Παιδικό Ωροσκόπιο από 19/11 έως 25/11

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τις μικρές σας αγάπες...



ΚΡΙΟΣ


Ζήλιες και παραπονάκια

Αυτή την εβδομάδα, το Κριαράκι σας γίνεται πιο κτητικό από ποτέ. Θέλει αποκλειστικότητα και ζηλεύει, αν ο καλύτερός του φίλος δίνει μεγαλύτερη σημασία σε ένα άλλο παιδάκι της παρέας, από ότι σε εκείνο Είναι από τις σπάνιες φορές που θα το ακούσετε να παραπονιέται και να δηλώνει πεισματικά πως δεν το αγαπάτε. Για ν' αποφύγετε εντάσεις, μην το συγκρίνετε με άλλα παιδάκια και χαρίστε του μια ζεστή και παρατεταμένη αγκαλιά για να χαλαρώσει.








ΤΑΥΡΟΣ


Ο

star της παρέας

Το Ταυράκι σας αυτή την εβδομάδα, θα είναι ο star της παρέας του. Κοινωνικό και ευχάριστο θα τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω του και τα υπόλοιπα παιδάκια κυριολεκτικά δεν θα μπορούν να ξεκολλήσουν από δίπλα του. Η συντροφιά του αρέσει πολύ, αλλά το να συμφωνούν μαζί του ακόμα περισσότερο. Έτσι αν κάποιο παιδάκι αποφασίσει να διαφωνήσει δημόσια μαζί του, καλό θα είναι να το σκεφτεί δύο και τρείς φορές.







ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Πήτερ Παν του ζωδιακού

Αυτή την εβδομάδα το Διδυμάκι σας να θέλει να δραπετεύσει και να εξαφανιστεί, σαν τον Πήτερ Παν και η αιτία είναι η ανία. Το μυαλουδάκι του τρέχει με χίλια και ως εκ τούτου όλα τα μαθαίνει και τα κάνει δικά του με απίστευτα μεγάλη ευκολία. Και μετά, απλά βαριέται και θέλει κι άλλο. Αν κάθε μέρα την ώρα του πρωινού, του βάζετε κι έναν διαφορετικό γρίφο που θα το κρατάει σε εγρήγορση, τότε θα είναι το πιο ευτυχισμένο παιδί του κόσμου.





ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ακραία συναισθήματα

Η συμπεριφορά του μικρού σας Καρκίνου αυτή την εβδομάδα, θα εξαρτάται από τους ανθρώπους με τους οποίους έρχεται σε επαφή. Αν στο περιβάλλον του υπάρχουν άνθρωποι του οποίους συμπαθεί, τότε θα είναι κοινωνικό και χαμογελαστό. Αν πάλι είναι δίπλα σε ανθρώπους που δεν συμπαθεί, όχι απλά γκρινιάζει, αλλά θα γίνεται αγενές και θα κλείνετε αμέσως στον εαυτό του. Βοηθήστε το να καταλάβει ότι δεν μπορεί να έχει πάντα δίπλα του αυτούς που θέλει.








ΛΕΩΝ

Πολεμική διάθεση

Ένα είναι το σίγουρο για το Λιονταράκι σας αυτή την εβδομάδα: δεν έχει τα κέφια του, με αποτέλεσμα να βγάζει νύχια σε όποιον προσπαθεί να μπει στη δική του περιοχή. Παρατηρήστε με προσοχή, αν έχει πονάκια στο στομαχάκι του, καθώς αυτή η ένταση κάθε άλλο παρά καλό του κάνει. Αυτό που χρειάζεται είναι να του δείχνετε με κάθε ευκαιρία έμπρακτα την αγάπη σας για να νοιώσει ασφάλεια και να ηρεμήσει.







ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένα μεγάλο μπράβο

Υπάρχει μια μαγική λεξούλα που είναι ικανή να κάνει το Παρθενάκι σας αυτή την εβδομάδα να πετάει στον έβδομο ουρανό και να έχει συνέχεια ένα χαμόγελο ζωγραφισμέν

Keywords
Τυχαία Θέματα