Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 4/10

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Γενικό προφίλ

Μέχρι το μεσημέρι που η Σελήνη θα είναι στον Ταύρο τα πράγματα θα κυλούν σχετικά αργά αλλά η είσοδος της στους Διδύμους θα σημάνει ένα νέο κύκλο επαφών και επικοινωνίας, με τις ταχύτητες να είναι συχνά... τρελές! Συγχρόνως, με την Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα άλλοι θα πιαστείτε σε μια ονειροπαγίδα, άλλοι θα... πατήσετε τη μπανανόφλουδα και άλλοι θα «χαθείτε» στον κόσμο του έρωτα. Αποφύγετε τις οικονομικές συμφωνίες και θυμηθείτε ότι συχνά τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Καλή ημέρα για να πάτε θέατρο,

σινεμά ή σε κάποια όμορφη μουσική σκηνή.

ΚΡΙΟΣ

«Δημόσιες σχέσεις»

Ολοκληρώνοντας κάποιες οικονομικές υποθέσεις, μπορείτε να προχωρήσετε σε κάποια σχέδια που περιλαμβάνουν χάρες, συναντήσεις και εξόδους. Το τηλέφωνο θα χτυπά συνεχώς και θα έχετε πολλά να πείτε και άλλα τόσα να κάνετε. Ένα φλερτ μέσα στη δουλειά αποτελεί ένα διάλλειμα από την καθημερινότητα. Αποφύγετε να πείτε πράγματα που δεν πιστεύετε. Οι γεννημένοι του 1989 θα ρισκάρετε.

ΤΑΥΡΟΣ

«Πολλά πράγματα μαζί»

Οι υποχρεώσεις στοιβάζονται και εσείς καλείστε να βάλετε προτεραιότητες και να μπείτε σε δράση. Από το μεσημέρι, ίσως κάνετε έξοδα για το όχημά σας ή κάποιες μετακινήσεις που θα σας κοστίσουν κάτι παραπάνω από όσο υπολογίζατε. Με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα αξιοποιείστε το καλό σας γούστο αλλά αποφύγετε τις εμπορικές συμφωνίες. Οι γεννημένοι του 1974 θα κάνετε μια εξυπηρέτηση στο σύντροφο σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Δεν πτοείστε με τίποτα»

Δεν είστε σίγουροι, αν θέλετε να γυρίσετε στα παλιά ή να κάνετε κάτι καινούργιο και κινείστε μπρος – πίσω. Δώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας να σκεφτεί καθαρά και μην πιέζετε για αποφάσεις εδώ και τώρα. Αν υπολογίζετε σε κάποια οικονομική βοήθεια από άτομα της οικογένειάς σας ίσως οι προσδοκίες σας διαψευστούν. Ωστόσο, η τύχη είναι με το μέρος σας, έστω και με καθυστερήσεις. Οι γεννημένοι του 1980 θα έρθετε σε ρήξη με κάποιο συνεργάτη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Νοητική δραστηριότητα»

Μπορεί το πρωί να είστε μαζί με φίλους και γνωστούς όμως από το μεσημέρι θέλετε να ασχοληθείτε με τις σκέψεις σας. Ίσως κρατήσετε κρυφή μια συνάντηση ενώ πολλά πράγματα θα σας αφήσουν άφωνους. Αποφύγετε να δείξετε εμπιστοσύνη σε ένα πρόσωπο που σας δίνει υποσχέσεις σχετικά με ένα θέμα εκπαίδευσης ή δικαιοσύνης. Συγχρόνως, στο χώρο της δουλειάς καλείστε να κάνετε κάτι καινούργιο. Οι γεννημένοι του 1976 θα διακόψετε ή θα περιορίσετε μια ευχάριστη δραστηριότητα.

ΛΕΩΝ

«Ντόλτσε βίτα»

Σήμερα, θα θυμηθείτε όλους τους φίλους και τους γνωστούς και τα τηλέφωνα θα πάρουν φωτιά. Πολλά από αυτά που θα ακούσετε θα είναι «ράδιο αρβύλα» ενώ πολύ πιθανόν να συμμετάσχετε σε μια παρεΐστικη έξοδο. Ερωτικά, κάποιοι θα επιδοθείτε σε απιστίες, αμαρτίες και ατασθαλίες και άλλοι θα απογοητευτείτε από τα ψέματα και τα λάθη των άλλων. Οι γεννημένοι του 1987 θα αναβάλλετε ένα επαγγελματικό βήμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

<
Keywords
Τυχαία Θέματα