Νέα τροπή στο επεισόδιο με τον καυγά Μπαλατσινού στο super market- Όλες οι εξελίξεις

To be continued...Της τρέλας! Τη «στόλισαν» αλλά το «επεισόδιο» τώρα παίρνει νέα τροπή!

Αχ, αυτή η Πανσέληνος στις 2/7! Μπαμ, καρά μπαμ «χτύπησε» τον Άρη (επιθέσεις - εντάσεις) της Τζένης Μπαλατσινού, σχηματίζοντας όψη τετραγώνου, και έβαλε σε μια απίστευτη «φασαρία» την παρουσιάστρια.

Σύμφωνα με το περιοδικό καθημερινής εφημερίδας, η Τζένη Μπαλατσινού ενεπλάκη

σε φραστικό επεισόδιο ενώ περίμενε στην ουρά στο τμήμα αλλαντικών σε super market. Η πρώην σύζυγος του Πέτρου Κωστόπουλου, σύμφωνα με το δημοσίευμα, δέχτηκε έντονη διαμαρτυρία από πελάτισσα γιατί δεν είχε πάρει χαρτί προτεραιότητας. Εκείνη, όπως αναφέρεται, συνέχισε να δίνει κανονικά την παραγγελία της και τότε μια κυρία της είπε: «Είστε απαράδεκτη, επειδή είστε η Μπαλατσινού μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε;». Με έντονο τόνο, όπως αναφέρεται, η Τζένη Μπαλατσινού απάντησε: «Είστε ρατσίστρια. Κάποιοι σαν και εσένα κατέστρεψαν την Ελλάδα». Η απάντηση που της έδωσε η πελάτισσα, όπως αναφέρεται πάντα στο δημοσίευμα, ήταν «Κάποιοι σαν και εσάς οδήγησαν την χώρα εδώ που είναι, επειδή νομίζετε πως μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε».

Τα δεδομένα όμως φαίνεται να αλλάζουν καθώς, μια ανάρτηση του Niko-polisblog, αναφέρει ότι η Τζένη Μπαλατσινού μόλις ενημερώθηκε για τοπρωτοσέλιδο της εφημερίδας με τίτλο «Επεισόδιο σε σούπερ μάρκετ του Ψυχικού με την Μπαλατσινού» έχασε κυριολεκτικά τα λόγια της καθώς, όπως ισχυρίστηκε, δεν είχε πάει καν στο σούπερ μάρκετ την περασμένη εβδομάδα. Η ίδια, σύμφωνα πάντα με την ανάρτηση, έχει ήδη επικοινωνήσει με τον δικηγόρο της ώστε να κινηθεί νομικά εναντίον του εντύπου προκειμένου να αποκατασταθεί η αλήθεια σύμφωνα με τη δική της πλευρά.

Όπως και να 'χει η Τζένη Μπαλαστινού έρχεται αντιμέτωπη με μια «φασαρία» που με τον διευλαύνοντα Κρόνο (απώλεια κύρους - δυσκολίες ) σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα (δυσφήμηση, μπερδέματα) και βγαίνει εκτεθειμένη και δύσκολα θα μπορεί να αποκατασταθεί η όποια αλήθεια. Δυστυχώς Κρόνος και Ποσειδώνας μαζί κάνουν αχτύπητο αρνητικό δίδυμο!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphone, ipad και ipod εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα