Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 23/9

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Γενικό προφίλ

Αυτή η Κυριακή δεν αναμένεται να είναι και τόσο εορταστική ή ξεκούραστη, καθώς με το «καλημέρα» καλείστε να αναλάβετε ευθύνες και υποχρεώσεις, χωρίς καν να... προλάβετε να βγάλετε κουβέντα. Μπορεί επίσης να αποφύγετε μεν τις αγγαρείες αλλά να συμμετάσχετε επειδή «έτσι πρέπει» σε εκδηλώσεις ή διαδικασίες για τις οποίες δεν πετάτε και τη σκούφια σας... Στα πλαίσια του ίδιου πνεύματος ενδέχεται να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για θέματα που «καίνε» και δεν μπορούν να περιμένουν.


ΚΡΙΟΣ

«Θα χρειαστείτε

τους άλλους»

Από τη μια, βιάζεστε και από την άλλη δεν πρέπει να κάνετε λάθος, γεγονός που σας μπλοκάρει και τελικά σας αναγκάζει να ζητήσετε τη βοήθεια προσώπων με μεγαλύτερη εμπειρία. Με την είσοδο του Ήλιου στο Ζυγό ο πόλεμος δεν είναι λύση και για αυτό θα ξεκινήσετε ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις για το καλό της σχέσης σας.

ΤΑΥΡΟΣ

«Αποφασισμένοι»

Ο τρόπος που εξετάζετε κάποια ζητήματα δικαιοσύνης ή ηθικής ίσως είναι σκληρός όμως νιώθετε ότι είναι απαραίτητος για να μπορέσετε να πετύχετε κάτι που θα ανταποκρίνεται σε ένα υψηλό ιδανικό. Αποφύγετε να πείτε «ναι» σε κάποιες προτάσεις που δεν έχετε το χρόνο να εξετάσετε διεξοδικά και ζητήστε χρόνο. Καλή μέρα για οικογενειακές συνεστιάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Αποφάσεις εδώ και τώρα»

Σήμερα, δεν έχετε καιρό για παιχνίδια. Πρέπει να κάνετε κάποιες επιλογές που θα είναι σωστές και θα μπορούν να συμβάλλουν στην οργάνωση και την καλή λειτουργία τόσο των οικονομικών όσο και των συναισθηματικών σας. Δεν υπάρχουν μεγάλες δυσκολίες, ωστόσο δε χρειάζεται να αφήσετε και τις μικρές να στοιβαχτούν. Μια νέα γνωριμία θα σας κάνει πιο ευδιάθετους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Όχι παραπάνω από όσα σας αναλογούν»

Σήμερα, τα «θέλω» σας κοντράρονται με αυτά των άλλων ενώ ίσως ενοχληθείτε από την αυστηρότητα με την οποία κάποιοι θα σας αντιμετωπίσουν. Πάρετε την ευθύνη που σας αναλογεί αλλά απομακρυνθείτε από καταστάσεις που σας πληγώνουν. Ζητήματα σπιτιού θα τα δείτε με θετική διάθεση και θα προσπαθήσετε να επικεντρωθείτε σε αυτά που σας ενώνουν με τα άτομα της οικογένειας σας.

ΛΕΩΝ

«Κάποιοι βιάζονται»

Η μέρα είναι γεμάτη από «πρέπει» και υποχρεώσεις που σας περιορίζουν και σας δίνουν την αίσθηση της επιτακτικής ανάγκης. Μην αναλάβετε καθήκοντα που δεν είναι δικά σας, ιδιαίτερα εάν είναι για μακρύ χρονικό διάστημα. Σε προκλητικές συμπεριφορές απαντήστε αλλά με τρόπο που θα νιώθετε έπειτα καλά με τον εαυτό σας και δεν θα είναι ενάντια στις πεποιθήσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Χαρά και εργασία»

Αν έχετε στο νους σας τη διασκέδαση και τη ψυχαγωγία, καλά κάνατε, ωστόσο συνυπολογίστε κάποιες αντιξοότητες που θα σας βάλουν ένα χρονοδιάγραμμα ενώ ίσως κάποια έξοδο αναβληθεί, εξαιτίας κάποιων εργασιών που θα πρέπει να γίνουν πάση θυσία. Ο έρωτας αποτελεί το κρυφό σας χαρτί και για αυτό ό, τι και αν συμβαίνει συνεχίζετε να χαμογελάτε.

ΖΥΓΟΣ

«Δεν πτοείσ

Keywords
Τυχαία Θέματα