Ο ανθρωπιστής Κρόνος στον Τοξότη και πως θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Ο Κρόνος περνάει στον Τοξότη στις 23/12, 18:34 ώρα Ελλάδος

Αλλάζει η ενέργεια του Κρόνου, αφού ο Σκορπιός παραδίδει την σκυτάλη στον Τοξότη και από εκεί που ήταν κρυμμένα τα πράγματα θα βγουν όλα στο φως. Από τις 23/12/2014 έως και 19/12/2017 λοιπόν θα ο Κρόνος θα βρίσκεται στον Τοξότη, με ένα μικρό διάλλειμα που θα γυρίσει ανάδρομος στις δυο τελευταίες μοίρες του Σκορπιού από τις 15/6/2015 έως και τις 17/9/2015.

Η αλλαγή θα έρθει πλέον από

την γνώση, τις έντονες θρησκευτικές και φιλοσοφικές ανησυχίες αλλά και την ανώτατη εκπαίδευση. Για αυτό θα είναι πιο εύκολες οι προσκολλήσεις στην εντιμότητα και στους αυστηρούς κώδικες ηθικής. Επειδή είναι σε ζώδιο της φωτιάς δίνει την καλύτερη ποιότητα στον Κρόνο γιατί ο Τοξότης είναι το ζώδιο της ανώτερης ηθικής και της γνώσης και κάνει τον πλανήτη πιο διαλλακτικό και πολύστροφο στη πρακτική του έκφραση. Η υπόληψη μαζί με την ανεξαρτησία σε όλα τα επίπεδα είναι οι χρυσοί κανόνες για να βρεθούν οι ισορροπίες. Θα επηρεάσει παγκόσμια το σύστημα της εκπαίδευσης και μπορεί πάνω σε θέματα θρησκευτικών θεμάτων να δημιουργηθούν μεγάλες εντάσεις και ακόμα και ξεκαθαρίσματα. Θα γίνουν νομοθετικές αλλαγές γιατί θα χρειαστούν κάποιες νέες κατευθύνσεις για να μπορέσει το σύστημα να σταθεί όρθιο. Οτιδήποτε σάπιο και σαθρό θα εξαφανιστεί γιατί θα κυνηγήσει την αλήθεια ίσως με μια υπερβολική επιμονή αλλά χρειάζεται για να έρθουν νέες ημέρες στον πλανήτη γη.

Κριός
Θα βάλεις νέες βάσεις στην ζωή σου γιατί τις έχεις ανάγκη και σίγουρα θα δώσεις κατευθύνσεις πάνω σε γνώσεις και σε ανώτερη εκπαίδευση. Αυτό σίγουρα θα σε βοηθήσει και θα σε κάνει να θυμηθείς κάποιες ηθικές αξίες και αρχές που πιθανόν να έχουν χαθεί. Η επαφή σου με τον νόμο θα σε οδηγήσει να κάνεις κάποιες ξεκάθαρες κινήσεις για να βγεις πλέον από τα σκοτεινά και δύσκολα μονοπάτια. Σίγουρα θα πέσουν οι μάσκες κάποιων ατόμων και θα δεις τις αληθινές τους προθέσεις. Η σχέση σου με τον Θεό μπορεί να είναι πλέον πιο ώριμη και περισσότερο υπεύθυνη. Πιθανόν να πρέπει να τελειώσεις τις σπουδές σου γιατί οι συνθήκες θα περιορίσουν τα χρονικά σου περιθώρια.

Ταύρος
Αλλάζεις γιατί για να αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα, είναι αναγκαίο να βρεθείς πιο κοντά με το αόρατο κομμάτι της ψυχής σου και να μπεις πιο βαθιά μέσα στην πίστη και στην εμπιστοσύνη στην πνευματική κατεύθυνση. Αν δεν το δεις με αυτόν τον τρόπο δεν θα μπορέσεις να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες. Η σχέση σου με τον Τοξότη είναι απόλυτα καρμική και σίγουρα θα βιώσεις μια μεγαλύτερη διάθεση για ζωή αλλά και για μεταφυσικό ψάξιμο. Τα ταξίδια πλέον μπορεί να είναι για σένα διαδρομές για γνώση και όχι μόνο για ψώνια και διασκέδαση. Θα θέλεις πλέον να πηγαίνεις και στα μουσεία με τον ίδιο ζήλο που πηγαίνεις βόλτες.

Δίδυμοι
Θα δημιουργηθούν νέα όρια με εσένα και τους άλλους για αυτό θα πρέπει όσο μπορείς να αναλάβεις με μεγάλη σοβαρότητα και υπευθυνότητα τις υποχρεώσεις σου. Ίσως, αν δεν το κάνεις αυτό, να βιώσεις δυσκολίες και απογοητεύσεις από άλλα άτομα και με τον Τοξότη να δημιουργηθούν αποστάσεις. Μόνο όταν η σχέση σου είναι αληθινή και ουσιαστική θα μπορέσει να αντέξει τις πιέσεις και τις εντάσεις. Πιθανόν να γνωρίσεις ένα μεγαλύτερο πρόσωπο που να παίξει τον ρόλο του δασκάλου στην ζωή σου και θα ανέβει πολύ ο πήχης για να είσαι δίπλα του όπως επιδιώκει η επαφή σας. Αν δεν είσαι σίγουρος για να προχωρήσεις σε μια συμβίωση ή γάμο καλό θα είναι να μην πάρεις απόφαση αυτόν τον καιρό. Μόλις λύσεις τα δικά σου προβλήματα θα είναι πολύ πιο εύκολο να είσαι με ένα κάποιο άτομο. Θα χρειαστεί να επαναφορτίσεις τις μπαταρίες σου γιατί μπορεί να περνάς έντονο στρες και πρέπει να μένεις μόνος/η σου για λίγο για να μην πνίγεσαι και αγχώνεσαι από τους άλλους. Αν δεν το κάνεις, θα έχεις έντονα ψυχοσωματικά θέματα.

Καρκίνος
Θα κάνεις στροφή στο να γνωρίσεις περισσότερο τον εαυτό σου και επειδή μπορεί να δοκιμαστείς σε συνεργασίες και σε οικονομικά θέματα, θα προσπαθήσεις να μάθεις κάτι διαφορετικό για να μπορείς να λύσεις όλα αυτά που θα προκύψουν. Πιθανόν να βρεθείς αντιμέτωπος/η με κάποια άτομα που να έχετε τελείως αντίθετες απόψεις, κυρίως μέσα στην καθημερινότητά σου. Θα πρέπει να προσέξεις όσο μπορείς να φτιάξεις την ψυχολογία σου καλύτερα για να μην σε βασανίσει κάποια ασθένεια λόγω ψυχοσωματικών θεμάτων. Η βασική προοπτική σου θα είναι πολύ συντηρητική και θα έχεις μεγαλύτερη αυστηρότητα από άλλες φορές. Αυτό το διάστημα θα γνωρίσεις την πραγματική σου αξία και πρέπει να μάθεις κατά κάποιο τρόπο να αυτοδιαφημίζεσαι και να έχεις το θάρρος της γνώμης σου.

Λέων
Η συμπεριφορά σου θα είναι αρκετά συγκρατημένη και ίσως νιώσεις ότι για να περάσεις τις εξετάσεις από ένα Τοξότη θα πρέπει να βάλεις τον πήχη πολύ ψηλά. Για αυτό η δημιουργική σου έκφραση μπορεί να εμποδιστεί, εκτός αν κάνεις την υπέρβαση και σπάσεις όλες αυτές τις δυσκολίες. Μπορεί ένα μεγαλύτερο άτομο να σε τραβήξει και με τον μαγνητισμό και τις γνώσεις του να σε παρασύρει στον δικό του ρυθμό. Πρέπει να μάθεις να δίνεσαι και να βοηθάς τους άλλους. Αν οι όψεις που γίνονται βάσει του ατομικού σου ωροσκοπίου δημιουργούν κάποιες δυσκολίες, θα διαπιστώσεις ότι θα γίνεις πολύ συντηρητικός/η και ίσως και απόλυτος/η σε αρχές και αξίες. Η ευθύνη των παιδιών θα σου φανεί μεγάλη γιατί θα θεωρείς ότι πρέπει να είσαι τέλειος/α απέναντί τους. Πάντως αν ασχολείσαι με την διδασκαλία θα δεις ότι η επιμονή σου προς το καλό θα σε δικαιώσει.

Παρθένος
Μπορεί ξαφνικά να αναλάβεις πολλές ευθύνες είτε από ένα ηλικιωμένο πρόσωπο είτε νιώσεις την ανάγκη να κολλήσεις περισσότερο με την οικογένεια και τις αρχές της. Μπορεί να θέλεις να είσαι ανεξάρτητος/η αλλά θα μετρήσει πολύ το δέσιμο με τους δικούς σου ανθρώπους. Πιθανόν να νιώσεις ξαφνικά συναισθήματα ανεπάρκειας ή έλλειψης κάποιων γνώσεων που θα πρέπει να πάρεις για να είσαι εσύ καλύτερα. Η καταγωγή σου και γενικά οι πρόγονοί σου μπορεί να είναι για σένα πολύ σημαντικοί για αυτό πιθανόν να αρχίσεις να ενδιαφέρεσαι περισσότερο για το παρελθόν. Ίσως η υπερβολική ευαισθησία και ο συναισθηματισμός να σε κατακλύσει και να παρουσιάσεις κάποια πεπτικά προβλήματα. Το καλό είναι ότι ένα συναίσθημα αισιοδοξίας θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις πολλά από τα περιοριστικά συναισθήματα. Επίσης μπορεί να ξεκινήσεις μια δουλειά σου από το σπίτι. Η επιρροή ενός μεγάλου ατόμου θα σου δώσει μια μεγάλη πνευματική ώθηση.

Ζυγός
Θα αρχίσεις σιγά σιγά να μη μιλάς με πολύ κόσμο και θα αναζητήσεις την πιο ποιοτική επικοινωνία, κυρίως σε πνευματικό και γνωστικό επίπεδο. Θα προσπαθήσεις με τους συγγενείς ή άλλα πρόσωπα από την οικογένειά σου να αποκτήσεις μια καλύτερη επαφή και πιο στενή αλλά με μέτρο για να μην μπεις ο ένας στον χώρο του άλλου. Πιθανόν να θέλεις να ολοκληρώσεις κάποιες σπουδές γιατί αν δεν τις τελειώσεις μπορεί να χάσεις κάποια περιθώρια που ήδη έχουν τεθεί από την σχολή σου. Το μυαλό σου θα είναι διεισδυτικό και πολύ εστιασμένο εκεί που θέλεις. Αν καπνίζεις πολύ θα πρέπει να το ελαττώσεις ή να το κόψεις γιατί θα έχεις ευαισθησία στους πνεύμονες. Η σχέση με τον Δίδυμο θα φτιάξει ή θα χαλάσει τελείως.

Σκορπιός
Θα γίνεις πολύ λογικός/η και τακτικός/η με όλους τους λογαριασμούς σου και θα προσπαθήσεις να εξοικονομήσεις χρήματα ακόμα και από πηγές που δεν περίμενες. Επίσης θα ξεκινήσεις μια ωραία δίαιτα γιατί καταλάβεις ότι μερικές φορές τρως από πίεση και συναισθηματική ανεπάρκεια. Τα μαθήματα αξιών που θα πάρεις θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις την άποψη που έχεις για οικονομικά θέματα αλλά και τα λάθη που ίσως κάνεις στη διαχείρισή τους. Η επιτυχία ενός στόχου που έχεις βάλει μπορεί να αργήσει κάπως αλλά θα έρθει. Μπορεί να έχεις πιο έντονη την επίγνωση της φτώχιας και της τσιγκουνιάς χωρίς απαραίτητα να γίνεις εσύ έτσι αλλά με αυτόν τον τρόπο θα καταλάβεις και τα προβλήματα των άλλων ατόμων.

Τοξότης
Είσαι το κεντρικό πρόσωπο και θα αλλάξουν πολλά πράγματα στην ζωή σου. Ο Κρόνος δεν είναι ο μπαμπούλας που περιμένεις, αντίθετα θα σου δώσει ένα προβάδισμα γιατί θα καταλάβεις κάποια λάθη που έκανες στο παρελθόν και ίσως να αρχίσεις να βλέπεις μια πραγματικότητα που δεν είχες δει παλιά. Θα είσαι περισσότερο συγκρατημένος/η, σοβαρός/η αλλά και ευσυνείδητος/η. Μια αριστοκρατική και πολύ ανθρώπινη στάση θα σε βοηθήσει να βάλεις τα όρια σου. Πάντως θα ωριμάσεις περισσότερο από εκεί που δεν το περιμένεις γιατί θα προχωράει η ζωή και εσύ θα αντιλαμβάνεσαι την αλήθεια της και θα τη φιλοσοφήσεις πολύ περισσότερο από τα προηγούμενα χρόνια. Καλό είναι να δώσεις την αγάπη σου αντί να περιμένεις από τους άλλους να σε αγαπήσουν.

Αιγόκερως
Ίσως έχεις την τάση να απομονωθείς και την επιθυμία να κρύψεις βαθιά κάποια θέματα που σε ενοχλούν. Γενικά θα σε ευχαριστήσει η μοναχική ζωή, αρκεί να μην μπεις στην κατάσταση σκέψεων αρνητικών και βλέπεις παντού εχθρούς. Θα πρέπει να καλλιεργήσεις μια αισιόδοξη τακτική για να μην αρρωστήσεις από μελαγχολία και κρυφές καταστάσεις που σε βασανίζουν. Καλό είναι να απομακρυνθείς από εγωιστικές συμπεριφορές και να φροντίσεις να μάθεις να υπηρετείς τα άτομα που είναι πολύ κοντά σου. Πάντως αν έχεις καλή επαφή με το βαθύ θεϊκό σου κομμάτι θα δεις ότι θα αλλάξουν πολλά πράγματα στην ζωή σου. Αν δέχεσαι την ζωή όπως έρχεται και ευχαριστείς για αυτό και ό, τι μπορείς να αλλάξεις να το αλλάζεις, θα καταλάβεις τις πραγματικές αξίες της ζωής.

Υδροχόος
Θα ελκύσεις μεγαλύτερους ηλικιακά φίλους και σίγουρα θα έχεις την αίσθηση ευθύνης απέναντι σε κάποιες καταστάσεις. Θα είσαι εκλογικευμένος/η και αρκετά συγκρατημένος/η. Η ανάγκη για σεβασμό ίσως να είναι μεγαλύτερη από την ανάγκη για αγάπη. Η σκληρή δουλειά θα σε κάνει να αναπληρώσεις τις ανασφάλειές σου και ίσως να ασχολείσαι αρκετά με οργανισμούς και με ομάδες. Ωστόσο, η αφοσίωση στους φίλους σου και γενικά η ποιοτική αντιμετώπιση μέσα στην σχέση σου θα είναι ένα καλό μάθημα που θα πάρεις αυτό το διάστημα. Ίσως να σε απασχολήσει η υπόθεση υιοθεσίας ενός παιδιού ή να πάρεις αποφάσεις που θα σε ηρεμήσουν. Γενικά οι ελπίδες σου θα είναι πολύ σημαντικές και σίγουρα αυτό θα σε γαληνέψει.

Ιχθύες
Θα ωριμάσεις με τις ευθύνες και κυρίως θα ευδοκιμήσεις μέσα από αυτές γιατί θα μπει στο χάος τάξη και σίγουρα θα βασιστείς σε πράγματα που θα είναι απτά και ώριμα. Επειδή θα έχεις έντονη φιλοδοξία και θα είσαι αποφασισμένος/η να πετύχεις, θα πιεστείς με κάποιο τρόπο γιατί δεν θα είναι εύκολο να ακουμπήσεις και τα δυο σου πόδια στην γη. Γενικά θα αισθανθείς πολύ υπεύθυνος/η απέναντι στην οικογένεια σου και θα αναλάβεις άφοβα κάποιες υποχρεώσεις. Να προσέξεις κάποια πράγματα που μπορεί να σημάνουν το τέλος μιας θέσης ή μεταβολή στην κοινωνική σου ζωή γιατί εδώ και καιρό είσαι φλου. Αλλά με την αλλαγή θα δεις κάποια πράγματα τελείως διαφορετικά και θα έχεις άλλη φιλοσοφία ζωής, θεωρώντας ότι με μεγάλη δύναμη εσωτερική και πίστη στον Θεό όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο.

*Αν θέλεις να βρεις τη θέση και τις όψεις του Άρη σου, πάτησε εδώ

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα