Ο Κυρίαρχος Αριθμός 33

Έχει χαρακτηριστεί σχεδόν θεϊκός και ονομαζόταν ο αριθμός του Αβατάρ

Ο Κυρίαρχος αριθμός 33 θεωρείτο ότι αντιπροσώπευε το ανώτατο δυνατό επίπεδο της ανθρώπινης συνειδητότητας. Γι’ αυτό έχει χαρακτηριστεί σχεδόν θεϊκός και ονομαζόταν ο αριθμός του Αβατάρ. Όμως με τη διεύρυνση της ανθρώπινης συνειδητότητας, τώρα δεχόμαστε και άλλους Κυρίαρχους Αριθμούς, πέρα από το 33.

Αυτός ο αριθμός βρίσκεται σε ένα διαρκές ταξίδι για ν’ ανακαλύψει την ισχυρή θεραπευτική του ενέργεια μέσα από την αγάπη χωρίς όρους. Είναι ο υπέρμαχος των αδικημένων που πρόθυμα δίνει τον εαυτό

του σε όλους όσους χρειάζονται βοήθεια. Επειδή είναι ευαίσθητοι και έχουν τρυφερή καρδιά, μπορεί εύκολα να παρασυρθούν από την απελπισία των άλλων και το βαθύ πόνο του κόσμου.

Οι 33/6 μπορεί να υποφέρουν από την ολόψυχη ταύτισή τους με όσους τους έχουν ανάγκη. Λόγω του ότι το 33 έχει σαν πυθμενικό τον αριθμό 6, έχουν την τάση να επωμίζονται τα βάρη των άλλων και να είναι υπερβολικά υπεύθυνοι Αυτό είναι το σημείο που χάνουν την ισορροπία τους.

Οι 33 όπως και όλοι οι Κυρίαρχοι Αριθμοί, πρέπει να βρουν την ισορροπία τους και ν’ αποστασιοποιηθούν αλλά με νοοτροπία φροντίδας.

Το 33 είναι ο δάσκαλος των δασκάλων. Σκοπός τους είναι να σκορπίζουν παντού το φως τους, να εμπνέουν τους άλλους, να δέχονται τα προβλήματα με υπομονή και αντοχή, και να μην περιμένουν αμοιβή ούτε καν εκτίμηση από κανένα. Επίσης, να υπηρετούν με ανιδιοτελή αγάπη και να διδάσκουν ότι η ζωή μπορεί να είναι διασκεδαστική και γεμάτη αγάπη.

Τα άτομα που έχουν στο αριθμολογικό τους προφίλ τον αριθμό 33 δε πρέπει να ξεχνούν ότι «όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο και ότι υπάρχει ένα θεϊκό σχέδιο για όλα στη ζωή».

Μερικές φορές δυσκολεύονται να κρίνουν πού χρειάζονται πραγματικά οι υπηρεσίες τους, επειδή δεν έχουν τη διάκριση να καταλάβουν όταν ακούνε την ιστορία κάποιου.

Τα μαθήματα που πρέπει να πάρουν είναι:

-Να εκφράζουν καθαρά τις δικές τους ανάγκες και να αφήσουν τους άλλους ν’ αναλάβουν την ευθύνη για τη δική τους ζωή.

-Να μάθουν ότι δεν είναι όλα τα πράγματα για όλους τους ανθρώπους.

-Να βρουν την ισορροπία ανάμεσα στο να είναι υπεύθυνοι και στο ν’ αναλαμβάνουν την ευθύνη για όλους τους άλλους.

-Να ξεχωρίζουν τα γεγονότα από τη φαντασία.

-Να μάθουν να δίνουν και να παίρνουν.

Η απεριόριστη δημιουργική τους ενέργεια, σε συνδυασμό με την ολόψυχη φροντίδα για τους ανθρώπους γύρω τους είναι ένας ασυνήθιστος θεραπευτικός συνδυασμός.

Σαν κυρίαρχοι όμως της Θεραπευτικής Ενέργειας, όπως και οι θεραπευτές πρέπε

Keywords
Αναζητήσεις
αριθμος πορειας ζωης 33, αριθμος 33 πορεια ζωης
Τυχαία Θέματα