιώθετε να είστε πιο λογικοί και μπορεί να απομακρυνθείτε για λίγο. Η Αφροδίτη επηρεάζει το ζώδιό σας ακόμα και κυρίως τους γεννημένους τις τρεις τελευταίες ημέρες που θα σας δώσει ακόμα και τις τελευταίες στιγμές εύνοια στα ερωτικά σας. Από την Κυριακή θα γίνετε πιο κλειστοί και θα μείνετε μέσα στο σπίτι σας αλλά θα έχετε καλύτερη επικοινωνία με φίλους που μπορεί να είναι πολύ κοντά σας και κυρίως ένας Υδροχόος.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Οικονομικές υποχρεώσεις και γενικά τα μελλοντικά πλάνα που κάνετε μπορεί να σας απομονώνουν για λίγο και να είσαστε πολύ κλειστοί με τις επιλογές σας. Το Σαββατοκύριακο αναμφισβήτητα θα ασχοληθείτε περισσότερο με την οικογένειά σας και θα νιώσετε πολύ καλύτερα από την Κυριακή και μετά, αφού θα απελευθερωθείτε από τις πολλές εντάσεις και τα πρέπει. Φίλοι θα είναι πολύ κοντά σας και θα έχετε καλύτερη επικοινωνία. Ένα ταξίδι ή επαφές με άτομα που είναι στο εξωτερικό θα σας ωθήσουν στο να κάνετε κάτι καινούργιο ή ακόμα και να δουλέψετε μέσα σε μια ομάδα αυτογνωσίας.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι δυνάμεις σας και πάλι θα ανακτηθούν και θα είσαστε έτοιμοι να δραστηριοποιηθείτε πολύ έντονα. Σίγουρα, θα κατακτήσετε πολλά πράγματα γιατί θα έχετε περισσότερη ενέργεια και διάθεση να τα λύσετε όλα. Νοσταλγία και διάθεση για τα Χριστούγεννα θα σας παρακινήσουν να οργανωθείτε περισσότερο. Ένας Καρκίνος θα σας συνεπάρει και θέματα με την οικογένειά σας θα σας δραστηριοποιήσουν περισσότερο. Μια ξαφνική αλήθεια από έναν Κριό θα σας αναστατώσει. Από την Κυριακή, θα έχετε μεγαλύτερη ανάγκη να απελευθερωθείτε και να είσαστε πιο αυτόνομοι.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα απομονωθείτε για λίγο γιατί θα έχετε ανάγκη να ξεκουραστείτε και να πάρετε κάποιες αποφάσεις που μπορεί να αφορούν έναν Καρκίνο. Από την Κυριακή και μετά, θα νιώσετε περισσότερο ο εαυτός σας και θα κάνετε πολύ περισσότερα πράγματα. Μια ξαφνική γνωριμία μπορεί να σας αναστατώσει και κυρίως αν γνωρίσετε ένα νεώτερο πρόσωπο ίσως να είναι και Κριός. Πάντως θα είστε καλότυχοι και αισιόδοξοι και κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο. Η ερωτική σας διάθεση θα είναι πολύ έντονη. Η επαφή με τους φίλους σας πάντα σας κάνει καλό, οπότε θα είστε ανοικτοί σε κάθε πρόσκληση.


ΙΧΘΥΕΣ

Η Παρασκευή θα είναι ημέρα που θα οργανωθείτε περισσότερο και θα έχετε ανάγκη να είσαστε πιο συγκροτημένοι και οργανωμένοι. Η επαφή με έναν Δίδυμο θα σας αναστατώσει και θα σας βγάλει κάπως από το καβούκι σας. Καλό είναι να μην μπερδεύεστε με λόγια και πληροφορίες που σας ανακατεύουν γιατί πιθανό να έχετε και κάποιο νομικό θέμα. Ο Καρκίνος θα είναι πολύ κοντά σας και ερωτικά αλλά εσείς είστε κάπως αναστατωμένοι. Την Κυριακή θα απομονωθείτε για λίγο και η υπόθεση ενός Λιονταριού θα σας αναστατώσει αλλά θα το κρατήσετε κάπως κρυφό.


*Ψάχνετε να βρείτε πρωτότυπα δώρα για τα Χριστούγεννα;

Keywords
Τυχαία Θέματα