Κώστας Λεφάκης: Οι προβλέψεις μου για τις πολιτικές εξελίξεις του 2013

Διαβάστε στο astrology.gr τις αναλυτικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο, για το 2013.

Η χώρα μας ανήκει στο ζώδιο του Υδροχόου και έχει Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων, Άρη στον Τοξότη, Πλούτωνα στον Κριό, Δία και Ποσειδώνα στον Αιγόκερω. Όλα αυτά, αλλά και άλλα στοιχεία, τουλάχιστον από αστρολογικής πλευράς, δείχνουν ότι το ζήτημα της Ελλάδας

δεν είναι η πτώχευσή της αλλά, με βάση τις μεγάλες γεωστρατηγικες αλλαγές στην περιοχή μας, τα κέντρα εξουσίας αποσκοπούν στον έλεγχο της παραγωγής και διανομής πετρελαίων και αεριών της χώρας μας.

Από το καλοκαίρι του 2012 μέχρι περίπου το τέλος του 2013 η Ελλάδα προβληματίζεται για ποιο στρατόπεδο πρέπει να επιλέξει. Ο Κρόνος κυριαρχεί απέναντι από το ζώδιο της στο Λέοντα και εκπροσωπεί τους προτέκτορες και τους καταπιεστές της ή ακόμη και τους κρυφούς της εxθρoύς. Ο Ήλιος είναι ο φυσικός σύμμαχος της. Η γενέθλια αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο στη νεώτερη της Ιστορία, δείχνει ότι οι πάτρωνες της χώρας γνώριζαν την ικανότητα των Ελλήνων να διαπρέπουν στον επιχειρηματικό κόσμο, όπως γνώριζαν επίσης και το επαναστατικό τους στοιχείο στο DNA των Ελλήνων και προκειμένου να αποφύγουν μια μελλοντική αμφισβήτηση της κυριαρχίας τους, όχι μόνο στη χώρα μας αλλά και στο παγκόσμιο σκηνικό, εφάρμοσαν στην Ελλάδα ένα συγκεντρωτικό γραφειοκρατικό σύστημα διοίκησης το οποίο στηρίζεται στο αστυνομικό κράτος για να κρατάει το λαό και τις αντιδράσεις υπό έλεγχο.

Την διαχείριση της αντίθεσης αυτής κάνει ο Άρης του γενέθλιου χάρτη στον Τοξότη που τριγωνίζει σε γενέθλιο Κρόνο και εξαγνίζει το γενέθλιο Ήλιο. Αυτό δείχνει ότι η χώρα έχει μέλλον και πως οι Έλληνες δεν θα χάσουν τη δημιουργικότητα, το οργανωμένο ταλέντο, τη διαπραγματευτική δεινότητα, το πείσμα, την αποφασιστικότητα αλλά και το κουράγιο τους, όχι μόνο να μην υποτάσσονται σε άλλους αλλά και να ανταποδίδουν χτυπήματα.

Ο Ερμής στην προοδευμένη του διάσταση μας λέει ότι η χώρα έχει φτάσει σε ένα σημείο που το χάσμα ανάμεσα στο επιχειρηματικό κατεστημένο και στην εργατική λαϊκή τάξη έχει μεγαλώσει τόσο πολύ εξαιτίας των σχεδίων της ιδιωτικοποίησης, της Ενέργειας και των Μεταφορών, που το επόμενο βήμα, αργά ή γρήγορα, θα είναι η επανάσταση. Και αυτό γιατί η πραγματική Διοίκηση απέναντι στο Λαό και την ηγεσία του είναι να μην τους ενημερώνει για τα πραγματικά της σχέδια. Αναμφίβολα οι Κρόνιες δυνάμεις απεργάζονται σχέδια για το μέλλον της χώρας που στόχο έχουν να αποτρέψουν τις Ηλιακές Δυνάμεις να αναλάβουν τα ηνία της χώρας, βάζοντας την επιχειρηματική ελίτ του παγκόσμιου και κυρίως του ασχολούμενου με τις παγκόσμιες μεταφορές Ελληνισμού στο ρόλο του διαπραγματευτή των διαφορών τους.

Από την άλλη πλευρά, οι Έλληνες στην τρέχουσα εποχή αντιλαμβάνονται ότι πρέπει να σοβαρευτούν και να επικεντρωθούν σε πρακτικά ζητήματα που έχουν να κάνουν κατά κύριο λόγο με την αναδόμηση της οικονομίας σχεδόν από μηδενική βάση. Επομένως στη φάση αυτή, θέλ

Keywords
Τυχαία Θέματα