Παιδικό Ωροσκόπιο από 24/6 έως 30/6

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...

ΚΡΙΟΣ

Δεν σταματά να κινείται!

Με τον κυβερνήτη του, Άρη, και τον Δία στους Διδύμους μέχρι και τις 26 του μήνα είναι πολύ πιθανό το Κριαράκι σας να σας εξαντλήσει τελείως με την υπερκινητικότητα και τις σκανταλιές του. Οι οργανωμένοι παιδότοποι είναι μια καλή λύση για να εκτονώσει την ενέργειά του, αλλά θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα γιατί πεσίματα και μελανιές θα μπουν στην ημερήσια διάταξη. Εφοδιαστείτε με

υπομονή και τσιρότα

.

ΤΑΥΡΟΣ

Μαμά, με μένα ασχολήσου

Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο, η κτητικότητά του χτυπάει κόκκινο και το Ταυράκι σας θα μονοπωλεί την προσοχή σας. Προς θεού μην ασχοληθείτε με κάποιο άλλο παιδάκι ούτε γι αστείο. Μετά τις 27 Ιουνίου που η Αφροδίτη θα αλλάξει ζώδιο και θα πάει στον Λέοντα, ενθαρρύνετε την καλλιτεχνική του προδιάθεση. Αγοράστε του πολλά χαρτόνια και πολύχρωμους μαρκαδόρους και δείξτε ενθουσιασμό για τις ζωγραφιές του.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Νευράκια και γκρίνιες

Με τον κυβερνήτη του Ερμή να μπαίνει ανάδρομο, από τις 26 Ιουνίου, προετοιμαστείτε ψυχολογικά για παράπονα, νευράκια και σποραδικές γκρίνιες. Τα παιχνίδια του θα είναι αυτά που κατά κύριο λόγο θα την πληρώνουν και έτσι θα είναι είτε μονίμως διασκορπισμένα στις πιο απίθανες γωνιές σε όλο το σπίτι ή απλά σπασμένα στο δωμάτιό του. Μάθετέ του να έχει αυτοέλεγχο και αρνηθείτε ευγενικά να αντικαταστήσετε αυτά που έχει χαλάσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δημιουργικότητα και παιχνίδι

Με τον Ήλιο στο ζώδιό του, ο μικρός σας μπόμπιρας έχει ανάγκη και διεκδικεί δυναμικά όλη την προσοχή, το ενδιαφέρον σας και τον θαυμασμό σας για τα κατορθώματά του. Με την είσοδο του Δία στις 27 Ιουνίου στον Καρκίνο, θα γίνει κοινωνικό και ακόμα πιο δημιουργικό. Κυριολεκτικά δεν θα χορταίνει το παιχνίδι και η ώρα που θα πρέπει να αφήσετε την παιδική χαρά και να επιστρέψετε σπίτι, θα είναι η πιο δύσκολη της ημέρας.

ΛΕΩΝ

Νέα φιλαράκια!

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό του μετά τις 27 Ιουνίου, το μυαλουδάκι του μικρού σας παίρνει αέρα και σκέφτεται μόνο τις βόλτες και το παιχνίδι. Μια νέα φιλία είναι στα σκαριά να ξεκινήσει με ένα παιδάκι του αντίθετου φίλου, με το οποίο θα είναι κυριολεκτικά αυτοκόλλητοι. Μην ξαφνιαστείτε αν το δείτε πολύ στεναχωρημένο στο τέλος της ημέρας. Υποσχεθείτε του ότι θα δει τον/ την φίλη του την επόμενη μέρα και θα δείτε ότι θα ησυχάσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Απαιτήσεις και πείσματα!

Με τον κυβερνήτη του τον Ερμή ανάδρομο στον Καρκίνο, τον οίκο της επικοινωνίας του, ετοιμαστείτε για παραπονάκια και πείσματα. Του φταίνε όλα και είναι ιδιαίτερα απαιτητικό όταν βάλει κάτι στο πολυμήχανο μυαλουδάκι του! Μπορεί κάποια βράδια να δυσκολεύεται να κοιμηθεί ή ακόμα και να έχει κάποια ποναλάκια. Πάρτε το αγακαλίτσα, δώστε του ένα γλυκό φιλάκι αλλά σε καμία περίπτωση μην του φερθείτε σαν να είναι μωρό.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Τι είναι αυτό;

Με τον Ήλιο στο μεσουράνημά του, η Ζυγαρίτσα σας θα σας τρελάνει με τις ερωτήσεις της. Κάθε τι που θα συμβαίνει στη ζωή του θα του γεννά χιλιάδες μεγάλα ερωτήματα, τα οποία με μεγάλη ευκολία θα τα κατευθύνει σε εσάς. Το καλό είναι ότι μαθαίνει εύκολα και έχει καλή μνήμη, οπότε δεν θα χρειαστεί να απαντήσετε κάτι δύο και τρεις φορές. Μια βόλτα στη θάλασσα κι εσάς δίπλα του να χτίζετε πυργάκια, απλά θα το ενθουσιάσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

One two three

Με τον Ερμή ανάδρομο στον τομέα της εκπαίδευσης, το μικρό σας Σκορπάκι θα ενθουσιαστεί με το να του μαθαίνετε νέα πράγματα. Ανεβάστε τον πήχη και μάθετέ του λεξούλες ή ακόμα και να μετράει στα αγγλικά. Το μυαλουδάκι του είναι σαν σφουγγάρι και πραγματικά το μόνο που χρειάζεται είναι από εσάς είναι να ασχοληθείτε μαζί του και να του δώσετε μια κατεύθυνση. Μια επίσκεψη στο πλανητάριο θα του ανοίξει νέους ορίζοντες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τι ωραίος κουμπαράς!

Με τον κυβερνήτη του το Δία να μπαίνει από τις 26 Ιουνίου στον Καρκίνο, είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να του αγοράσετε ένα κουμπαρά και να του εξηγήσετε με απλό τρόπο τα περί οικιακής οικονομίας. Θα δείτε ότι θα ενθουσιαστεί και θα σας ζητήσει να ξεκινήσει αποταμίευση για να έχει μεγαλύτερο χαρτζιλίκι στο τέλος του μήνα. Αν κυκλοφορεί με αυτόν μέσα στο σπίτι και σας ζητάει κάθε λίγο να ρίξετε κάτι μέσα, μην του αρνηθείτε!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Που πήγαν οι φίλοι μου;

Με τον Ήλιο στο έβδομο του σπίτι, το Αιγοκεράκι σας βγαίνει από το καβούκι του και ξαφνικά εκεί που έπαιζε μόνο του, αποφασίζει ότι έχει πιο πολύ πλάκα να το κάνεις με παρέα. Μη φανταστείτε μεγάλη παρέα. Ένα ή δύο φιλαράκια είναι ότι πρέπει να για παίξει ποδόσφαιρο, που τόσο του αρέσει. Αν έχετε καλεσμένους στο σπίτι, που κρίνει ότι είναι ευχάριστοί και πνευματώδεις, θα δείτε ότι σιγά σιγά θα έρθει και θα καθίσει μαζί σας!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πονάει το στομαχάκι μου

Αυτή την εβδομάδα με τρείς πλανήτες στον οίκο της υγείας του, το μικρό σας νοιώθει αφόρητα κουρασμένο και ίσως παραπονεθεί και για μικρό-ενοχλήσεις στο στομαχάκι του. Ένα υγιεινό διαιτολόγιο θα ήταν ιδανικό για να το ανακουφίσει και να νοιώσει λίγο καλύτερα. Το πιο βασικό όμως είναι η αγκαλίτσα, το μαγικό φιλάκι της μανούλας και οι πολύτιμές ώρες που συζητάτε μαζί πριν πάει να κοιμηθεί.

ΙΧΘΥΕΣ

Ένας μικρός δάσκαλος

Με τον Ήλιο στον Καρκίνο, στον πέμπτο του οίκο, τον οίκο της χαράς και των διασκεδάσεων, το Ψαράκι σας δεν θέλει κανέναν περιορισμό σε ό,τι κάνει. Τα πηγαίνει πολύ καλά με τα άλλα παιδάκια και συχνά πυκνά του αρέσει να τους κάνει το δάσκαλο και να τους λέει πράγματα που έχει μάθει από τη μαμά και τον μπαμπά. Όταν πηγαίνετε βόλτα θα είναι ιδιαίτερα δημοφιλές και θα εντυπωσιάζει του πάντες με τους θεατρινισμούς του.

Keywords
Τυχαία Θέματα