Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια η Πανσέληνος αυτό το τριήμερο;

Η Πανσέληνος γίνεται την Κυριακή στις 27.1.2013 στον άξονα του Υδροχόου - Λέοντα

Η Πανσέληνος αυτή που γίνεται την Κυριακή στις 27.1.2013 στον άξονα του Υδροχόου - Λέοντα θα επηρεάσει περισσότερο τα σταθερά ζώδια, κατά πρώτον Λιοντάρια, Υδροχόους και κατά δεύτερον Ταύρους και Σκορπιούς. Σίγουρα θα βγουν θέματα στην επιφάνεια που δεν είναι πρωτόγνωρα και ίσως αναζητηθεί πρώτα είτε η αναγνώριση του προβλήματος ή η αιτία και όχι τόσο η λύση

του. Θέματα δημιουργίας, ερωτικά, φίλων και αισθήματα μοναξιάς αλλά και ελέγχου θα βγουν στην επιφάνεια.

ΚΡΙΟΣ

Κάνετε διάφορα βήματα με στόχο να ξαναμπείτε και πάλι πολύ βαθιά στον επαγγελματικό χώρο. Μερικές φορές νιώθετε κουρασμένοι και αποκαρδιωμένοι από αυτά που συμβαίνουν γύρω σας και αν δεν γίνουν στον χρόνο που θέλετε εσείς τις πιο πολλές φορές απογοητεύεστε και κάνετε πίσω. Σήμερα και αύριο θα είστε περισσότερο φορτισμένοι συναισθηματικά και θα αντιμετωπίσετε μια σχέση σας που μπορεί να περνάει κρίση με μάτι επικριτικό. Μπορεί να σκεφτείτε τι έχετε κάνει και τι έχετε πάρει και εκεί να χάσετε τον λογαριασμό. Κυρίως αν σχετίζεστε με Καρκίνο, Ζυγό ή Αιγόκερω. Από την Κυριακή και μετά θα δικαιωθείτε σε κάποια πράγματα και ίσως να έχετε και ξαφνικές αποκαλύψεις. Σίγουρα θα βγείτε έξω και θα περάσετε καλά. Μερικοί από εσάς μπορεί να κάνετε μια ξαφνική εμφάνιση που θα είστε το επίκεντρο.

ΤΑΥΡΟΣ

Καλά θα είστε την Παρασκευή και το Σάββατο. Μετά μπορεί να έχετε μια ξαφνική έκρηξη γιατί και τα νεύρα σας δεν είναι και πολύ καλά και δεν μπορείτε εύκολα να ηρεμήσετε από διάφορα που έχετε και σας παιδεύουν. Γενικά θα ενθουσιαστείτε με ένα άτομο που σας δίνει μεγάλη υποστήριξη και με τα λόγια του ή αυτά που σας αποκαλύπτει σας δίνει τα εχέγγυα για μια δουλειά. Από την Κυριακή θα χρειαστεί να προσέξετε γιατί μπορεί να εκραγείτε από την μεγάλη πίεση ή την συμπεριφορά ενός ατόμου που δεν μπορείτε να αντέξετε. Μπορεί πάντως να σας έρθει μια αλήθεια στο πιάτο που ίσως να σας αναστατώσει αλλά θα είναι για καλό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αναγνωρίζετε την συναισθηματική σας φύση και αυτό θα σας κάνει καλό παρόλο που θα διαπιστώσετε ότι είστε μερικές φορές πολύ ευαίσθητοι. Τα οικονομικά σας σίγουρα έστω και με το μυαλό σας θα τα βάλετε σε μια τάξη. Θέματα που αφορούν την οικογένεια σας τα οποία σχετίζονται με το παρελθόν θα βγουν στην επιφάνεια και μπορεί κάτι να ανακαλύψετε που ίσως να μην το γνωρίζατε. Ένας Αιγόκερως εδώ μπορεί να παίξει ρόλο αλλά νιώθετε κάπως περίεργα κοντά του τον τελευταίο καιρό. Από την Κυριακή και μετά θα δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό γιατί θα γίνετε περισσότερο σταθεροί και συγκεντρωτικοί και θα δείτε ότι θα έχετε γρήγορα αποτελέσματα από εκεί που δεν το περιμένατε. Μπορεί βέβαια να διαπιστώσετε ότι η σχέση με έναν Σκορπιό ζητάει από εσάς μεγάλη θυσία και απόλυτη συμπεριφορά που ίσως εσάς να σας κάνει καλό από την μια αλλά από την άλλη να σας εγκλωβίζει.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα και αύριο θα έχετε όλες τις ευκαιρίες να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό. Γενικά θα βιώσετε τον εαυτό σας περισσότερο και θα ευχαριστηθείτε από την επαφή μαζί του. Τελικά και αυτό είναι σημαντικό να έχουμε καλή σχέση με τον εαυτό μας γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο εξελισσόμαστε και προχωράμε μπροστά. Από την άλλη η εύνοια που αυτή την στιγμή εισπράττετε από τους γύρω σας θα σας κάνει καλό αφού θα δυναμώσετε και θα προχωρήσετε είτε σε συνεργασίες είτε ακόμα και σε απόφαση γάμου. Από την Κυριακή και μετά θα γίνετε περισσότερο διεκδικητικοί και ίσως και να έχετε την διάθεση να εντυπωσιάσετε με τις πράξεις σας η με την εμφάνισή σας και να μαζέψετε εσείς τα μπράβο πάνω σας. Για αυτό μπορεί να κάνετε και σπατάλες αν είστε πουθενά καλεσμένοι αγοράζοντας ένα ακριβό δώρο. Ο Υδροχόος είναι ένα άτομο που θα σας απασχολήσει.


ΛΕΩΝ

Νιώθετε την ανάγκη να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε από τις υποθέσεις σπιτιού ή οικογενειακών θεμάτων που έχετε επιφορτιστεί τον τελευταίο καιρό. Ο Αιγόκερως που είναι μέσα στον εργασιακό σας περιβάλλον θα έρθει πιο κοντά σας. Πάντως μπορεί να κρύψετε τα αληθινά σας συναισθήματα για να μην φανερωθείτε και εκτεθείτε σε ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Νοσταλγικές μνήμες επίσης μπορεί να σας κάνουν πιο ευαίσθητους. Την Κυριακή που γίνεται η Πανσέληνος στον άξονά σας κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο μπορεί να κάνετε διαπιστώσεις περί μοναξιάς και έλλειψης φίλων και αυτό να σας αναστατώσει ή να θεωρείτε προδοσία την συμπεριφορά ενός Υδροχόου ή ενός πολύ κοντινού σας ατόμου. Πριν βγάλετε γρήγορα συμπεράσματα να διαπιστώσετε σίγουρα ότι τα πράγματα είναι όπως τα σκεφτόσαστε.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά νιώθετε πολύ καλά αφού θα έχετε κέφια για να κάνετε πολλά πράγματα και θα έχετε και μια οικονομική επιτυχία ή κάτι καλό από την πλευρά της οικογένειας σας ή από έναν Καρκίνο ή Αιγόκερω. Από την Κυριακή και μετά με την Πανσέληνο θα διαπιστώσετε ότι καλύτερο θα ήταν να μείνετε μόνοι ή να ασχοληθείτε με υποθέσεις που σας δίνουν την δυνατότητα να γνωρίσετε στο μίνιμουμ ένα κομμάτι από το ψυχολογικό σας προφίλ για αυτό μπορεί να ανακατευτείτε και με μια ομάδα ή γενικά με εναλλακτικές θεραπείες. Ο Υδροχόος ή ένα πολύ πρωτότυπο άτομο θα σας ενθουσιάσει και θα μπορεί να σας ξεσηκώσει για αλλαγές.


*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.


ΖΥΓΟΣ

Παρόλο που σας έχουν πιάσει οι ευαισθησίες σας και θέλετε να σας ανταποκριθούν με έντονα συναισθήματα οι γύρω σας παραμένετε φιλικοί και ιδιαίτερα επικοινωνιακοί. Πάντως θα συνεχίσετε να είστε σταθεροί σε θέματα τάξης και ηθικής. Από την Κυριακή ο τροχός θα αλλάξει και θα βιώσετε όμορφες στιγμές ή μπορεί να έχετε αποκαλύψεις από ένα φίλο που θα σας εκμυστηρευτεί τον έρωτά του. Χαλαρώστε και ακολουθείστε μόνο τα όμορφα πράγματα για να ξεκουραστείτε.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε γενικά στις μεγάλες σας ευαισθησίες και προσπαθείτε να έρθετε πιο κοντά με τα άτομα της οικογένειας σας. Καλό είναι να ακολουθήσετε την διαίσθησή σας σε θέματα καριέρας ή σπουδών. Η επαφή σας με άτομα που ζουν στο εξωτερικό θα σας κάνει καλό γιατί θα σας βγουν νοσταλγικές μνήμες στην επιφάνεια. Την Κυριακή με την Πανσέληνο οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο μπορεί να νιώσετε έντονο πάθος για ένα Λιοντάρι αλλά επειδή υπάρχουν δυσκολίες να σας πιάσει απογοήτευση και ίσως να κινηθείτε πιο δημιουργικά αλλά και ανταγωνιστικά.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά προσπαθείτε να φροντίσετε και τον εαυτό σας και τους γύρω σας. Υποθέσεις ασφάλειας, κληρονομιάς και υποχρεώσεις προς τρίτους θα σας απασχολήσουν. Επίσης μπορεί τουλάχιστον για σήμερα να συζητήσετε για θέματα οικονομικά με συνεργάτες ή με άτομα της οικογενείας σας. Οι μνήμες ενός Καρκίνου θα σας κατακλύσουν. Η Πανσέληνος αυτή σας επηρεάζει πολύ θετικά και θα φέρει πολύ καλά πράγματα στον δρόμο σας. Κυρίως αν ασχολείστε με θέματα επικοινωνίας, διδασκαλίας ή οτιδήποτε είναι πρωτότυπο και πρωτοποριακό. Το Λιοντάρι θα σας δείξει πολλά δείγματα της αγάπης του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Νιώθετε ότι έχετε γύρω σας άτομα που σας προστατεύουν και σας δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό. Κυρίως από μια στενή σας σχέση, πιθανώς να είναι Καρκίνος ή ένας στενός συνεργάτης. Γενικά λόγω της Αφροδίτης που συνεχίζει να ευεργετεί το ζώδιό σας θα βρεθείτε σε πολύ καλή θέση και θα κάνετε πολλά πράγματα για τον εαυτό σας. Θα καλύψετε πιο εύκολα ανάγκες της οικογένειας αλλά και δικές σας κυρίως συναισθηματικές. Από την Κυριακή με την Πανσέληνο θα ασχοληθείτε με νέα πράγματα που θα αφορούν την βελτίωση των οικονομικών σας αλλά και θα φωτίσετε και κάποια σημεία που έχουν να κάνουν με μια προσωπική σας σχέση κυρίως με ένα Δίδυμο, Λιοντάρι ή Παρθένο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Νιώθετε κάπως περίεργα. Σίγουρα έχετε ανάγκη να σας φερθούν με φροντίδα γιατί αυτό τελικά μπορεί να σας κουράζει όταν είναι όμως με μέτρο σας κάνει πολύ καλό. Κυρίως η σχέση με έναν Καρκίνο θα γίνει πιο ζεστή ή με ένα άτομο από την οικογένεια σας. Η Πανσέληνος που γίνεται την Κυριακή στον άξονά σας θα σας βγάλει στην επιφάνεια κρυμμένη δύναμη που ίσως να την έχετε καταχωνιάσει γιατί πολλά πράγματα τα παραδίνετε στους άλλους. Ίσως όμως να σας βγάλει και έναν τεράστιο εγωισμό και μια τάση να σας συμπεριφέρονται σαν να είστε το κέντρο του κόσμου. Εδώ χρειάζεται πιο πολύ να παρατηρήσετε τον εαυτό σας για να δείτε τι είναι κρυμμένο μέσα σας. Κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο και όσοι σχετίζεστε με Ταύρο, Λιοντάρι ή Σκορπιό.

ΙΧΘΥΕΣ

Αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες και τα ηνία κυρίως μιας οικογενειακής υπόθεσης και τα καταφέρνετε πάρα πολύ καλά. Όταν εσείς νιώθετε καλά μπορείτε να κάνετε τα πάντα για να πετύχετε τον σκοπό σας. Η ερωτική ιστορία με ένα πρόσωπο που σας απασχολεί θα μπει σε καλύτερη φάση και θα μπορέσετε να μοιραστείτε μαζί του ακόμα και την επιθυμία για οικογένεια ή παιδί. Η δημιουργικότητα γενικά σας κάνει καλό. Από την Κυριακή και μετά με την Πανσέληνο θα σας βγει στην επιφάνεια μεγάλη τάση για να κερδίσετε ένα στοίχημα και κυρίως με ένα Λιοντάρι που μερικές φορές μαζί του έχετε σχέση ανταγωνιστική. Κυρίως αν είναι μέσα στον χώρο της δουλειάς σας ή ένα άτομο που δεν είναι απόλυτα φανερό στην ζωή σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα