Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 15/11

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Γενικό προφίλ

Μπορεί να είμαστε ακόμα κάτω από την επιρροή της έκλειψης και του «απατηλού» τετραγώνου Ερμή – Ποσειδώνα, όμως η Σελήνη στον Τοξότη δεν.... καταλαβαίνει από αυτά! Η εξωστρέφεια, η κινητικότητα και η «πολύχρωμη» διάθεση ανοίγουν το δρόμο στην ανταλλαγή απόψεων και το «ξέπλυμα» της όποιας μελαγχολίας, κάνοντας την καθημερινότητα σας ένα πολύβουο μελίσσι. Ναι, ίσως υπάρχει και μια δόση υπερβολής σε πολλά πράγματα όμως... σοκολατονοστιμιές χωρίς διπλή σάλτσας σοκολάτας

γίνεται; Το μήνυμα της ημέρας είναι: Απολαύστε τις ανέσεις και τη «γλυκιά ζωή», αφού προβλήματα πάντα θα υπάρχουν κι εκείνο που έχει σημασία είναι το να σταθούμε απέναντι τους με αισιοδοξία και πίστη σε ένα καλύτερο μέλλον, παίρνοντας τις ανάλογες αποφάσεις.



ΚΡΙΟΣ

«Σπάει η σιωπή»

Σήμερα, είναι μια μέρα χαράς και επικοινωνιακού γλεντιού, δεδομένου ότι θα υπάρχει ένας καταιγισμός ειδήσεων και μηνυμάτων με ευχάριστο περιεχόμενο. Δημιουργούνται ευνοϊκές προϋποθέσεις για ζητήματα που σχετίζονται με το νόμο, την εκπαίδευση ή το εξωτερικό. Συγχρόνως, αν και θα παίρνετε με το σταγονόμετρο κάποια χρήματα που πιθανόν σας οφείλουν, θα σας επιστραφούν και κάποια που τα είχατε ξεχασμένα. Οι γεννημένοι του 1992 θα πιαστείτε στα δίχτυα του έρωτα.


ΤΑΥΡΟΣ

«Ανάβουν τα φώτα»

Με τη Σελήνη στον Τοξότη η αισιοδοξία αναβλύζει από μέσα σας και αντιμετωπίζετε ακόμα τους πιο κρυφούς σας φόβους μέσα από ένα θετικό πρίσμα. Πολύ πιθανόν να λάβετε κάποιο μπόνους ή ένα όμορφο δώρο. Αν όχι, ενδέχεται να χαρίσετε εσείς κάτι στον εαυτό σας. Επιπλέον, η ερωτική διάθεση φτάνει στα ύψη και αναμφισβήτητα θα ζήσετε στιγμές ανυπέρβλητου πάθους. Οι γεννημένοι του 1987 ίσως ξανασυζητήσετε για μια συνεργασία.


ΔΙΔΥΜΟΙ

«Γούτσου – γούτσου»

Σήμερα, διοχετεύετε όλη σας τη θετική ενέργεια στη σχέση σας και στις επαφές σας με τους γύρω σας. Όμορφα συναισθήματα, ωραίες κουβέντες και ευχάριστες εξελίξεις θα συνοδεύουν την καλή σας στάση. Επαγγελματικά ζητήματα που πιθανόν είχατε πει «άστο, δεν τσουλάει» επανέρχονται στο προσκήνιο . Παράλληλα, πολύ πιθανόν να βρείτε τον έρωτα στην αγκαλιά ενός πρώην. Οι γεννημένοι του 1975 θα δείτε ένα φίλο ως αντίπαλο.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Έλα μαζί»

Η καθημερινή σας ζωή εμπλουτίζεται από όμορφες πινελιές αισιοδοξίας και ευτυχίας. Πολλοί θα θελήσετε να αλλάξετε κάποιες συνήθειες, βρίσκοντας τρόπους που σας ταιριάζουν. Συνάμα με την επιστροφή του Ερμή στο Σκορπιό κάποιοι θα πείτε «γύρνα πίσω σε παρακαλώ» στο πρόσφατο ερωτικό παρελθόν. Μες την καλή χαρά θα είστε με επισκέψεις φίλων. Οι γεννημένοι του 1971 θα ξεκινήσετε κάτι νέο επαγγελματικά.


ΛΕΩΝ

«Άσπρη μέρα ξημερώνει»

Σήμερα, είστε χορηγός θετικής ενέργειας και κάνετε τα πάντα για να ευχαριστήσετε τα δικά σας πρόσωπα. Παράλληλα, θα έχετε την ευκαιρία να διασκεδάσετε, να βγείτε και να ασχοληθείτε με ένα χόμπι σας. Με τον Ερμή στον Σκορπιό ίσως αντιγράψετε κάτι που μέχρ

Keywords
Τυχαία Θέματα