Καλοκαίρι 2012 - Οι διακοπές των ζωδίων

Πώς μπορούμε να αποφύγουμε τα χειρότερα και πού να πάμε;

Όλοι ξεκινάμε τις διακοπές μας απευχόμενοι το bad timing, την κακιά ώρα, που έλεγαν και οι πρόγονοί μας.. Όμως κάποιες φορές η όμορφη διάθεση και η καλή παρέα σκοντάφτουν σε εκλείψεις, και ανάδρομους ή... αναποδιασμένους πλανήτες. Ο καβγατζής Άρης, ο τρελαμένος Ουρανός, ο σκοτεινός Πλούτωνας ή ο... ανέραστος Κρόνος προσπαθούν με κάθε τρόπο να καταστρέψουν αυτό, που για πολλούς είναι το όνειρο μιας ολόκληρης χρονιάς: Τη χαλάρωση και την ανέμελη διασκέδαση στο βουνό, τη

θάλασσα, τα κλαμπ η ακόμη και μέσα σε μια πόλη που το καλοκαίρι κινείται σε διαφορετικούς ρυθμούς. Οι πλανήτες δεν κάνουν ποτέ διακοπές, βρίσκονται πάντα στις επάλξεις και διαρκώς μαγειρεύουν νέες περιπέτειες για τους ανυποψίαστους θνητούς. Πώς, όμως, μπορούμε να αποφύγουμε τα χειρότερα;

Όσον αφορά στο φετινό καλοκαίρι, η προσοχή μας εστιάζεται στον Ερμή, που θα είναι ανάδρομος από τις 14/7 έως τις 8/8. Σε όλο αυτό το διάστημα (για μεγαλύτερη ασφάλεια βάλτε και δύο ημέρες εκατέρωθεν) οι κρατήσεις δωματίων, τα εισιτήρια και τα δρομολόγια υποφέρουν από τον... δαίμονα του ανάδρομου, οπότε μην δένετε κόμπο και μην ορκίζεστε τίποτα.

Το να επιλέξετε ένα μέρος που γνωρίζετε καλά κι έχετε κρατήσει επαφές, είναι μάλλον μια σοφή επιλογή.

Στα ερωτικά, τα μέσα του Ιουλίου αλλά και του Αυγούστου, είναι φωτιά και λαύρα!

Όσες και όσοι είναι μόνοι τους δύσκολα θα παραμείνουν έτσι, τα ανάλογα όμως ισχύουν και για τους δεσμευμένους. Πολύ δύσκολα θα καταφέρουν να μείνουν με τον ίδιο άνθρωπο. Σε κάθε περίπτωση η σταθερότητα είναι δύσκολη, οπότε το κλίμα είναι μάλλον ιδανικό για τους λάτρεις της περιπέτειας.

Τα ζώδια

Αναφορικά τώρα με τις παρέες μας και τα ζώδια που τις απαρτίζουν, προσοχή!

Πρώτα απ' όλα οφείλουμε να θυμόμαστε πολύ καλά, τι μας πηγαίνει και τι όχι. Δεν ταιριάζουν όλοι μεταξύ τους και δεν είμαστε όλοι φτιαγμένοι από το ίδιο υλικό. Κάθε ζώδιο έχει τις δικές του προτεραιότητες, που καλά θα κάνει να τις τηρεί, σεβόμενο ταυτόχρονα τις επιθυμίες των άλλων:

Κριός

Καλύτερα μόνοι, ελεύθεροι κι ωραίοι, παρά βουτηγμένοι μέσα στην... απελπισία του προγραμματισμού. Χωρίς ένταση, πρωτιές και περιπέτεια όλα είναι βαρετά.

Ταύρος

Το ραχάτι το καλό φαγητό και τα ρηχά νερά δεν πρέπει να λείπουν ποτέ από το μενού των διακοπών σας. Αφήστε τους άλλους να τρέχουν.

Δίδυμοι

Η μακρά παραμονή σε ένα συγκεκριμένο μέρος θίγει βάναυσα την αξιοπρέπειά (;) σας. Περιπλανώμενοι κι ευτυχισμένοι είναι σίγουρα καλύτερα...

Καρκίνος

Συναισθήματα και αναμνήσεις κάνουν κάθε χρόνο το αγαπημένο σας μέρος ακόμη πιο ελκυστικό. Υπάρχει πάντα και η πίτα της γιαγιάς...

Λέων

Χρειάζεστε υπηκόους, χειροκροτητές και προστατευόμενους. Το κοινό σας αδημονεί για νέες παραστάσεις σε ράμπες και μπάρες.

Παρθένος

Ησυχία, φυσική ζωή, οργάνωση, τάξη κριτική και καθαριότητα συνθέτουν το δικό σας παράδεισο. Αλίμονο στους ασεβείς...

Ζυγός

Κόσμος να ναι κι ό, τι

Keywords
Τυχαία Θέματα