Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 5/12

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Γενικό προφίλ

Όλο το πρωινό μπορεί να το αφιερώσετε σε θέματα καρδιάς ή ό, τι μπορεί να κάνει το προσωπικό σας αστέρι να λάμψει. Από το μεσημέρι, η Σελήνη εισέρχεται στην εγκεφαλική Παρθένο, εγείροντας ζητήματα που σχετίζονται με την παροχή υπηρεσιών την εργασία, την υγεία και τη διατροφή. Σε πρώτη φάση, η αντίθεση της με τον Ποσειδώνα σας καθιστά συγκινησιακά ευπαθείς, ιδιαίτερα απέναντι σε πρόσωπα που ζητούν τη βοήθεια σας, ενώ αναδεικνύει τη διαίσθηση σε Νο 1 όπλο απέναντι στις δυσκολίες της καθημερινότητας. Αντίθετα, κάθε λογική κρίση, το πιθανότερο

είναι να αστοχήσει. Το μήνυμα της ημέρας είναι «Αγαπάς τη ζωή; Τότε μην πιέζεις το χρόνο σου, γιατί από αυτόν είναι φτιαγμένη».




ΚΡΙΟΣ

«Σε φόρμα»

Σήμερα, ολοκληρώνετε κάποιες ευχάριστες δραστηριότητες και ταξινομείτε τις προτεραιότητές σας. Πολλοί θα δώσετε έμφαση σε θέματα διατροφής, υγείας και φυσικής κατάστασης ενώ μια αποτοξίνωση μπορεί να φανεί σε κάποιους από εσάς μια ιδιαίτερα καλή και υγιεινή πρόταση λίγο πριν τις εορτές. Στον οικονομικό τομέα, εάν και υπάρχουν ελλείψεις τα κουτσοβολεύετε. Οι γεννημένοι του 1987 χορεύετε στο ρυθμό ενός μυστικού έρωτα.


ΤΑΥΡΟΣ

«Δουλειά σου έρχομαι»

Υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες με ζητήματα σπιτιού που θέλετε να τακτοποιήσετε, προκειμένου εν συνεχεία να ασχοληθείτε με θέματα εργασίας με περισσότερη ζέση και όρεξη. Κάποιοι θα χρειαστεί να δουλέψετε στον ελεύθερο χρόνο σας ενώ άλλοι θα συνδυάσετε το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Οι σχέσεις με τους άλλους παρουσιάζουν βελτίωση, όμως υπάρχουν ζητήματα που εξακολουθούν να σας πιέζουν. Οι γεννημένοι του 1990 θα ασχοληθείτε με ένα αντικείμενο με το οποίο ανοίγουν οι ορίζοντες σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ

«Απορρυπαντικό έβαλες;»

Οι πρωινές ώρες αφιερώνονται σε μετακινήσεις και συζητήσεις με αδέρφια, γείτονες και κοντινά πρόσωπα ενώ από το μεσημέρι γράφετε έξω από την πόρτα του σπιτιού σας «είμαι σε φασίνα, έλα μετά». Γενική καθαριότητα και λάτρα περιλαμβάνει η ατζέντα της ημέρας είτε γιατί κάποιο στριφνό μέλος της οικογένειας το απαιτεί είτε γιατί θέλετε να ανοίξετε κουβέντα με τους κουβάδες και τις σφουγγαρίστρες. Οι γεννημένοι του 1977 θα γοητευτείτε από ένα νέο πρόσωπο στο χώρο της δουλειάς σας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Τρώω κάτι και έρχομαι»

Το πρωινό σας περιλαμβάνει αγορές, οικονομικές συναλλαγές και χρυσά νομίσματα με σοκολατένια γέμιση που θα φάτε ή θα βάλετε στη χριστουγεννιάτικη φοντανιέρα σας. Με την είσοδο της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου από το μεσημέρι παίρνετε το αυτοκίνητο, το μετρό ή το λεωφορείο και πάτε τσάρκα ενώ χρησιμοποιείτε απολυμαντικά μαντηλάκια για τα χέρια και ενίοτε για τις σκέψεις σας. Οι γεννημένοι του 1974 θα ανταλλάξετε κάποια φωνήεντα με άτομα που θέλουν να επιβάλουν με το «έτσι θέλω» τις απαιτήσεις τους.


ΛΕΩΝ

«Μου πάει; Σίγουρα, κοίτα πως με φωτίζει»

Εν αρχή, προτεραιότητα έχουν οι προσωπικές φιλοδοξίες και οι στιλιστι

Keywords
Τυχαία Θέματα