Ο περιπετειώδης Άρης στον Τοξότη και πως θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Ο Άρης εισέρχεται στον Τοξότη στις 14/9 & θα παραμείνει έως και 25/10

Ο Άρης στον Τοξότη μπαίνει από την Κυριακή στις 14.9.2014 και θα παραμείνει έως τις 25.10.2014. Ένας Άρης ενθουσιώδης, πύρινος που θα συμπαρασύρει στο πέρασμά του πολλά άτομα και θα δημιουργηθούν έντονες -ευτυχώς για λίγο- εκρήξεις ενέργειας. Μέσα σε

αυτήν την κατάσταση μπορεί να υπάρξει κίνδυνος δημιουργίας κάποιων ακραίων θρησκευτικών κινήσεων που θα πιέσουν τα πράγματα για να βγουν στην επιφάνεια αλήθειες και ίσως φέρουν παγκόσμια αναστάτωση. Όμως η αλήθεια πάντα χρειάζεται κι είναι αναγκαίο να την αναζητούμε, όποιο και αν είναι το κόστος της.

Κριός

Ο Άρης είναι ο κυβερνήτης σου, οπότε όταν μπαίνει σε πύρινο ζώδιο σίγουρα σε πυροδοτεί και σου δίνει ευκαιρίες να εκφράσεις την ενέργειά σου με ένα πολύ δυναμικό τρόπο. Πιθανόν να ταξιδέψεις στο εξωτερικό, να ξεκινήσεις κάποιες σπουδές ή ακόμα για πιθανή δουλειά. Νομικά θέματα μπορεί να σε απασχολήσουν αλλά με κάποιο τρόπο θα τα ξεπεράσεις γρήγορα, εκτός αν υπάρχει ένα προηγούμενο. Στον ερωτικό σου τομέα θα γίνει κάτι καλό, αρκεί να έχεις την υπομονή αλλά και την εμπιστοσύνη ότι όλα θα πάνε καλύτερα από άλλες φορές. Η ενέργειά σου θα μεγάλη κι ίσως σου δημιουργήσει προβλήματα, οπότε θα χρειαστεί να προσέξεις τις εντάσεις και τα ακραία σπορ.

Ταύρος

Θα δουλέψεις σκληρά αλλά οι περιστάσεις δεν θα είναι εύκολες για σένα γιατί πιθανόν να βρεθείς έξω από τα πλαίσιά σου. Χρειάζεσαι να αποκτήσεις μεγαλύτερη άνεση γιατί θα θέλεις έντονα να κάνεις κάποιες αλλαγές που άλλες φορές φοβόσουν. Η σχέση με Τοξότη σε επαγγελματικό επίπεδο και όχι μόνο θα σου δώσει την δυνατότητα να κάνεις κάποια ανοίγματα αλλά για να τα στηρίξεις ίσως να αλλάξεις την νοοτροπία σου. Να μην φοβάσαι και να μάθεις να φιλοσοφείς τα πράγματα λίγο παραπάνω. Θα χρειαστεί να μπεις είτε σε μια δίαιτα είτε σε ένα συγκεκριμένο τρόπο άσκησης για να έχεις αποτέλεσμα γιατί η καθιστική δουλειά ή ζωή μπορεί να σου δημιουργήσει νευρολογικά θέματα και άγχος. Η κίνηση θα είναι πολύ σημαντική για σένα.

Δίδυμοι

Η παρόρμησή σου μαζί με την ισχυρή προσωπικότητα που θα δείξεις προς τα έξω εξαιτίας της ανάγκης σου να αποδείξεις τον εαυτό σου μπορεί να προκαλέσει λεκτικές επιθέσεις χωρίς να το καταλάβεις αλλά και νομικές δυσκολίες. Για αυτό φρόντισε να μην παρατραβάς το σκοινί και να μην ανοίξεις τελείως τα χαρτιά σου σε άτομα που δεν έχεις ακόμα εμπιστευτεί αυτές τις ημέρες κυρίως αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Καλό είναι να μην ακολουθήσεις τον ρόλο του σωτήρα γιατί θα μπερδευτείς σε διάφορες καταστάσεις. Φρόντισε να μην μοιράζεις την προσωπική σου δύναμη σε άλλους και να κρατάς και κάτι για σένα. Ο χωρισμός μπορεί να είναι πιο εύκολος σε περίπτωση που θα περάσεις κρίση αυτή την περίοδο.

Καρκίνος

Έχεις να αντιμετωπίσεις κάποιες καθημερινές καταστάσεις οι οποίες θα σε πιέσουν αρκετά με στόχο να λύσεις με ένα πιο φιλοσοφικό τρόπο τα διάφορα θέματα που πιθανόν θα αντιμετωπίσεις. Επειδή μπορεί να έχεις άγχος για το καθημερινό σου πρόγραμμα πιθανόν να χρειαστείς ακόμα και κάποιες εναλλακτικές θεραπείες, προκειμένου να ξεπεράσεις τις δυσκολίες. Όμως το ζητούμενο για σένα είναι να αφιερώσεις περισσότερο ποιοτική ώρα για την ζωή σου. Στη σχέση που μπορεί να αναπτυχθεί αυτό το διάστημα με ένα Τοξότη θα έχεις ένα πολύ διαφορετικό τρόπο προσέγγισης από ό, τι είχες μέχρι τώρα που θα σε βάλει να κολυμπήσεις στα βαθιά νερά. Να προσέξεις αρκετά τον τρόπο που θα κάνεις τις δουλειές σου γιατί μπορεί να βιάζεσαι και στο πέρασμά σου να συμπαρασύρεις διάφορα.

Λέων

Έχεις την δύναμη στα χέρια σου και πρέπει να την χρησιμοποιήσεις θετικά και για εξελικτικούς λόγους. Για αυτό να θεωρήσεις τον εαυτό σου ένα καλό παίχτη που μπορεί να ρισκάρει και να βάζει στόχους που όμως θα είναι ευέλικτοι και πολύ πιο εύκολοι από άλλες φορές. Το καλό είναι ότι θα δραστηριοποιηθείς και θα ζήσεις με την μεγαλύτερη ένταση και θετική ενέργεια που μπορεί να γίνει αυτό τον καιρό. Θα λατρέψεις τον συναγωνισμό αλλά δεν θα θέλεις με τίποτε να χάσεις. Για αυτό θα κάνεις σωστές κινήσεις βασισμένες πάνω στην διαίσθησή σου. Να αποφύγεις τον τζόγο και τα ακραία ρίσκα σε όλα τα τυχερά παιχνίδια. Ο ερωτισμός σου θα είναι εμφανής και σίγουρα θα δεθείς στενά με ένα Τοξότη.

Παρθένος

Θα έχεις μια μόνιμη ανάγκη για ασφάλεια και προστασία για αυτό τον λόγο, ενώ δε θέλεις να βγεις πάρα πολύ από το καβούκι σου, τελικά θα κάνεις την επανάστασή σου είτε μέσα στο σπίτι σου είτε δείχνοντας νεύρα και αντίδραση εκεί που δεν μπορείς με τίποτε να συμφωνήσεις. Να προσέξεις όλες τις εστίες φωτιάς και θέρμανσης μέσα στο σπίτι σου. Γενικά να γυμνάζεσαι γιατί θα ξεσπάσεις μέσα από εκεί. Αν νιώσεις καταπίεση από ένα από τους γονιούς σου θα έρθεις σε ρήξη μαζί τους γιατί δεν αντέχεις τα πολλά πρέπει. Η περιπέτεια, η γνώση και το ταξίδι θα είναι στην πρώτη γραμμή. Και αν έχεις θρησκευτικό υπόβαθρο θα αφιερωθείς περισσότερο στην πίστη.

Ζυγός

Αποκτάς προσωπική δύναμη με την οποία θα ξεπεράσεις κάποιες εντάσεις και προβλήματα είτε με τα αδέλφιά σου είτε με συγγενείς που ζούνε μακριά. Όμως να μην παραλείψεις να βελτιώσεις την σύνδεσή σου με τον σύμπαν γιατί από εκεί θα πάρεις βοήθεια. Είναι η περίοδος που θα μάθεις πολλά πράγματα και θα εξελιχτείς. Καινούργια εμπειρία στην μάθηση και στην εκπαίδευση θα σε κάνει να βλέπεις τα πράγματα από ένα εξελιγμένο τρόπο. Η επαφή με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει μπορεί να μην είναι άμεση γιατί κάποιος από τους δυο σας λείπει σε ταξίδι. Επίσης μπορεί να γνωρίσεις πάνω σε μια μετακίνηση το ιδανικό πρόσωπο για σένα. Με το αυτοκίνητο σου θα έχεις κάποια μπλεξίματα αλλά θα κατορθώσεις να το ξεπεράσεις.

Σκορπιός

Εκπαιδεύεσαι κατά κάποιο τρόπο να συνδυάσεις την θετική στάση ζωής απέναντι στα πρακτικά προβλήματα που αντιμετωπίζεις και χρειάζεσαι να έχεις εμπιστοσύνη ότι ό, τι σου παρουσιάζεται είναι για το καλό σου. Χρειάζεται να βάλεις όμως χαλινάρι στα σχέδια για γρήγορο πλουτισμό γιατί με αυτόν τον τρόπο θα εμπλακείς με υποθέσεις που μπορεί να σε κουράζουν. Κέρδη πάντως θα έχεις, αρκεί μετά να μην τα σπαταλήσεις σε ακραίες επιθυμίες. Πιθανόν να γίνεις ανυπόμονος/η και να μην αντέχεις ούτε λεπτό κάποια θέματα που υπάρχουν. Η σχέση με Δίδυμο μπορεί να σε απασχολήσει περισσότερο από άλλες φορές.

Τοξότης

Μπορεί να ασπαστείς καινούργιες θεωρίες οι οποίες σίγουρα θα σου πηγαίνουν και θα σε βάλουν να ασχολείσαι συνέχεια με πολύ φωτισμένα θέματα για τα οποία εσύ μπορεί να δώσεις γη και ύδωρ για να τα μάθεις πολύ καλά. Θα έχεις μεγάλη προθυμία να πολεμήσεις για τις αρχές σου και κυρίως για τα ιδανικά σου και θα μοιάζεις με τον Δον Κιχώτη που θα αναζητά να βγει το όραμά του ταξιδεύοντας. Έχεις ζωή και σφρίγος σε οτιδήποτε κάνεις για αυτό θα τελειώνεις τις υποθέσεις σου όσο μπορείς πιο γρήγορα. Φρόντισε να μην εκπλαγείς όταν θα βρεθείς σε κάτι πολύ καινούργιο γιατί θα χρειαστεί να κάνεις κάποιες αλλαγές. Είναι σημαντικό να καταλάβεις βαθιά τον εαυτό σου και να βρεις με ποιο τρόπο θα ολοκληρώσεις αυτό που θέλεις για να φτάσεις τον στόχο σου.

Αιγόκερως

Χρειάζεται κάπως να απομονωθείς για να ξεπεράσεις τις δυσκολίες και τις αντίξοες συνθήκες. Θα σου βγει μεγάλο ενδιαφέρον για τους κατατρεγμένους και κυρίως θα σε κατακλύσει μια διάθεση για φιλανθρωπία ενώ με τον τρόπο σου θα στηρίξεις κάποια άτομα που έχουν την ανάγκη σου. Η ματαιότητα που μπορεί να νιώθεις για την ζωή πιθανόν να σε απομακρύνει από κάποια άτομα που σε έχουν πληγώσει στο παρελθόν. Η ανησυχία που θα έχεις για κάποια πολύ εσωτερικά θέματα θα σε υποχρεώσει να ψάξεις περισσότερο τον εαυτό σου. Πάντως η τάση σου να γνωρίσεις μέσω ψυχολογίας ή ακόμα και ενός θεραπευτή τα βαθιά θέματα του υποσυνείδητου σου θα σε βοηθήσουν να μειώσεις κάποιες αρνητικές πεποιθήσεις. Η κρυφή σου σχέση με ένα πρόσωπο θα σε προβληματίσει.

Υδροχόος

Έχεις μια θετική εικόνα για τους γύρω σου και κυρίως για μια ομάδα που θέλεις να ενταχθείς. Πιθανόν να ξεπεράσεις κάποιες ανησυχίες που έχεις και να προχωρήσεις σε νέες τομές. Αυτό που σίγουρα θα κάνεις είναι να αποκτήσεις περισσότερο φιλική σχέση με το άτομο που είστε μαζί γιατί μερικές φορές νιώθεις ότι ο ένας δεν καταλαβαίνει τον άλλον λόγω αυτής της έλλειψης στην επικοινωνία. Οι δογματικές σου απόψεις θα καμφθούν για λίγο γιατί θα δεις με μεγαλύτερη ευκολία ότι μπορείς να ξεκολλήσεις από το παρελθόν που σε βασανίζει και σε γυρίζει αρκετές φορές πίσω. Πάντως θα αναπτύξεις νέες θεωρίες που μπορεί στα μάτια των άλλων να φαίνονται πολύ ιδεαλιστικές αλλά στα δικά σου πολύ πιο εύκολες να γίνουν γιατί θα σε εκφράζουν απόλυτα.

Ιχθύες

Έχεις τη διάθεση να κάνεις κάποιες υπερβάσεις με ένα τρόπο πολύ δυναμικό και ο στόχος σου είναι να ξεπεράσεις τα επαγγελματικά σου εμπόδια και να σταθείς απέναντι σε κάποια άτομα άλλες φορές ως τιμωρός και άλλες ως φύλακας Άγγελος. Επειδή θα έχεις ανάγκη να διακριθείς στο κοινωνικό σου περιβάλλον και κυρίως να εκφραστείς μέσα από αυτό, θα κάνεις υπερπροσπάθεια για να ανέβεις ψηλά είτε μέσω άλλων είτε μέσω σκληρής δουλειάς. Επειδή δεν μπορείς να σταθείς απέναντι σε άτομα που σου παίζουν τον αρχηγό εκτός αν υπάρχει ένα ιδεολογικό υπόβαθρο να πιστέψεις, δεν θα τα αποδεχτείς εύκολα γιατί μπαίνουν στα πόδια σου. Πάντως η κοινωνική σου ζωή θα διευρυνθεί και θα μπεις στην διαδικασία των νέων γνωριμιών. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα χρειαστεί να είσαι όσο μπορείς πιο προσεκτικός/η για να μην πέσεις σε παγίδες ή λάθη, κυρίως μέχρι και τις 24.9.

*Αν θέλεις να βρεις τη θέση και τις όψεις του Άρη σου, πάτησε εδώ

~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα