Κακά μαντάτα για την Ελένη Μενεγάκη

Δύσκολο να παραμείνει στην ίδια τηλεοπτική στέγη, η «ωραία Ελένη»

Σκορπιός με Ωροσκόπο στον Κριό και Σελήνη στους Διδύμους, είναι πάντα στην κορυφή της δημοσιότητας, έστω και αν στην διαδικτυακή ψηφοφορία του gossip-tv.gr η πρώτη πεντάδα είναι ...μονίμως κατειλημμένη!

Διαχρονικά Loved and not Hate φέτος δείχνει να χρειάζεται όσο τίποτε άλλο την συμπαράσταση του κοινού, αφού ο Κρόνος είναι πρόθυμος να της σκαρώσει πολλά χουνέρια. Από την μια πλευρά ο αγαπημένος της Μάκης -Υδροχόος γαρ- βλέποντας να

«σφίγγουν τα λουριά» αρχίζει να ...λοξοκοιτάει προς την ελευθερία του, ενώ σημαντικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις και στα επαγγελματικά της. Δύσκολο να παραμείνει στην ίδια τηλεοπτική στέγη, η «ωραία Ελένη» και το ερώτημα είναι αν στην νέα σεζόν απλά θα αλλάξει μετερίζι ή αν θα ξεκουραστεί για ένα διάστημα, φροντίζοντας περισσότερο τον εαυτό της αλλά και την οικογένεια της.

Σίγουρα ύστερα από τα πολλά χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στην tv έχει πολύ μεγαλύτερη ανάγκη το δεύτερο, έλα όμως που πάντα σε μια σταρ υπάρχει ο φόβος της εγκατάλειψης από το κοινό της. Αστρολογικά πάντως, δεν κινδυνεύει από κάτι τέτοιο -οι τρεις πλανήτες στον Ζυγό να ...είναι καλά!

Keywords
Τυχαία Θέματα