Ο Έρμης στην Παρθένο και πως θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Ο Ερμής που μπαίνει στην Παρθένο από την 1/9 και θα μείνει μέχρι και τις 16/9 θα φέρει κάποιες αλλαγές στην ατμόσφαιρα και θα βοηθήσει να μπουν πολλά πράγματα στην θέση τους.

Το μυαλό γίνεται πολύπλευρο, μπορεί να πετύχει πολλά πράγματα και κυρίως σε οικονομικό επίπεδο. Ενδιαφέρον για την ιατρική, υγιεινή, μαθηματικά και κάθε δουλειά που εμπεριέχει λεπτομέρειες. Θα μετατρέπεται εύκολα η γνώση σε υλικό όφελος.

Είναι η εποχή που θα γίνει η σωστή επιλογή, κρίνοντας τι είναι χρήσιμο σε κάθε στιγμή.

Η γήινη και μεταβλητή φύση του Ζωδίου κάνει το μυαλό του ανθρώπου πρακτικό και ευέλικτο, ώστε να παρατηρεί και να εντοπίζει αμέσως αυτό που του χρειάζεται, χωρίς να περιπλέκεται σε συναισθηματισμούς και παράλογες αντιδράσεις.

Επηρεάζει πολύ θετικά τους Παρθένους, Ταύρους και Αιγόκερως, δευτερευόντως τους Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες.

Γενικά όμως, η δράση ενός πλανήτη σε καλό ζώδιο όπως είναι ο Ερμής στην Παρθένο δεν αφήνει περιθώρια για λάθη ακόμα και σε ζώδια που δεν επηρεάζονται άμεσα ή υπάρχει δυσκολία να μεταφερθεί το μήνυμα όπως στους Διδύμους, Τοξότες και Ιχθύες. Όμως η επήρεια ενός καλού πλανήτη πάντα δίνει δύναμη και βοήθεια ακόμα και σε ζώδια που έχουν δυσκολίες να πάρουν αυτή την ενέργεια. Να θυμόμαστε πάντα ότι το σωστό διδάσκεται οπότε όλοι το αφομοιώνουμε.

Ο Ερμής, όταν μπαίνει στην Παρθένο, συναντά τον Ποσειδώνα και επειδή και οι δύο πλανήτες είναι στη σωστή τους θέση, εκφράζουν καλά το δυναμικό τους. Οι γεννημένοι τις μόλις πρώτες ημέρες Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες θα χρειάζεται να διαχειριστείτε με μεγάλη προσοχή τις ευφάνταστες ιδέες σας αλλά και κάποιες συζητήσεις που αφορούν ερωτικό περιεχόμενο γιατί θα γίνουν λάθη από ψευδαισθήσεις.



ΚΡΙΟΣ

Είστε υποχρεωμένοι να ακούσετε τους ρυθμούς του σώματός σας για να διαπιστώσετε ότι τα πάντα μπορούν να αλλάξουν, αν μπείτε σε ένα μεθοδικό πρόγραμμα το οποίο θα βάλει σε τάξη την καθημερινότητά σας αλλά και τη διατροφή ή θεραπεία που πρέπει να ακολουθήσετε μέχρι το τέλος. Τότε μόνο θα διαπιστώσετε ότι, όταν κάνετε κάποια πράγματα που τελικά είναι για το καλό σας, ασχέτως αν μπορείτε να τα υποστηρίξετε άνετα ή σας βγάζουν από τις βασικές σας συνήθειες, θα επεκταθείτε σε όλα τα επίπεδα. Το χαρτί και το μολύβι αρκετές φορές χρειάζονται σε όλα τα πράγματα. Κρατώντας σημειώσεις και πατώντας πάνω σε ένα βασικό πρόγραμμα, θα ολοκληρώσετε με ευκολία τα γρήγορα προγράμματά σας. Ένας ρεαλιστής Παρθένος θα σας προσγειώσει και θα σας βάλει σε τάξη.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια πολύ καλή περίοδος, αν σας ενδιαφέρει να κάνετε παιδιά ή να ασχοληθείτε με τα παιδιά σας σε δημιουργικό επίπεδο, αναγνωρίζοντας τις πρακτικές τους ανάγκες. Ένα ερωτικό παιχνίδι που είχε ξεκινήσει εδώ και πάρα πολύ καιρό με Παρθένο, Σκορπιό ή Ιχθύ θα συνεχιστεί σε πραγματικό επίπεδο και θα διαπιστώσετε ότι κάποιοι φόβοι σας δεν ήταν αληθινοί. Μπορείτε να ρισκάρετε και να κερδίσετε. Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν αρκετά και το θέμα

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Astrology.gr