Ο Άγγελος Αναουήλ και τα μυστικά του

Αν τον επικαλείστε, θα σας βοηθήσει να απεγκλωβιστείτε από τις προσωπικές σας δυσκολίες, δείχνοντας τα συναισθήματά σας και την προοδευτικότητά σας.

Αφιερωμένο στο γιό μου Γιάννη που έφυγε τόσο νωρίς από την ζωή μου.



Το μεγαλύτερο εμπόδιο προς την φώτιση είναι ο νους μας. Η ταύτιση με τον νου μας κάνει την σκέψη να γίνεται ψυχαναγκαστική. Το να μην μπορούμε να σταματήσουμε να σκεφτόμαστε είναι ένα φρικτό βάσανο, αλλά δεν το αντιλαμβανόμαστε, γιατί όλοι υποφέρουμε από αυτό και έτσι το θεωρούμε φυσιολογικό.

Αυτός ο αδιάκοπος νοητικός θόρυβος μας εμποδίζει να βρούμε τη σφαίρα εκείνη της εσωτερικής ησυχίας που είναι αδιαχώριστη από την Ύπαρξη. Δημιουργεί επίσης έναν ψεύτικο εαυτό, κατασκευασμένο από τον νου, που ρίχνει μια σκιά πόνου και φόβου.

Ο Άγγελος σας, σάς φέρνει σε επαφή με την Ύπαρξη και χρειάζεται να πάρετε απόφαση ότι συνειδητά πλέον απομακρύνετε τον φόβο και τον πόνο από την ζωή σας. Η Ύπαρξη δεν σας αφήνει ποτέ από κοντά της, αρκεί να είστε προετοιμασμένοι να αφήσετε όλο το παρελθόν σας και να ζήσετε στο εδώ και τώρα.

Ό Άγγελος Αναουήλ είναι ο προστάτης όσων γεννήθηκαν από 31/1 έως 4/2.

Το όνομά του σημαίνει «το πρόσωπο του Θεού που παρέχει την απέραντη καλοσύνη».

Όσοι έχετε γεννηθεί τις ημερομηνίες αυτές, έχετε τις συγκεκριμένες αγγελικές ιδιότητες που φέρνει η ψυχή σας.

Τα μεγάλα σας ταλέντα είναι η κατανόηση , η ανεκτικότητα, η προοδευτικότητα και ο ανθρωπισμός. Στα προβλήματα των άλλων σκύβετε με αγάπη και καλοσύνη. Όλη η αγάπη του Θεού για όλα τα πλάσματα είναι ίδια γι' αυτό και εσείς μπορεί να αφιερώσετε την ζωή σας σε αντιρατσιστικό αγώνα, θρησκευτικό ή κοινωνικό και γενικά σε οποιονδήποτε αγώνα καλυτερεύει τις ζωές των ατόμων. Μπορεί να σας απασχολήσει και η πολιτική γιατί μάχεστε για την κοινωνική ισότητα.

Οι προοδευτικές σας ιδέες σίγουρα θα σας κάνουν να είστε πολύ ανοικτοί και ανεκτικοί προς όλους και όλα. Το αίσθημα της καλοσύνης, η γενναιοδωρία, η φιλικότητα, το άνοιγμα απέναντι σε όλους και η ευαισθησία σας κάνουν ξεχωριστούς και διαφορετικούς. Αν περάσετε όμως στην άλλη άκρη μπορεί να γίνετε ατομιστές που οι ιδέες σας δεν θα συμπίπτουν με τις αρχές σας και ίσως σε ακραίες συνθήκες να γίνετε επιδειξιομανείς και απρόσιτοι. Ο φύλακας Άγγελός σας, αν τον επικαλείστε, θα σας βοηθήσει να οδηγήσετε όλο το καλό σας ψυχικό κομμάτι στο φώς , να απεγκλωβιστείτε από τις προσωπικές σας δυσκολίες, δείχνοντας τα συναισθήματά σας και την προοδευτικότητα σας στον εαυτόν σας και στους άλλους.

«Εμείς οι άνθρωποι όλοι μοιάζουμε σαν τις σταγόνες του νερού, αλλά συγχρόνως είμαστε και μοναδικοί. Για αυτό βοήθησέ με να έχω μέσα μου την καλοσύνη σου για όλα τα πλάσματα του Θεού που ζουν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης. Βοήθησέ με Άγγελέ μου να μην είμαι ατομιστής και να μην έχω μοναξιά. Όταν νοιώθω απόμακρος, ζέστανέ μου την καρδιά και βοήθησέ με να καταλάβω ότι κανένας μας δεν μπορεί να ζήσει μόνος και όλοι αποζητούμε πάντα τα κομμάτια τα δικά μας μέσα στους άλλ

Keywords
Τυχαία Θέματα