Κ. Λεφάκης: Προβλέψεις για Νέα Σελήνη - Έκλειψη Ηλίου

Ο Κώστας Λεφάκης μας εξηγεί το τι φέρνει σε κάθε ζώδιο η Νέα Σελήνη του Μαΐου και η έκλειψη Ηλίου, που πραγματοποιείται στις 10/5, στο ζώδιο του Ταύρου.

Νέα Σελήνη - Έκλειψη Ηλίου: 10 Μαΐου 2013, 03:24 π.μ.

Πραγματοποιείται στο

ζώδιο του Ταύρου (στην 19η μοίρα και 31΄) στην διάρκεια της οποίας προκύπτει έκλειψη Ήλιου.

Στο φαινόμενο αυτό συμμετέχουν ο Δίας, ο Ουρανός και ο Πλούτωνας με μεικτές επιδράσεις.

Αφορά τα ζώδια του Σταθερού σταυρού (Ταύρος, Λέοντας, Σκορπιός, Υδροχόος), ενώ η επίδρασή της προβλέπεται σκληρή και δυσάρεστη.

Είναι σκόπιμο να αποφευχθούν αντιθέσεις στο περιβάλλον του σπιτιού ή της εργασίας και να αποσοβηθούν εκδοχές ατυχημάτων ή επιθετικών διαθέσεων. Δεν πρέπει να ξεκινήσει τίποτα καινούργιο, ούτε να παρθούν σημαντικές αποφάσεις για αλλαγές ή επεκτάσεις δραστηριοτήτων.

Γενικότερα πρόκειται για ένα διάστημα που θα γίνουν προσπάθειες καινούργιες για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης. Τα επεισόδια στην διεθνή πολιτική σκηνή συνεχίζονται, ωστόσο κάποια κέντρα εξουσίας καταφέρνουν να διατηρήσουν, προσωρινά έστω, βασικές ισορροπίες. Επίσης, είναι πιθανό να διαρρεύσουν σημαντικές πληροφορίες από μυστικές υπηρεσίες διεθνούς εμβέλειας.

Στη χώρα μας οι πολιτικές και οικονομικές δυσκολίες συνεχίζονται. Είναι πιθανή μια αναπροσαρμογή ή μια αναδιοργάνωση σε σημαντικούς διοικητικούς και κυβερνητικούς τομείς. Δεν θα λείψει ένα αιφνίδιο επεισόδιο σε θέματα εξωτερικής πολιτικής.

*******************************

Δείτε τις πολιτικές προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη σε video, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για το Astrology.gr:

Κώστας Λεφάκης: Οι προβλέψεις μου για τις πολιτικές εξελίξεις του 2013

*******************************

Keywords
Τυχαία Θέματα