Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 17/7


από τη Χριστίνα Δημοπούλου


Γενικό προφίλ

Σήμερα, η διαίσθησή σας μπορεί να είναι αρκετά έντονη και μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις να πέφτει μέσα όσον αφορά γεγονότα και καταστάσεις. Κατά τα άλλα, με τον "αναρχικό" Άρη να συναντά τον "υποχθόνιο" Πλούτωνα τα παιχνίδια εξουσίας δίνουν και παίρνουν ενώ μεταφορικά, το μάγμα που στριμώχνονταν ανάμεσα σε δυο αντιμαχόμενες πλευρές ανέρχεται στην επιφάνεια με την μορφή καυτής λάβας.

ΚΡΙΟΣ

«Φορώντας τη στολή του στρατιώτη»

Αγαπάτε τις προκλήσεις και μπορείτε να τα καταφέρνετε και στις πιο

δύσκολες καταστάσεις. Σήμερα, ο χώρος εργασίας μεταμορφώνεται σε πεδίο μάχης και είναι πολύ πιθανόν να συγκρουστείτε ή να παλέψετε μέχρι τελευταίας πτώσης. Αισθηματικά, κάποιοι από εσάς θα κατακλυστείτε από ερωτική ένταση και κάποιοι άλλοι θα θελήσετε να βάλετε το μαχαίρι στο κόκκαλο. Οι γεννημένοι του 1984 θα κάνετε κάποιο κοντινό ταξίδι.

ΤΑΥΡΟΣ

«Το απλό δεν είναι απλοϊκό»

Μέσα από τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες σας δίνεται η ευκαιρία να φιλοσοφήσετε και να δείτε τα πράγματα μέσα από μια οπτική που δεν είχατε φανταστεί. Με τον Ερμή ανάδρομο, αποφάσεις και σκέψεις που αφορούν το σπίτι θυμίζουν το φαινόμενο της παλίρροιας. Η χαρά και ευτυχία σήμερα θα έρθει μέσα από απλά πράγματα που, αν και φαίνονται ασήμαντα, είναι πολύ σημαντικά. Οι γεννημένοι του 1986 θα αναθεωρήσετε όσον αφορά τον προορισμό των διακοπών σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Εργασιακά μπουμ»

Προβλήματα στο χώρο της εργασίας επηρεάζουν την αισθηματική σας ζωή και σας ωθούν να βρείτε λύσεις, προκειμένου να προσαρμοστείτε όσο γίνεται καλύτερα στα νέα δεδομένα. Παράλληλα, είναι καλό να αποφεύγετε μυστικές σχέσεις μέσα στο χώρο της εργασία, εκτός και αν δεν έχετε πρόβλημα να αποτελέσετε την πέτρα του σκανδάλου. Προσοχή σε κάποιους αυτόκλητους σωτήρες. Οι γεννημένοι του 1980 θα κάνετε ένα νέο ξεκίνημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Συναισθηματικός συναγερμός»

Σήμερα, αντί να τα βάλετε με τη μοίρα σας, δείτε τι χρειάζεται να αλλάξετε στον εαυτό σας για να αλλάξουν και οι συνθήκες γύρω σας. Οικονομικά θέματα παρουσιάζουν καθυστερήσεις ενώ ίσως παρασυρθείτε σε αγορές που θα αποδειχθούν «άνθρακας ο θησαυρός». Η χαρά σήμερα έρχεται μέσα από την επαφή με φίλους και άτομα που έχετε κοινούς στόχους. Οι γεννημένοι του 1978 θα προτιμήσετε να παραθερίσετε σε μη «κοσμικούς» προορισμούς.

ΛΕΩΝ

«Επαγγελματικές εκρήξεις»

Οι εντάσεις και πιέσεις που προέρχονται από το χώρο της εργασίας σας ωθούν να στραφείτε για βοήθεια στην οικογένεια και να συνάψετε πιο συνεκτικούς δεσμούς με τα άτομα της οικογένειάς σας. Δεν είστε σίγουροι για τα μελλοντικά σας σχέδια και αυτό γιατί καθυστερεί μια απάντηση από την οποία θα κριθούν πολλά σχετικά με το τι θα επιλέξετε. Οι γεννημένοι του 1971 θα αναζητήσετε την απομόνωση για να ανασυγκροτηθείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Κάτι τελειώνει, κάτι άλλο αρχίζει»

Μέσα από τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζετε το μυαλό σας δουλεύει για να

Keywords
Τυχαία Θέματα