Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 5/10

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Γενικό προφίλ

Η Σελήνη στους Διδύμους επιμένει να διαμορφώνει μια καθημερινότητα, όπου οι μετακινήσεις και οι επαφές δίνουν και παίρνουν. Συγχρόνως, όμως ο κατά τα άλλα φτεροπόδαρος Ερμής πέφτει πάνω στο ντουβάρι που ακούει στο όνομα Κρόνος, με αποτέλεσμα να του... κοπούν λίγο τα φτερά! Έτσι οι μεν έμπειροι και προνοητικοί θα δικαιωθούν, οι δε βιαστικοί θα θυμηθούν διάφορες παροιμίες όπως το «στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα» ή το «κάλλιο γαϊδουρόδενε παρά γαϊδουρογύρευε». Ό, τι κι αν κάνετε, όπου κι αν πάτε ας έχετε μαζί σας τα αναγκαία έγγραφα.

ΚΡΙΟΣ

«Κάντε και μια στάση να ξαποστάσετε»

Πολλά τρέχουν μέσα στο μυαλό σας. Μαθήματα, συναντήσεις, ιδέες, μετακινήσεις και ως εκ τούτου δεν προλαβαίνετε ούτε νερό να πιείτε. Από την άλλη, με τη σύνοδο του Ερμή με τον Κρόνο χρειάζεται να σκεφτείτε στρατηγικά και να πάρετε αποφάσεις που θα περιφρουρήσουν το κάστρο των οικονομικών σας. Η ερωτική ζωή σάς χαρίζει όμορφες στιγμές και αποτελεί ένα διάλειμμα στον καθημερινό αγώνα που δίνετε. Οι γεννημένοι του 1979 ίσως αισθανθείτε ότι στο χώρο της δουλειάς υπάρχει αδικία.

ΤΑΥΡΟΣ

«Σκληρές κουβέντες, μεγάλες αλήθειες»

Τόσο οι σκέψεις όσο και οι κινήσεις σας περιστρέφονται γύρω από τα οικονομικά σας. Ο Δίας σε ανάδρομη φορά νιώθετε ότι σας έχει ξεχάσει και η αγωνία σας κορυφώνεται. Ευτυχώς, η Αφροδίτη στην Παρθένο σιγά – σιγά θα συμβάλλει στο να πάρετε έστω και μια μικρή ανάσα. Με τον Άρη στον 8ο πολλοί «ξεψαχνίζετε» το παρελθόν και δεν τολμάτε να αποκαλύψετε μεγάλες αλήθειες. Οι γεννημένοι του 1970 θα φανείτε δυνατοί στις αντιξοότητες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Γιούπιιιι...»

Σήμερα, κάνετε τραμπάλα στης ζωής την τρέλα, χωρίς φόβο και πάθος για τίποτα. Εξάλλου, αισθάνεστε ότι η τύχη είναι με το μέρος σας και έτσι δε χάνετε την αισιοδοξία σας ούτε σε λύπες ούτε σε πίκρες. Η σύνοδος του Ερμή με τον Κρόνο μέσα στον οίκο της εργασίας προοιωνίζει σκληρές αποφάσεις που σχετίζονται με οικονομικές συμφωνίες. Από την άλλη με τον Τοξότη στον 7ο άλλοι τσακώνεστε και άλλοι ξεκινάτε κάτι νέο. Οι γεννημένοι του 1974 θα παρακολουθήσετε κάποια καλλιτεχνική δουλειά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Μην κρύβεστε πίσω από την αλήθεια όποια και αν είναι»

Σήμερα, έχετε την τάση να κυνηγάτε χίμαιρες και να επιδιώκετε πράγματα που δεν είναι εφικτά. Πολλοί θα κάνετε συζητήσεις επί των συζητήσεων για ένα θέμα που σας καίει και άλλοι θα περιμένετε από τους άλλους να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά. Η ευπιστία σας ίσως αποδειχθεί ένα σημαντικό μειονέκτημα. Αποφάσεις που αφορούν παιδιά ίσως είναι αυστηρές. Οι γεννημένοι του 1986 θα πείτε σε ένα πρόσωπο «αρκετά ως εδώ».

ΛΕΩΝ

«Με λάθος πρόσωπο τα έβαλαν»

Σήμερα, είστε κεφάτοι και έχετε πιάσει το τηλέφωνο και δε λέτε να το αφήσετε. Επί ώρες μαζί με φίλους θα μιλάτε, θα συζητάτε και ταυτόχρονα θα κάνετε μύρια πράγματα. Συγχρόνως, κάποιοι στόχοι σας δεν θα βρουν τη στήριξη που θα θέλετε από άτομα του οικογενειακ

Keywords
Τυχαία Θέματα